Opublikowano 7 września 20231 r Wygląda jak upośledzona wersja Dirt Rally 2.0. Grafika na poziomie PS4/XBO, na tym etapie trudno powiedzieć czy to jest arcade czy sim, to wygląda jak gra do abonamentu, z 5 (sic!, pięcioma) przepustkami sezonowymi. No ale, co kto lubi. Edytowane 7 września 20231 r przez Shankor
Opublikowano 7 września 20231 r Bo WRC od wcześniejszych developerów wcale nie wyglądały jak "upośledzone", z grafiką, która zatrzymała się ładnych parę lat temu. xd Jeszcze jakby grafika miała definiować dobre rajdy, no ale takie czasy, że bez graficzki ani rusz. Grafika gorsza = upośledzony Dirt 2, okej. No i szacun, że ty na podstawie tej zajawki jesteś w stanie ocenić model jazdy.
Opublikowano 8 września 20231 r 11 minut temu, Shankor napisał: Daj znać gdzie oceniłem model jazdy. "na tym etapie trudno powiedzieć czy to jest arcade czy sim, to wygląda jak gra do abonamentu"
Opublikowano 8 września 20231 r Bardzo bym się zdziwił, jakby to nie był rozwinięty model jazdy z Dirt Rally - przecież to by nie miało żadnego sensu. Chyba, że EA kazała im zrobić coś bardziej user friendly i arkadowo będzie.
Opublikowano 8 września 20231 r Przede wszystkim gra jest na Unreal Engine, Dirt nie, więc raczej coś nowego.
Opublikowano 8 września 20231 r Godzinę temu, Bartg napisał: Bardzo bym się zdziwił, jakby to nie był rozwinięty model jazdy z Dirt Rally - przecież to by nie miało żadnego sensu. Chyba, że EA kazała im zrobić coś bardziej user friendly i arkadowo będzie. Nie ma sensu wydawać dwóch luźnych rajdów od tego jest seria Dirt. Dirt Rally a teraz EA WRC będzie "simem"
Opublikowano 8 września 20231 r 1 minute ago, Hubert249 said: Nie ma sensu wydawać dwóch luźnych rajdów od tego jest seria Dirt. Dirt Rally a teraz EA WRC będzie "simem" Oby, Dirt Rally, mimo że nie jest hardkor simem jak Richard Burns Rally to na kierownicy czysty miód.
Opublikowano 8 września 20231 r Wiadomo w ilu klatkach to będzie śmigało? Bo jak zmiana silnika, to nie zdziwiłbym się jakby było 30
Opublikowano 8 września 20231 r Jeśli będzie wspierać VR2 to jestem zainteresowany Jeśli nie bedzie wspierać VR2 to nikogo .... Tyle w temacie
Opublikowano 8 września 20231 r 6 godzin temu, Michał102 napisał: Wiadomo w ilu klatkach to będzie śmigało? Bo jak zmiana silnika, to nie zdziwiłbym się jakby było 30 Nie no, tyle to nie. Na pewno będzie 60.
Opublikowano 15 września 20231 r https://www.ea.com/en-gb/games/ea-sports-wrc/wrc/news/ea-sports-wrc-car-list?utm_campaign=wrc23_hd_ww_ic_soco_fb_wrc-carlist-facebook&utm_source=facebook&utm_medium=social&cid=77931&ts=1694791785288&fbclid=IwAR3W396JJ-j7wNUXiG_xSyKnILt3V-lYa9IuBuJ8JNdFZpcxVH_7108RlHI Wszystko jak trzeba na liście samochodów.
Opublikowano 20 września 20231 r Pojawiły się pierwsze szczegóły: Graficznie moim zdaniem bardzo podobnie do DR 2.0 z tego skompresowanego materiału. Tak bez szału bym powiedział. Ale super, że będą dłuższe odcinki o każdej porze roku. Ciekawe czy wszystkie czy tylko w niektórych krajach. Edytowane 20 września 20231 r przez MGStarter
Opublikowano 20 września 20231 r Nie nastawiam się na jakąś miazgę totalną, raczej na bardziej dopracowany tytuł pod względem podstaw i detali, niż od poprzedniego producenta, ale i tak mam wielką ochotę pojeździć, więc już zaklepane. Sama cena sugeruje, że nie jest to bezkompromisowe podnoszenie poprzeczki w temacie gier rajdowych, cena jest niższa od FIFA, czy nawet F1.
Opublikowano 20 września 20231 r Po mojemu wygląda świetnie. Jak model jazdy będzie jak w DR, to będzie kozak.
Opublikowano 20 września 20231 r Trochę sterylnie, taki typowy Unreal Engine, ale mi też ogółem się podoba prezentacja.
Opublikowano 20 września 20231 r Dla mnie bomba, jak nie spieprzą modelu jazdy to wjeżdza pierwszego dnia.
Opublikowano 21 września 20231 r Autor Na razie bardzo mi się podoba to co widzę, w kolejnym filmiku mają pokazać karierę i rozwój, a to mnie najbardziej ciekawi. Bardzo chcę, żebyśmy zaczynali jakimś złomkiem z przednim napędem i przebijać się po drabince, ale też nie za szybko, żeby po 2 godzinach nie latać już potworem 4x4. Jak zobaczyłem klasyki typu Citroen Xsara czy Imprezę to gębą mi się uśmiechnęła, oby tylko zostały dobrze wykorzystane w grze, a nie tak jak klasyki w F1, które bardziej robiły za zapchajdziurę. Z tego co mówią, to celują w jak najszersze grono odbiorców (nie ma się co dziwić), więc pewnie model jazdy będzie nieco łatwiejszy niż ten w DR 2.0. O poziomie DR 1 można raczej zapomnieć, chociaż liczę, że suwaczkami będzie się dało to zbliżyć do tego.
Opublikowano 21 września 20231 r Z tego co mówią to celują szeroko ilością asyst i ułatwień (faktycznie lista była długa w jednym momencie pokazana), jednocześnie mówią, że to najbardziej realistyczny model jazdy ever od Codies. Także zobaczymy. Kariera myślę będzie podobna jak poprzednio, startujesz czymś słabym i ciśniesz upgrady kase itd, przy tej ilości odcinków jeden sezon powinien trwać dobre kilka-kilkanaście godzin.