elvis004 312 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Dzięki... Jaka cena?89 zł https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0006-PPSA06092_00-WRC24CONTENT0000 Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Dobrze się jeździ. Sprawdziłem próbna jeszcze jak Passa miałem. Teraz za 14 euro na steam promka. Chyba warto? Cytuj
franczesko23 0 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Witam brać rajdową. Pytanie do użytkowników WRC EA Sports 24. Wpadła w promce na PS5 za 68zł, więc pomyślałem, że zobaczę czym to pachnie. Gram na padzie - może to ważne, ale do rzeczy: każdorazowe dotknięcie kierunku jazdy powoduje lądowanie na poboczu, zanim wyprostuję auto, buja się po drodze jak żyd po pustym sklepie. Nie umiem tego zwalczyć. Może chodzi o jakieś ustawienia, nie wiem - czułości skrętu, czy pada... Jest tu jakas dobra dusza, która wytłumaczy o co kaman? Nie da się tego opanować, lekki skręt w prawo i już zarzuca tył do środka, przy próbie wyprostowania auta kontrą - auto staje w poprzek. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Nie gazujasz auta na prostej do maxa jak w jakimś gran turismo? Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Kupiłem gre, dokupiłem DLC. Ale za choya nie moge wyczuć, wczuć się w fizyke tej gry. W Generations, WRC 9, WRC 10 bez problemu natychmiast czuje auto i każdą nawierzchnie. I tak bardzo mi pasują te gry. Ale EA WRC idzie mi beznadziejnie. Wydaje mi sie ze musze inaczej ustawic kierownice. I te ustawienia z Generations tutaj nie dzialaja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi