Skocz do zawartości

EA Sports WRC

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam brać rajdową. 
Pytanie do użytkowników WRC EA Sports 24. 
Wpadła w promce na PS5 za 68zł, więc pomyślałem, że zobaczę czym to pachnie.
Gram na padzie - może to ważne, ale do rzeczy: każdorazowe dotknięcie kierunku jazdy powoduje lądowanie na poboczu, zanim wyprostuję auto, 

buja się po drodze jak żyd po pustym sklepie. Nie umiem tego zwalczyć. 
Może chodzi o jakieś ustawienia, nie wiem - czułości skrętu, czy pada... Jest tu jakas dobra dusza, która wytłumaczy o co kaman?

Nie da się tego opanować, lekki skręt w prawo i już zarzuca tył do środka, przy próbie wyprostowania auta kontrą - auto staje w poprzek. 

Opublikowano

Kupiłem gre, dokupiłem DLC. Ale za choya nie moge wyczuć, wczuć się w fizyke tej gry.

W Generations, WRC 9, WRC 10 bez problemu natychmiast czuje auto i każdą nawierzchnie. I tak bardzo mi pasują te gry. Ale EA WRC idzie mi beznadziejnie. :nvmnd:Wydaje mi sie ze musze inaczej ustawic kierownice. I te ustawienia z Generations tutaj nie dzialaja.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj do gry wychodzi nowy Dodatek "Le Maestros", który jest hołdem dla francuskich rajdów. W skrócie: 6 nowych samochodów, nowe odcinki na Monte i w Portugalii, nowe malowania do istniejących samochodów: np. czerwone malowanie Peugeota 206 z sezonu 2003. 

Ceny jeszcze nie ma, ale pewnie 89 zł. W Microsoft Store jak kogoś interesuje można kupić cały pakiet (gra + sezon 24 + Le Maestros + DLC, które jeszcze nie wyszło i jest zapowiedziane na ten rok) za coś koło 70 zł. 

Kup produkt EA SPORTS™ WRC 24 | Xbox

edit: cena dodatku 45 zł , promocja za 68 zł na Xbox Store jest do końca stycznia

Edytowane przez MGStarter
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Co lepsze WRC od EA czy WRC Generations? Teraz są w tej samej cenie w promocji i bym sobie pojeździł, ale się zastanawiam co daje lepszy fun z jazdy i ogólnie lepsze wizualia? Zaznaczam że jeśli chodzi o rajdy to ostatnia gra w jaką jeździłem to Dirt Rally 2.0. Gram na ps5.

Edytowane przez .:marioo:.
Opublikowano
1 godzinę temu, .:marioo:. napisał(a):

Co lepsze WRC od EA czy WRC Generations? Teraz są w tej samej cenie w promocji i bym sobie pojeździł, ale się zastanawiam co daje lepszy fun z jazdy i ogólnie lepsze wizualia? Zaznaczam że jeśli chodzi o rajdy to ostatnia gra w jaką jeździłem to Dirt Rally 2.0. Gram na ps5.

zdecydowanie Generations. lepsza kariera, lepsza zawartość, lepszy feeling z jazdy. ograłem wszystkie części WRC i to od EA niestety słabo wypada. 

Opublikowano

Generations platynke wbilem i bawilem się świetnie. Tylko nie polecam platynowania, bo jednak trzeba praktycznie tyle samo przeznaczyc na jeden trofik ile na samą grę.

Opublikowano

Nie no, co Wy z tymi propozycjami :D 

Oczywiście Generations nie ujmuję, bo sam bawiłem się dobrze, sporo pojeździłem, ale po Dircie Rally 2.0 zdecydowanie bardziej naturalnym wyborem jest EA WRC. Duży wybór samochodów (nowe DLC dorzuciły kolejne pojazdy), sporo tras (DLC również dostarcza kolejne), dźwiękowo Generations w ogóle nie ma podjazdu do EA WRC. Jedyny plus, który moim zdaniem wyróżnia Generations, to tryb kariery - mi się osobiście dużo bardziej podobał. Poza tym cała reszta na korzyść EA WRC, także jak dla mnie wybór oczywisty 

• Plusik 1