Bartg 5 437 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Wszyscy youtuberzy związani z grami wyścigowymi dostali do testów i wszyscy zgodni, że jest to być może będzie najlepsza gra rajdowa ever. Poprawiony model jazdy z DR2.0, przede wszystkim na asfalcie, lepsza grafika, zatrzęsienie kontentu. Jedna z większych niespodzianek roku. Chyba day1 wejdzie I widze zajebiste wykorzystanie licencji WRC, w trybie Moments mamy oryginalne filmiki z sytuacji, która dany Moment odtwarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Widzialem ich juz sporo I wszyscy wrecz rozplywaja sie nad gra jednoczesnie unikajac jakies glebszej analizy na przyklad modelu jazdy. Albo faktycznie szykuje sie kawal dobrego szpila, albo wszyscy jak jeden dostali cos wiecej od EA niz tylko kopie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 13 minutes ago, Tommy Dee said: unikajac jakies glebszej analizy na przyklad modelu jazdy. Ja widziałem takie z analizą, że jest zdecydowanie lepszy głównie na asfalcie - asfalt w DR 1 i 2.0, nawet suchy był za śliski zdecydowanie, tutaj ponoć znacznie lepiej, pozostałe nawierzchnie raczej bez większych zmian ale to na plus raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 285 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Zapowiada się sztos:Człowiek od Colina 1 i pierwszego WRC od Evolution czekał na rajdy od Codie’s na licencji WRC i chyba się doczekaliśmy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Pierwsze WRC to był mój tytuł startowy na PS2 w 2004 roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 30 minutes ago, krupek said: Pierwsze WRC to był mój tytuł startowy na PS2 w 2004 roku Ale to było dobre pamiętam Chociaż do dziś pamiętam mój opad szczęki, jak na 12 urodziny dostałem International Rally Championship 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Ostatnia gierka w WRC, w któa grałem 'na poważnie' to był Colin 2 i jak zobaczyłem trailer EA Sports WRC to poczułem vibe ze starego Colina (nawet menusy jakieś takie podobne). Przy okazji cena trochę niższa niż obecne standardy. Mnie kupili i poszedł pre-order Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 (edytowane) Też chyba kupię, a Forza pójdzie w odstawkę póki jej nie dopracują BTW... będzie jakiś trial lub demo? Edytowane 13 Października 2023 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 To EA to powinno być w ramach EA Access. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Niech powiedzą czy da się tu grać sensownie na padzie. No i wzorem ostatnich dirtów nie będzie "rewinda" Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 285 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Niech powiedzą czy da się tu grać sensownie na padzie. No i wzorem ostatnich dirtów nie będzie "rewinda"Obstawiam, że tak, dużo wspominają, że to usprawniony model jazdy z Dirt 2.0. Nie jest to typowy SIM jak Dirt 1 czy RBR. W D2 już grało się bardzo zacnie na padzie, więc obstawiam, że tutaj będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 13 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Gra jest kierowana do masowego odbiorcy. Dirt Rally były głównie do maniaków, więc na luzie pewnie będzie można cisnąć na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 W Dirt4 był tryb gamer i simulation. Nie wiem jak bardzo się to różniło, bo grałem tylko na pierwszym i tam to było arcade z pilnowaniem żeby tylko z drogi nie wylecieć. W DR2 tak łatwo nawet z wszystkimi asystami nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Obejrzałem gameplay i muszę stwierdzic że ten model jazdy wyglada na gówno. Nie widać różnicy pomiędzy typem nawierzchni. Czy to śnieg czy szutr auto jedzie tak samo. Skupiłem się na widoku ze środka auta. No i dopóki jednak nie zagram to będę bardzo ostrożny w zachwytach, bo poki co to słabo. Być moze zbyt mocno porownuje do WRC Generations i WRC 9, które sa dla mnie mega zajebiste. Co do grafiki to się nie wypowiem, mogłaby być gorsza, mi to wisi. Aby model jazdy był jednak mocno zróżnicowany, no i te długie odcinki dające w kość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Oceniać model jazdy po filmikach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Moim zdaniem slabo to wygląda, a koleś za glosno krzyczy na tym filmiku. Statyczne to wszystko jakieś jak od poprzedniego twórcy, nie chcę tego samego co dirt rally, ktore bardzo cenie. Nie widać efektow pogodowych, walki z terenem. W dirt rally pamietam ze jak sie po tym lodzie śmigało w szwecji to czuc i widać bylo jak auto plynie, mimo kolców na oponach. Jak na razie niczym mnie nie zaciekawili. Gra raczej na uber fanow wrc lub tych co dawno nie grali w serię. Ja nie widzę żadnego progresu względem dirta 2 i 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Z tymi opiniami poczekajcie choćby do ogrania triala. Po nowej Forzy też nie było nic widać po filmikach, a po ograniu okazało się, że mamy przełom jeśli chodzi o konsolowe sim cade. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Oni na tych kierach to kręcą jak pojebani z tego co widziałem. Trudno to ocenić, bo do premiery 3 tygodnie, a ciężko już liczyć na zmiany w tym aspekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Rovanpera chwali, forumowi rajdowcy obejrzeli filmik i model jazdy chujowy. No nie dogodzisz, chyba jedynie zmiana hobby pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 11 minut temu, Wooyek napisał: Rovanpera chwali, forumowi rajdowcy obejrzeli filmik i model jazdy chujowy. No nie dogodzisz, chyba jedynie zmiana hobby pomoże. A co ma nie chwalić ma sponsorowanym filmie? Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 601 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Nie chcę oceniać zanim sam nie zagram, ale trochę się czerwona lampka pali, jak się widzi na jaką kwotę ją wycenili. EA FC 24 350 zł, F1 2023 350 zł, to dlaczego WRC 230? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Może i tak, ale nadal, grę chwalą wszyscy recenzenci którzy już grali, tylko nie rajdowcy z forum którzy widzieli filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 1 minutę temu, Wooyek napisał: Może i tak, ale nadal, grę chwalą wszyscy recenzenci którzy już grali, tylko nie rajdowcy z forum którzy widzieli filmiki. Kolego nie urodziłem się wczoraj żeby podniecać się przedpremierowymi recenzjami. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 27 minut temu, maciucha napisał: Kolego nie urodziłem się wczoraj żeby podniecać się przedpremierowymi recenzjami. To nie są przedpremierowe recenzje, tylko opinie gości co robią kontent wyścigowy od lat. Gravel w DR2 to poezja, poprawili asfalt (oby był na poziomie WRC Gen), także szykują się najlepsze rajdy ever. Godzinę temu, darkos napisał: Obejrzałem gameplay i muszę stwierdzic że ten model jazdy wyglada na gówno. Nie widać różnicy pomiędzy typem nawierzchni. Czy to śnieg czy szutr auto jedzie tak samo. Skupiłem się na widoku ze środka auta. No i dopóki jednak nie zagram to będę bardzo ostrożny w zachwytach, bo poki co to słabo. Być moze zbyt mocno porownuje do WRC Generations i WRC 9, które sa dla mnie mega zajebiste. Co do grafiki to się nie wypowiem, mogłaby być gorsza, mi to wisi. Aby model jazdy był jednak mocno zróżnicowany, no i te długie odcinki dające w kość. Grałeś kiedyś w Dirt Rally? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Grupa B wygląda fenomenalnie, gość ci tu gra ściga sie normalnie samochodami również, a tu widać ze walczy z autem jak z dzikim zwierzęciem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi