Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dalej gorsza grafa niż na remote play do którego potrzebujesz Frankensteina z włączonym PS5 w tle po sieci wifi, który działa 3-4h ;)

btw PS5+Frankenstein myślę że zakręci się przy podobnej kwocie.

• Odpowiedzi 778
  • Wyświetleń 69 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Krzysztof93
    Krzysztof93

Odpalanie takich gier na tych małych komputerkach na siłę byle tylko nie roztopiły się w dłoniach to jest zwyrolstwo i powinno być karane. Nie chcę patrzeć na takie rzeczy, obrzydza mnie to i obrzydza

• 600-700 euro za granie na 7 calach? Beka Ja wybieram rozwiązania jak logitech g cloud gdzie człowiek płaci 200-300 euro i ma tez dobrą jakość przez clouda czy remote play. SD dobry sprzęt ale nawet on

• to którego warto kupić jeśli chcę grać do snesa plus psxowe gry grywalne bez gałki?

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Wydaje mi się czy tam nie ma jeszcze systemowego limitera klatek? Podoba mi się ten sprzet, bardzo, ale przeczekam jego choroby wieku dziecięcego.

Jest limiter klatek w tym panelu sterowania od samego asusa

Opublikowano
  • Autor

Nowe sterowniki robią mała robotę :)

Ale nadal problemy poniżej 10wat. Dajmy trochę AMD i Asusowi :)

Opublikowano

chyba zjadłeś "czasu".

No fajny sprzęcik ale trochę nie za tyle imo. FHD bez sensu dali, ludzie będą w FHD odpalać gierki i będą rozczarowani że mao klatkuf.

Opublikowano

Ten sprzęt definitywnie pokazuje że dalej jedyny kompromis moc/bateria w handheldzie to ekran 720p. 

Opublikowano
  • Autor

Działa i wierz mi lub nie będzie jeszcze lepiej :) Od tego właśnie jest społeczność i modzerzy :) 

Edytowane przez Assassins_78
poprawiono wpis

Opublikowano

Bankowo scena nie będzie tak prężna i wielka jak ta od decka, choć dzięki windowsowi i mocy nie będzie często tak potrzebna jak na decku

Opublikowano
  • Autor

Wiem, że WINda - ale sam wiem po sobie, że zacznę grzebać w plikach. Rejestr inna wersja W$ pocięta (jest tego mnogo i samemu można ogarnąć) ..  Może linuch i docelowo SteamOS. 

Ja jedynie oczekuję, że nie skonczy sie na 6 m-c support i nic. Oby słuchali jak Valve swoich userów a bedzie OK. Ale nadal jestem na ~nie. 

Opublikowano

Ja bankowo odpuszczam, jest milion gier które mam w backlogu które pięknie ogarnia deck więc dla tych kilku nie będę wymieniać sprzętu, a do czasu jak się nazbiera ich więcej to już pan gaben pewnie dwójkę zapowie 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Cytat

Ale nadal jestem na ~nie. 

Zaryzykowałem abyście Wy nie musieli :) 

Opublikowano

Nikt jednak nie kupił zderzacza hydronow?

Opublikowano
4 godziny temu, Daffy napisał:

To czemu cisza 

Bateria pada zanim zdążą napisać posta :leo:

Opublikowano

Ale w tym czasie zdąży DOSTARCZYĆ 

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, Daffy napisał:

To czemu cisza 

Bo czekam na dostawę, a te docinki są niepotrzebne :)