Patricko 1 400 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Dzisiaj zacząłem grać i muszę przyznać, że póki co gra daje masę frajdy. Co prawda jestem w pierwszym mieście, ale nostalgia mocno. Przypominam sobie wszystkie elementy, które kiedyś miałem za dzieciaka. Taka Forza Horizon w świecie Lego i to naprawdę dobrze zrobionym. Są aktywności poboczne, sporo rzeczy do odblokowania, ale niestety jest sklepik i jakieś Season Passy więc dojenia 2k ciąg dalszy. Jak to ktoś powiedział, gra dla dzieciaków, w którą będą grać sami boomerzy PS.Jeśli gdzieś jest temat dla tej gry to sorry, szukałem ale nie znalazłem. 3 Cytuj
Observer 10 405 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Wygląda jak przyjemna gra z gatunku "ogra się w gamepassie", tak samo jak było z Hot Wheels. Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 No właśnie miałem pytać jak się gra. Gra LEGO więc cena powinna szybko pójść w dół. Akurat skończę parę innych tytułów. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 20 maja 2023 Opublikowano 20 maja 2023 Brałbym na premiere, gdyby był split na 4 graczy, bo już nam ctr bokiem wychodzi, ale czytałem, że max 2 osoby w lokalnym coopie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi