KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 2 minuty temu, YETI napisał(a): Obejrzałem tą 25 minutową prezentacje z dwoma developerami i jest duża szansa, że gra odniesie większy sukces niż Steller Blade, zwłaszcza że protagonista nie ma sylwetki, która obraziłby uczucia lewaków. Duża pomoc od Sony przy developingu, art director z From Software, z gierki do której podchodziłem z dystansem, bo chiński projekt, do gry, która może wpaść do czytnika w dniu premiery. To studio wydało coś wcześniej? Jakieś dwie popierdółki xD Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Studio mogło nie wydać nic dużego wcześniej ale skoro mają w szeregach art directora z From to równie dobrze mogą mieć także innych koksów. Czekam mocno. Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ziomki z SIE pomagają, podobnie jak to odbyło się przy Stellarze. Będzie gicio Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Co ciekawe, ma być jednoczesna premiera na PS5 i PC. Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Z każdym kolejnym obejrzeniem gameplayu coraz bardziej Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca To wygląda dobrze do tego stopnia, że pierwszy pokaz gameplayu miałem za reżyserowany, jak swojego czasu Kz2. Dawno nie widziałem tak miodnie przedstawionej walki bronią białą, jak z jakiś cutscenek w slasherach. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Pierwszy trailer był mocno wyreżyserowany i różni się od tego co teraz pokazali nawet w przypadku walk z tymi samymi przeciwnikami. Teraz wygląda to jak gra, a wcześniej przez większość czasu jak zlepek QTE z Heavenly Sword z cięciami tuż przed faktycznym gameplayem. Zmiana jak najbardziej na plus bo po pierwszym trailerze i informacjach na temat systemu walki to wychodziła mi jakaś wariacja bitki jak w Remember Me a okazuje się że to normalny slasher. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 10 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): Tutaj info, że demko public, więc każdy na targach może sobie pyknąć, nie jest za zamkniętymi drzwiami dla pressa. No dokładnie to powiedzieli na pokazie, ale na konsoli u siebie w domu jeszcze długo nie zagrasz. Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca - demka na PSN na razie nie będzie, muszą naprawić problemy z feedbacku od ludzi z targów - nie jest to też third party ex na PS5, po prostu taką platformę wybrali jako domyślną, będzie też na PC, ale nie podali, czy od razu - nie ma też żadnego deala z Sony na produkcję i marketing - po raz kolejny potwierdzili - gra nie jest soulslikiem Cytuj
mario10 516 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Fajnie bo gra zapowiada się ciekawie, a jak ktoś będzie chciał wyzwania to podniesie poziom trudności Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca W dniu 10.06.2024 o 15:15, Szermac napisał(a): Ziomki z SIE pomagają, podobnie jak to odbyło się przy Stellarze. Będzie gicio Post, który źle się zestarzał Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca No kilka dni temu co innego przeczytałem pod zbiorczym postem podczas targów od twórców Cytat https://www.bilibili.com/read/cv35189387/?jump_opus=1 Sony gives us a lot of support, both on the development side and the marketing side. And the consoles in some demo events are all provided by them. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca (edytowane) 7 minut temu, Szermac napisał(a): No kilka dni temu co innego przeczytałem pod zbiorczym postem podczas targów od twórców Nie mają żadnego deala na nic, ale przewijało się wcześniej 'marketing support', pewnie chodzi o zwykły marketing (ten nieodpłatny), tak jak każdej innej gry, wrzucanie trailerów na State of Play, a że ładna to też może gdzieś na Playstation site itp. https://www.bilibili.com/read/cv35189387/?jump_opus=1 Tak, support, ale nieodpłatny, bez restrykcji i deali na wyłączność. Tak, czy inaczej niewiele to zmienia, może gra nie będzie za 350 zł, bo nikt nie narzuci ceny, tyle Edytowane 12 czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca No o to mi mniej więcej chodziło, że pomagają xd Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca 9 minut temu, Szermac napisał(a): No kilka dni temu co innego przeczytałem pod zbiorczym postem podczas targów od twórców A to tego nie znałem, teraz to mój post źle zniósł próbę czasu Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia 54 minuty temu, YETI napisał(a): To chyba jakaś skrócona wersja tego wyżej, w każdym razie na wszystkich gra prezentuje się bardzo dobrze, można już mówić o chińskiej jakości AAA :)? Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia playstation china hero project Mają oko do dobrych gier Cytuj
Jukka Sarasti 358 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Ależ ta gra potężnie wygląda Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Kolejna kosa ze wschodu. Przyszłość gejmingowa w wykonaniu Chińczyków i Koreańczyków zapowiada się pięknie. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Małpa mnie nie grzeje ale to wpada day one. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Mam tak samo. Gameplay przecudny. Przerywanie animacji ataków żeby wyprowadzić kontrę i zasadzić dłuższe combo i to mi się podoba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi