creatinfreak 3 847 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Ciekaw jestem testów. Czy teraz np z 40klateczek będzie płynne 60 w danym tytule Cytuj
bisoner 102 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Wedlug testow na YT faktycznie sporo gier dostawalo niezlego kopa. Wydaje mi sie, ze pozwoli to grac na nizszym tdp w dobrej plynnosci a co za tym idzie dluzszy czas pracy na baterii Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Tylko że to generowanie musi mieć "wsad" i robi lepiej z 60 -> 100 niż z 20 -> 30 bo za mało jest informacji żeby coś wygenerować. Samo AMD zaleca używanie tego na grach króre mają minimum 60 fps. Cytuj
Chewie 176 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Dobra promocja w jakimś chińskim sklepie https://www.pepper.pl/promocje/konsola-asus-rog-ally-amd-ryzen-z1-extreme-za-61900-2488zl-832731 Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Na allegro są za tyle nowe. Więc żadna promocja. Nie wiem czy ktoś dał 3k za tego Extreme. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Ja dałem cenę premierową za pierwszy egzemplarz :-) Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Ciekawe co wymyślą, ja obstawiam rewizję podobna do decka OLED czyli ekran, bateria, pewnie ogarnięty port kart pamięci Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja xDD szybko poszlo. Cikawe ile bedzie kosztowac. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 6 minut temu, pawelgr5 napisał: xDD szybko poszlo. Cikawe ile bedzie kosztowac. Jeśli to będzie rewizja obecnego modelu to pewnie drożej niż stary model na premierę nie będzie Cytuj
tomoman 1 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Ciekawe czy te nowe handheldy PC będą najszybciej tracącym na wartości sprzętem. To jednak nie świat konsol, gdzie masz konsolę na kilka lat, a potem się staje fajnym retro sprzętem w kolekcji. Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Pytanie czy coś się zmieniło w kwestii podzespołów PC, czy da się zaoferować większą wydajność przy jednocześnie tym samym lub podobnym TDP. Bo jak oni chcą po prostu "wincyj ramu, wincyj rdzeni" a pobór mocy z kosmosu no to...wyjdzie jak zwykle Może niech lepiej przerzucą się na produkcje mini pc. Cytuj
Boomcio 4 144 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Co? Już nowy model szykują? Ile to jest na rynku, jprd Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 3 godziny temu, tomoman napisał: Ciekawe czy te nowe handheldy PC będą najszybciej tracącym na wartości sprzętem. To jednak nie świat konsol, gdzie masz konsolę na kilka lat, a potem się staje fajnym retro sprzętem w kolekcji. Witamy na rynku PC. Tutaj pieniądze nie mają znaczenia . Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Już od kilku msc wiadomo że będzie następca. Asus wie o problemie ze slotem kart micro sd i wymienia oraz wysyła nowe kart sd micro. Ciekawy jestemco poprawią, ale za dużo nie ma. Windows skroić pod pocket PC i bateria żeby 3h działała w trybie turbo Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Ale Asus to OEM, nie "skroi" Windowsa, nie ma dostępu do kodu źródłowego. Może wypuszczać programy i drivery, modyfikacje w ramach tego na co pozwala system i tyle. Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Asus nie, wiadomo. Ale to jest dla mnie rzecz do poprawy. Skroić pod ten mały dotykowy ekran. Dadzą pewnie oleda, mniejsze ramki. Ciekawe czy dadzą gładziki. Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja LOL Pokazali jak będą teraz gierki się prezentować, a detale będą 2 czerwca. Jaki żart. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 26 minut temu, iluck85 napisał: LOL Pokazali jak będą teraz gierki się prezentować, a detale będą 2 czerwca. Jaki żart. No co, podejście konsolowe. Cytuj
tomoman 1 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Uuuu, to chyba bez oleda będzie, bo pewnie by się pochwalili już. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Czaicie, że można puszczać dym z dupy i twierdzić, że to mgła ekscytacji dwa razy (będąc producentem sprzętu) i jednocześnie nie sprostać oczekiwaniom ludzi zapatrzonym w Steam Deck? ASUS czai! Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Asus to chyba nigdy dobrej prezentacji nie miał chociaż rok temu jak zapowiedzieli tą konsolę w prima aprilis to myślałem ,że i tutaj będzie pompa xd https://www.purepc.pl/asus-rog-ally-x-nadchodzi-odswiezona-edycja-handhelda-lepsze-podzespoly-ale-podobna-wydajnosc Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja @NemoKOF Sprzedajesz Rogala, co następne? Cytuj
Silver 167 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Hmm no to niezły ten Asus (już któryś raz słyszę, aby omijać produkty tej firmy, a Wy jakie macie doświadczenia?). Swoją drogą ciekawe, że gościu jedzie dosyć ostro po nich.. nie obawia się żadnych konsekwencji? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi