Czoperrr 5 239 Opublikowano 31 maja 2023 Opublikowano 31 maja 2023 Trailer wyglądał fantastycznie, ale również hype opadł bo sprawdzeniu studia. Cytuj
kiseki 791 Opublikowano 2 czerwca 2023 Opublikowano 2 czerwca 2023 W filmikach promocyjnych jedyny prawdziwy gameplay jest tylko w momencie jak główna postać po prostu biegnie. Cała reszta, przede wszystkim walka, to oskryptowane gówno. Poziom zainteresowania jak w tytule, czyli zero. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Niedlugo Podobno powiedzieli że w 2024. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Day One walka z babeczką z mieczami na nogach sprzedała instant. No i walka wygląda na dynamiczną i efekciarska. Klimacik siedzi. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Proszę nie bądź soulslikiem, proszę nie bądź soulslikiem... Muzyka to na mute od razu, ale cała reszta wygląda dobrze. Jeśli to będzie soulslike to będę bardzo, bardzo smutny. 1 Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Niech to będzie taki "soulslike" jak stellar blade i będzie kozak. 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca No też mnie muzyka nie porwała. Wrażenia po trailerze dużo lepsze niż po pierwszej zapowiedzi. Liczę na chiński VA bo ang zajeżdża cringówą. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca To nie będzie soulslike. Widać po walce z bossami jak trzeba trójkąt naciskać w pewnych momentach. 2 Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Całkiem nieźle, dobrze że pokazali jak wygląda faktyczny gameplay, który ma niewiele wspólnego z poprzednim trailerem. Gra będzie do ogrania na targach więc niedługo wyjdzie info czy to bardziej souls like czy slasher. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Jak ktoś się zna na grach to od razu widzi vibe StellarBlade. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca To poczekamy na opinie kogoś kto się zna A tak na poważnie nie wiem czy chciałbym powtórkę Stellara. Jest wiele innych świetnych developerów w kwestii systemu walki jak chociażby Team Ninja albo Capcom. 2 Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Brak staminy to już dobry prognostyk Może po tych wszystkich targach skapnie to obiecane demko . 1 Cytuj
Jukka Sarasti 386 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Wygląda całkiem spoko - tak jak po revealu nie czułem jakiegoś dużego hype, tak teraz jestem wstępnie zaintrygowany. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Jak wyjdzie soluslike to odpuszcze. Juz WuLonga nei wytrzymałem dłuzej niz pare godzin. Nadal po Dark Souls 3 abolsutnie nic mi nie siada w tym gatunku. Na dysku czeka nie zaczety Elden i to chyba jedyne soulsy jakie mają szanse przyciągnąć mnie na dłużej. Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca No klon sekiro, nie trzeba tu matury z gejmingu. Czy to źle? Nie, bo klon sekiro> klon soulsow, jeszcze jest miejsce, reaktor wytrzyma, ale pewnie za 5lat będzie rzyganko jak będzie ich tyle wychodzilo Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 23 godziny temu, pawelgr5 napisał(a): Jak wyjdzie soluslike to odpuszcze. Juz WuLonga nei wytrzymałem dłuzej niz pare godzin. Nadal po Dark Souls 3 abolsutnie nic mi nie siada w tym gatunku. Na dysku czeka nie zaczety Elden i to chyba jedyne soulsy jakie mają szanse przyciągnąć mnie na dłużej. Wiedzac ze idzie dodatek nawet nie zaczales jeszcze Ja tez unikam soulslike, ale jak juz zaczne to wciagaja mnie na amen. Pewnie dlatego ze bardzo rzadko do nich zasiadam. E.R bardzo Ci polecam. Ten otwarty swiat jest mega piekny. Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Są już opinie ludzi którzy zagrali i wychodzi na to że nie gra się jak w soulsy. Robi się combosy, zmienia bronie podczas nich (bo jest stamina z nimi powiązana), trzeba być agresywnym i poziom trudności jest nie za wysoki. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Widać, że nie gra się jak w Soulsy, będzie ciachandos, ale mogliby dać to demko już Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Tak, widać po trailerze, że walka będzie mięsista, dodatkowo podoba mi się strasznie ta mroczna bloodbornowa stylistyka, może to być niespodzianka roku Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca No właśnie czytałem opinie ludzi którzy grali i ma pewno na plus że to bardziej slasher niż kolejny soulslike Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Jak pierwszy pokaz był dla mnie "meh..." , tak teraz... no zagrałby. Rusza się i wygląda zajebiście. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Przecież wam pisałem, że to nie souslike. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi