Opublikowano 30 maja 20231 r Dalej gorsza grafa niż na remote play do którego potrzebujesz Frankensteina z włączonym PS5 w tle po sieci wifi, który działa 3-4h btw PS5+Frankenstein myślę że zakręci się przy podobnej kwocie.
Opublikowano 30 maja 20231 r Wydaje mi się czy tam nie ma jeszcze systemowego limitera klatek? Podoba mi się ten sprzet, bardzo, ale przeczekam jego choroby wieku dziecięcego.
Opublikowano 30 maja 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Wydaje mi się czy tam nie ma jeszcze systemowego limitera klatek? Podoba mi się ten sprzet, bardzo, ale przeczekam jego choroby wieku dziecięcego. Jest limiter klatek w tym panelu sterowania od samego asusa
Opublikowano 30 maja 20231 r Autor Nowe sterowniki robią mała robotę Ale nadal problemy poniżej 10wat. Dajmy trochę AMD i Asusowi
Opublikowano 30 maja 20231 r chyba zjadłeś "czasu". No fajny sprzęcik ale trochę nie za tyle imo. FHD bez sensu dali, ludzie będą w FHD odpalać gierki i będą rozczarowani że mao klatkuf.
Opublikowano 30 maja 20231 r Ten sprzęt definitywnie pokazuje że dalej jedyny kompromis moc/bateria w handheldzie to ekran 720p.
Opublikowano 30 maja 20231 r Za mały skok względem Decka jak dla mnie, no i brak steam OS Czekam na następcę SD.
Opublikowano 30 maja 20231 r Autor @Ukukuki ale przecież możesz sobie zainstallować SteamOS nie ma problemu
Opublikowano 30 maja 20231 r Autor Działa i wierz mi lub nie będzie jeszcze lepiej Od tego właśnie jest społeczność i modzerzy Edytowane 30 maja 20231 r przez Assassins_78 poprawiono wpis
Opublikowano 30 maja 20231 r Bankowo scena nie będzie tak prężna i wielka jak ta od decka, choć dzięki windowsowi i mocy nie będzie często tak potrzebna jak na decku
Opublikowano 30 maja 20231 r Autor Wiem, że WINda - ale sam wiem po sobie, że zacznę grzebać w plikach. Rejestr inna wersja W$ pocięta (jest tego mnogo i samemu można ogarnąć) .. Może linuch i docelowo SteamOS. Ja jedynie oczekuję, że nie skonczy sie na 6 m-c support i nic. Oby słuchali jak Valve swoich userów a bedzie OK. Ale nadal jestem na ~nie.
Opublikowano 30 maja 20231 r Ja bankowo odpuszczam, jest milion gier które mam w backlogu które pięknie ogarnia deck więc dla tych kilku nie będę wymieniać sprzętu, a do czasu jak się nazbiera ich więcej to już pan gaben pewnie dwójkę zapowie
Opublikowano 9 czerwca 20231 r Autor Cytat Ale nadal jestem na ~nie. Zaryzykowałem abyście Wy nie musieli
Opublikowano 9 czerwca 20231 r Instalowanie na tym Steam OS to jak instalowanie Windowsa na Decku, bez sensu.
Opublikowano 15 czerwca 20231 r 4 godziny temu, Daffy napisał: To czemu cisza Bateria pada zanim zdążą napisać posta
Opublikowano 15 czerwca 20231 r to którego warto kupić jeśli chcę grać do snesa plus psxowe gry grywalne bez gałki?
Opublikowano 16 czerwca 20231 r Autor 12 godzin temu, Daffy napisał: To czemu cisza Bo czekam na dostawę, a te docinki są niepotrzebne