Opublikowano środa o 19:212 dni Po tym pokazie N hype skręca w stronę Asusa i Vale, ale bardziej w stronę Asusa.
Opublikowano środa o 19:292 dni 6 minut temu, iluck85 napisał(a): Po tym pokazie N hype skręca w stronę Asusa i Vale, ale bardziej w stronę Asusa. O jezu dosłownie 5 min temu googlałem Legiona 2 xddd. Tam chyba bardziej jest przypał że to będzie po prostu za duże nawet jak na hh. Tak czy tak za 2-3 lata jak nic sie nie zmieni to będzie trzeba szukać czegoś zdecydowanie innego niż Switch 2. Już nawet sie nei oszukuje, że wezme sprzet Nintendo szybciej niż za kilka lat i to pewnie głównie dla ogrania legalnie starych romów z NGC + max kilka exów.
Opublikowano środa o 19:332 dni Valve czekam ze swoim SD2 na jakiś większy rozwój technologiczny, bo Z2 Extreme to za mało żeby robić nowy sprzęt. Reszta wali jak leci i coś kombinuję. W duże i nowe gry na tym nie gram, więc smoka mi nie trzeba. Ale ten Rog mi najlepiej siedzi.
Opublikowano czwartek o 06:481 dzień Po prezentacji Switcha 2 jakoś tak bardziej lubię swojego ROGallyka może ja ten smar rzeczywiście już teraz wyczyszczę żeby nie spłynął np. na głośnik
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Po pokazie Switch'a 2 wiem, że odpuszczam sobie ten sprzęt. Ceny gier mnie zniechęciły, tym bardziej, że na pc-konsolce ceny są śmiesznie niskie. Nie chce mi się bawić w kupowanie gier używanych i ich odsprzedaż.Udało mi się opanować wszystkie problemy które miałem na samym początku (opisane we wcześniejszym poście). Codziennie pykam sobie 1,5-2h i gra ładnie śmiga. Jakieś podsumowanie skrobne za kilka tygodni jak ogram przynajmniej 2-3 gry, może pomoże to komuś w podjęciu decyzji czy kupować ROGala czy też nie. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Immrel