Daffy 10 628 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Chrono Odyssey Koreańskie MMO na silniku UE5, platformy pc, PS5, Xbox series Wygląda obiecująco, mi to wręcz przypomina ff16 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Wiedzieli co robili z tym tytułem hehe. Gran Saga była wysoko ceniona, ładna, a teraz w grę wchodzą znacznie mocniejsze sprzęty i Unreal Engine 5. Nie no, nie zagram, ale w dziedzinie koreańskich MMO dla no-life'ów może być hicior. Mogliby zmienić ten tytuł bo serce podskakuje ile razy widzę. Nie wiem nawet czemu, dzisiaj nikt z tym nic nie zrobi co by spełniło oczekiwania. 1 Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Ale bait, cholera xD Już myślałem, że gdzieś zapowiedzieli kontynuację Triggera i Crossa XD 2 1 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi