messer88 6 470 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Jeśli to będzie sekiro-like walka to jestem zainteresowany, a wygląda że się tym inspirowali. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Multi? Ciekawe. Chyba wleci na premierę. Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Kolejny sztos się szykuje w tym roku Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Przecież to nie wyjdzie w tym roku i małe szanse na następny Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Przez to demko co obiecali w tym roku mi się pokiełbasiło. Nie no myślę, że 2025 na luzaczku. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Jak dostarczą to co zapowiadają w 3.5-4 lata intensywnej pracy 50 osób a dodatkowo wszystko będzie wysokiej jakości to od razu wskoczą do topki developerów na świecie. Zrodzi się też pytanie co robią studia AAA które żeby osiągnąć podobne efekty potrzebuję 3x więcej zasobów. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 12 godzin temu, łom napisał(a): Jak dostarczą to co zapowiadają w 3.5-4 lata intensywnej pracy 50 osób a dodatkowo wszystko będzie wysokiej jakości to od razu wskoczą do topki developerów na świecie. Zrodzi się też pytanie co robią studia AAA które żeby osiągnąć podobne efekty potrzebuję 3x więcej zasobów. Studia AAA mają w swoich szeregach obecnie różnorodność niekoniecznie idącą z umiejętnościami. Stąd taka długa produkcja. Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 7 godzin temu, Rash napisał(a): Dobrze to wygląda, bardzo dobrze. Z soulsów zostało jedynie poruszanie się w kółeczko po lock onie, a reszta czysty miodek Cytuj
drozdu7 2 786 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Bardzo ciekawy tytuł, ciekawe tylko czy to przyszły rok. Ale Sekiro style zawsze na propsie Cytuj
Jukka Sarasti 358 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Piękny ten gameplay. Może to zbytni optymizm, ale czyżby slashery w końcu wracały po erze zalewu sołslajkami? Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Wygląda obiecująco, tym bardziej chętnie sprawdzę demko. Może być kolejna perła od nieznanego developera. Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ten shinobi ma nawet Pandore z DMC4 xD Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Zajebiście to wygląda. Wskakuje do mojego top 5 najbardziej oczekiwanych gier. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Tylko na targach jest udostępniane. Nie spodziewał bym się na PS Storze wcześniej niż parę miesięcy przed premierą. Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca To jest chyba public demo, więc myślę, że wpadnie niedługo po targach, tym bardziej, że release niby wciąż na 2024. BTW The PS5 game has achieved 2K 60fps performance mode & 4K 40fps quality mode. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Po których targach? Bo na trailerze jest nawet TGS we wrześniu. Kiedy podali datę premiery 2024? Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca (edytowane) 9 minut temu, łom napisał(a): Po których targach? Bo na trailerze jest nawet TGS we wrześniu. Kiedy podali datę premiery 2024? no po TGS 26-29 wrzesień tutaj będzie to demko, a po tym czasie pewnie wypuszczą na PSN To wciąż tylko release dema 2024, ale jako, że nowy developer i powrót do nie-soulslike'a to jest intryga warta świeczki xD. Niech robią sobie i nawet do do 2026 pełną grę. Edytowane 10 czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca (edytowane) Tutaj info, że demko public, więc każdy na targach może sobie pyknąć, nie jest za zamkniętymi drzwiami dla pressa. Edytowane 10 czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Obejrzałem tą 25 minutową prezentacje z dwoma developerami i jest duża szansa, że gra odniesie większy sukces niż Steller Blade, zwłaszcza że protagonista nie ma sylwetki, która obraziłby uczucia lewaków. Duża pomoc od Sony przy developingu, art director z From Software, z gierki do której podchodziłem z dystansem, bo chiński projekt, do gry, która może wpaść do czytnika w dniu premiery. To studio wydało coś wcześniej? Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Możesz se sprawdzić Phantom Blade Executioners na PS5. Mobilkowy beat-em up Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi