iluck85 3 273 Opublikowano środa o 19:21 Opublikowano środa o 19:21 Po tym pokazie N hype skręca w stronę Asusa i Vale, ale bardziej w stronę Asusa. Cytuj
pawelgr5 1 647 Opublikowano środa o 19:29 Opublikowano środa o 19:29 6 minut temu, iluck85 napisał(a): Po tym pokazie N hype skręca w stronę Asusa i Vale, ale bardziej w stronę Asusa. O jezu dosłownie 5 min temu googlałem Legiona 2 xddd. Tam chyba bardziej jest przypał że to będzie po prostu za duże nawet jak na hh. Tak czy tak za 2-3 lata jak nic sie nie zmieni to będzie trzeba szukać czegoś zdecydowanie innego niż Switch 2. Już nawet sie nei oszukuje, że wezme sprzet Nintendo szybciej niż za kilka lat i to pewnie głównie dla ogrania legalnie starych romów z NGC + max kilka exów. Cytuj
iluck85 3 273 Opublikowano środa o 19:33 Opublikowano środa o 19:33 Valve czekam ze swoim SD2 na jakiś większy rozwój technologiczny, bo Z2 Extreme to za mało żeby robić nowy sprzęt. Reszta wali jak leci i coś kombinuję. W duże i nowe gry na tym nie gram, więc smoka mi nie trzeba. Ale ten Rog mi najlepiej siedzi. Cytuj
Krzysztof93 1 550 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Po prezentacji Switcha 2 jakoś tak bardziej lubię swojego ROGallyka może ja ten smar rzeczywiście już teraz wyczyszczę żeby nie spłynął np. na głośnik 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi