Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Ja to jebnę fikoła jakby wrócił Metal Gear Online 2. Ale bym napierdalał Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Pw grało się super na przenośniaku ale tak przed tv? No nie wiem, nie wiem. Wiem natomiast że i tak chętnie kupie kolekcje bo nie widzi mi się wydawać pojebanej kwoty na oryginały albo kolekcje ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: MGS4 chyba też jeszcze mechanicznie jest zdolna bestia. Właśnie tak się zastanawiam bo na dobrą sprawę nigdy do niej nie wracałem po latach. Już się ale boje na samą myśl o tych loadingach, instalkach i skaczącym framerate Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Wy to tylko kolekcjonujecie czy serio macie czas grać w już dawno ograne starocie? Jakby zrobili trójeczkę w stylu piąteczki to bym zagrał ale taki śliczne gierki z gameplayem sprzed 20 lat to nie wiem na co to komu. Jakby to nie był skok na kasę po linii najmniejszego oporu to by machnęli MG1 i MG2 w nowoczesnym wydaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 5 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Ja to jebnę fikoła jakby wrócił Metal Gear Online 2. Ale bym napierdalał Szanse na MGO2 to są niższe niż na kolekcje z Acidami czy Risingiem. Swego czasu masę godzin w to przegrałem a Stealth Deathmatch i Team Sneaking dostarczyły mi najwięcej stresu i emocji ze wszystkich gierek online. MGS4 to dostał patcha likwidującego loadingi między chapterami i dodającego trofea. Szkoda tylko że sama gra ma tylko dwa chaptery gdzie faktycznie jest gameplay i można pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 3 minuty temu, Daffy napisał: Właśnie tak się zastanawiam bo na dobrą sprawę nigdy do niej nie wracałem po latach. Już się ale boje na samą myśl o tych loadingach, instalkach i skaczącym framerate Mój ulubiony ranking 12 Best Video Games That Never Left The PlayStation 3 https://www.dualshockers.com/best-ps3-exclusive-video-games/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 14 minut temu, Pupcio napisał: Pw grało się super na przenośniaku ale tak przed tv? No nie wiem, nie wiem. Wiem natomiast że i tak chętnie kupie kolekcje bo nie widzi mi się wydawać pojebanej kwoty na oryginały albo kolekcje ps3 Specjalnie ogralem na ps3 bo nie widzialo mi sie meczyc z jedna galka na psp. I po tym jak ogrywalem PO stwierdzam, ze byl to dobry wybor. PW faktycznie dobra fabula ale z gameplayu to juz malo pamietam. Splatynowalem to wiec tylko tyle, ze grindowalem te baze i misje na hard czy cos xD PO fabularnie tez zle nie bylo, podobala mi sie postac Ursuli. Ale gameplay... o ku.rwens. Juz nie patrzac na te brakujaca galke, ale tam wystarczylo przebrac sie w ciuchy zolnierza w bazie i mozna bylo biegac na niewidzialnosci do celu. Po kilku sfailowanych przez sterowanie misjach przelecialem tak do konca. No i obie gry to dwie swietne piosenki tytulowe. e: plus love deterent Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Bo pw gra się na vituni kochanej 9 minut temu, Sebas napisał: Wy to tylko kolekcjonujecie czy serio macie czas grać w już dawno ograne starocie? Jakby zrobili trójeczkę w stylu piąteczki to bym zagrał ale taki śliczne gierki z gameplayem sprzed 20 lat to nie wiem na co to komu. Jakby to nie był skok na kasę po linii najmniejszego oporu to by machnęli MG1 i MG2 w nowoczesnym wydaniu. Grasz tylko w nowe gry?? Co za koszmar true zagrajmera Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 2 minuty temu, Pupcio napisał: Bo pw gra się na vituni kochanej A chyba ze tak. Nie wiedzialem ze vita odpala gry z psp. Nie mialem tego sprzetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 7 minut temu, łom napisał: Szanse na MGO2 to są niższe niż na kolekcje z Acidami czy Risingiem. Swego czasu masę godzin w to przegrałem a Stealth Deathmatch i Team Sneaking dostarczyły mi najwięcej stresu i emocji ze wszystkich gierek online. MGS4 to dostał patcha likwidującego loadingi między chapterami i dodającego trofea. Szkoda tylko że sama gra ma tylko dwa chaptery gdzie faktycznie jest gameplay i można pokombinować. MGS4 to jedna z trudniejszych i wymagajacych platyn. Oj ile ja sie tam emblematow na zbieralem to bym sie za hu.ja nie doliczyl. A specialnie po platynke wrocilem. Bylo warto Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 MGS4 moja pierwsza platyna Trochę **uji poleciało ale dało radę. Najgorsze to były te z czasem przejścia chyba ponad 45h Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 3 minutes ago, Pupcio said: Bo pw gra się na vituni kochanej Grasz tylko w nowe gry?? Co za koszmar true zagrajmera Za miesiąc będę miał czas na zeldunię bożą, potem jeszcze jakieś 2-3 większe tytuły i to by było tyle z czasu na granko w 2023 roku. MGS3 przeszedłem z 15 -20 razy na ps2. Zwalone było do Evy ze 100 razy. Co ja tam jeszcze mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 1 minutę temu, Mejm napisał: A chyba ze tak. Nie wiedzialem ze vita odpala gry z psp. Nie mialem tego sprzetu. Tylko cyfrówki. Ale fakt, jest opcja "podpięcia" drugiego analoga np. jako krzyżaka, który odpowiada za kamerę w MGS, więc powinno się grać wygodniej. Sam chciałem tak sprawdzić PO, ale nie mam obecnie czasu na takie gry. PW dałem radę na PSP, bo jakoś było to dobrze przemyślane, zaś customizacja sterowania dawała pewną swobodę. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Peace Walker miał wersję na PS3 w kolekcji, ale na Vicie wydali tylko 2 i 3, po dziś dzień nie wiem dlaczego to odjebali, więc na Vicie to chyba tylko wersja PSP była oficjalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 4 minuty temu, Mejm napisał: A chyba ze tak. Nie wiedzialem ze vita odpala gry z psp. Nie mialem tego sprzetu. Odpala, odpala chociaż ta kolekcja mgsów wyszła też na vite. Chociaż nie grałem długo bo trochę męczyło to sterowanie na małej konsolce Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 1 minutę temu, Pupcio napisał: Odpala, odpala chociaż ta kolekcja mgsów wyszła też na vite. Chociaż nie grałem długo bo trochę męczyło to sterowanie na małej konsolce 2 i 3 przeszedłem natywną kolekcję na Vita, było top. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Mgs:PW? Na PS3 ograłem z przyjemnością. Do platynki pamiętam z jakimiś randomami biegałem z ju es ej. 34 minuty temu, MEVEK napisał: MGS4 to jedna z trudniejszych i wymagajacych platyn. Oj ile ja sie tam emblematow na zbieralem to bym sie za hu.ja nie doliczyl. A specialnie po platynke wrocilem. Bylo warto Tam było coś trudnego? Mgr:r i sekiro to były dla mnie trudne platyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 (edytowane) 20 minut temu, oFi napisał: Tam było coś trudnego? Mgr:r i sekiro to były dla mnie trudne platyny. Ja najwięcej wiązek posłałem w misji Eastern Europe i ucieczce na motorze na wysokim poziomie trudności Edytowane 26 Maja 2023 przez BRY@N Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Godzinę temu, BRY@N napisał: Ja najwięcej wiązek posłałem w misji Eastern Europe i ucieczce na motorze na wysokim poziomie trudności A w sumie to chyba było najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 1 godzinę temu, oFi napisał: Mgs:PW? Na PS3 ograłem z przyjemnością. Do platynki pamiętam z jakimiś randomami biegałem z ju es ej. Tam było coś trudnego? Mgr:r i sekiro to były dla mnie trudne platyny. Szczerze powiedziawszy to masz racje. Dla kogoś obeznanego z gra, ukończenie jej na 6 różnych sposobów to bulka z masłem. Problem raczej polega na czasie i schemacie do wbicia ostatniego dzbana, a nie specjalnie skilla. Chciałem przytoczyć swojego posta z PC w którym wystawiłem ocenę 6, ale nie widzę nigdzie. PS3 > Trofea > PC > Cytuj Odnośnik do komentarza
KJL 102 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 5 godzin temu, Sebas napisał: Wy to tylko kolekcjonujecie czy serio macie czas grać w już dawno ograne starocie? Wiem, że pytanie nie było do mnie, ale tak trochę odpowiem na nie. Ja np. nie mam ogranych wielu takich klasyków. Z prostej przyczyny, nie miałem czasu + chęci grania non stop, żeby zagrać we wszystko co jest dostępne i mi się wydaje, że tak ma masa osób. Nie wierzę, że Ty czegoś nie pominąłeś i teraz chętnie byś nie zagrał w jakąś grę odnowionej wersji/gdyby na nowo coś udostępnili. Na przykład tak ominął mnie MGS4 i np. o wiele chętniej bym w to zagrał w ten ograny staroć (nawet w zwykły port bez udziwnień) niż np. w jakieś indyki czy tam tę grę o kocie (Stray) tylko dlatego, że jest ona nowa a mnie po prostu w ogóle ona nie obchodzi. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 No pytanie nie do ciebie, potwierdzam. Do tych co grali juz na ps2, ps3 i vicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 27 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Jeśli jakąś grę (bardzo) lubię, to również lubię do niej wracać po latach. W wielu przypadkach nawet bawię się wtedy lepiej, niż przy jakiejś przereklamowanej współczesnej grze AAA, o której nikt nie będzie za rok pamiętał. Świadczy to zarówno o stanie współczesnej branży, jak i o mocy nostalgii. A jeśli się Eva znudziła, to zawsze możesz dla odmiany zwalić do Raikova. Dziękuję za uwagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 27 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Kuźwa, ale ten kreskówkowy design Snejka, w którym bandana stanowi część jego czoła (włącznie z brwiami) mogliby już porzucić, bo przy współczesnej oprawie będzie wyglądać to śmiesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi