KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 29 sierpnia 2024 Opublikowano 29 sierpnia 2024 Kilka dni po gamesconie, a nagle wychodzi, że same perełki tam były na pokazach :D. Cytuj
Square 8 956 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Ta walka robi wrażenie, tylko na premierę chyba będzie trzeba jeszcze poczekać do przyszłego roku. Cytuj
Szermac 3 063 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Już niby demko z pokazów miało być w 2024 Cytuj
Square 8 956 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 41 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Wyjdzie w tym. To by raczej dali 2025, a nie że datę podadzą w tym roku. Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia No, ale dosyć mocno to promują i często. No zobaczymy. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Demo było grywalne już w 2024 na targach, natomiast niech się nie śpieszą, bo może być hit na miarę Wukonga (nie sprzedażowy, bo tego 2 razy się już nie powtórzy, ale ogólnie pod względem dopieszczenia). Cytuj
bebbop 290 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Krazy plota, ze po sukcesie Black Myth Wukong ( sprzedanych ponad 20 mln kopii) oraz cieplym przyjeciu na TGS, inwestorzy zacheceni wizja sukcesu, wylozyli jeszcze wiecej kasy, by dopiescic tytul. Byloby milo. Cytuj
jimmy 1 615 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Klimat, interfejs, dźwięk i ogólny zarys gameplayu = Wukong, więc może być lekki przesyt. Ale jak wjechała gitarka to nawet PoP Warrior Within się przypomniał. Ciekawe jak to wyjdzie ostatecznie, bo ta walka jest dużo bardziej efektowna niż małpa machająca kijem w Black Myth. Cytuj
łom 2 122 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Ta druga faza walki mocno mi się skojarzyła z DMC (od Ninja Theory) a dokładnie pojedynki z Dreamrunnerem (tym teleportującym się ninją). Cytuj
Sep 1 681 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Ależ to będzie zajebiste .No wszystko mi tu leży. Bardzo dawno już nie brałem żadnego preordera ale ten tytuł to zmieni. Cytuj
Snake_Plissken 961 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Ale to dobre! Kupkę wstydu mam potężną, ale na ten tytuł chyba się skuszę. Cytuj
mario10 577 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Wygląda to na prawdę dobrze. Jest lekkie jaranko Cytuj
bebbop 290 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Glowny watek jest przewidziany na 20-30h: https://pkinsight.com/phantom-blade-zero-main-story-is-20-30-hours/ Cytuj
Square 8 956 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Po demie Stellar Blade byłem kupiony, a że tutaj też fajnie to wygląda to chciałbym sprawdzić czy siądzie. Cytuj
drozdu7 3 038 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Na najlepszym polskim portalu growym piszo że prawdopodobnie końcówka 2026 r. Kierwa kawał czasu Cytuj
drozdu7 3 038 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia No niby twórcy podzielili się kilkoma szczegółami;) ale wiadomo, trzeba brać poprawkę na szanownych "redaktorów" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi