Skocz do zawartości

Miyoo mini plus - retro konsola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chińskie karty to podroby gdzie niby widnieje pojemnosc 64 GB, a w rzeczywistości może miec 32 GB i wgrywajac coś powyżej tego, można po prostu uszkodzić kartę. Niby będzie działać ale tylko pierwsze gigabajty. 

Opublikowano (edytowane)

Udało się Onion 4.2 zainstalowany. Dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie. Uwielbiam Tomba i zaczęłam grać, korzystałam z save w grze (jednak okazało się, że nowy system savowania nie działa), leciałam na autosave. Wszystko było ok do czasu jak doszłam do upierdliwej lokacji i wypstrykalam się z żyć. Pytanie czy można załadować wsteczny autosave? Jak to zrobić? (Już wyczytałam jak zrobić manualny save).  W systemie z którym przyszła konsola było 10 save na grę i moznabylo screeny od każdego wyświetlić przed załadowaniem to mi się podobało, trochę mi tego brakuje.

Edytowane przez Syrenka13
Opublikowano

Cześć wszystkim, jutro w końcu przyjdzie mój miyoo mini+, pytanie już znacie. Czy znajdę gdzieś poradnik jak zaktualizować do najnowszego oniona oraz wrzucić gierki na kartę 128GB....Obejrzałem kilka filmików ale nie do końca to rozumiem.... Będę wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Nie, Miyoo nie ma wyjścia HDMI. Jak chcesz mieć wyjście HDMI i podobnego konstrukcyjnie handhelda, to bierz Anbernica RG35xx. Natomiast podpięcie pada to tez trochę kombinatoryki:

Opublikowano
5 godzin temu, areka napisał:

Sorry za debilne pytanie, ale czy da się to gówienko podłączyć pod TV i grać po BT dualsensem jak król na oledziku bożym?

Specyfikacja w pierwszym poście :)

Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.07.2023 o 19:04, Dr.Czekolada napisał:

Próbował ktoś odpalić SF3 Third Strike na tym Onionie 4.2? Zdaje się nie działać :dog:

2 i 3 część third strike działają poprawnie, natomiast 1 mi wywala.

Odpalasz przez cps3 ?

Edytowane przez Rezoo7
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zaczynam ogarniac, nawet coś już mi działa;) Polecicie proszę strony z których, zassam paczki z romem i biosem Commodore 64 i Atari 800

Edytowane przez Piotrekk
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kapitalny sprzęcik świetnie ograło się Metroidy fusion , zero mission oraz super . Nawet FFVI w końcu udało się zaliczyć. A teraz czas na Mother 3 w dodatku po polsku.

20231003_193853.jpg

• Plusik 2
  • 2 tygodnie później...