Mejm 15 255 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W tej grze jest do poprawy tylko system nakladania camo. Byle nie wlazic do menusow, niech to zrobia pod jakims menu kolowym czy ch.uj wie jak. I nie automatycznie jak w mgs4 tlumaczac to magicznym grzybkiem z syberii. No i zarzadzanie itemami. Mialo byc odejscie od noszenia calego aresenalu (pamietacie ten trailer ze snajkiem tachajacym olbrzymia kule sprzetu?) a zamiast tego zrobili przenoszenie kilku itemow do podstawowego plecaka z jakiejs magicznej skrzyni lewitujacej najwyrazniej nad snejkiem. Nie wiem co tu sie da wyczarowac, ale tak troche naklamal dla nas pan Kojimbao. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 21 minut temu, Bzduras napisał(a): Łokurwancka Dla mnie najwiekszym zaskoczeniem bylo kiedy BB Spoiler ...stracil oko podczas tortur. Teraz poszli o krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 31 minut temu, Mejm napisał(a): (oprocz szurania po krawedzi mostu, te jakies niedorobione) Na PS2 widać, że się buja a tutaj sztywno jakby był ze stali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Faktycznie, ale chodzilo mi glownie o animacje samego snejka. Bardzo klockowata. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ciekawostka - wg. chinskiego kalendarza nastepny rok to rok Snakea - premiera murowana Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca polecam całą niteczkę w twicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ta gra z tymi wszystkimi zaawansowanymi cieniami Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Jednak UE5, myslalem, ze decima. Hayter na vocalu, Gregson Williams na klawiszach. Szkoda jedynie Kojimbao, jakby nie patrzec to jego dziecko. Dobrze, ze ta limitka tylko w usa bo sztryms te plastikowe paprotki w plastikowym terarium. e: ciekawe co mieli na mysli przez kamere legacy, te z oryginalu czy subsistence Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 5 minut temu, Mejm napisał(a): e: ciekawe co mieli na mysli przez kamere legacy, te z oryginalu czy subsistence Tę z oryginału: Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca trzy i pół bomby dam jak za Ninja Gaiden 4. Kiedy premiera?! Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Nie grałem nigdy w żadną grę z tej serii, ale muszę przyznać, że trailer mi się bardzo spodobał i chętnie zagram w tę część. Pozostaje pytanie: kiedy premiera? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W Chinskim roku Snakea. A dokladnie to juz nie napisze. Ale mysle ze pierwsza polowa roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ficus to wrzucil na tej stronie juz, ale w linku bylo. 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): Tę z oryginału: To ja nie wiem czym sie oni chwala jak tpp kamera juz byla w rozszerzeniu. Markjeting pewnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 1 godzinę temu, Mejm napisał(a): Jednak UE5, myslalem, ze decima. Hayter na vocalu, Gregson Williams na klawiszach. Szkoda jedynie Kojimbao, jakby nie patrzec to jego dziecko. Dobrze, ze ta limitka tylko w usa bo sztryms te plastikowe paprotki w plastikowym terarium. e: ciekawe co mieli na mysli przez kamere legacy, te z oryginalu czy subsistence Za Decimę trzebaby słono zapłacić, ale gdyby to robił Kojimbo pewnie dostałby od Sony za darmoszkę :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 5 minut temu, Mejm napisał(a): Ficus to wrzucil na tej stronie juz, ale w linku bylo. Nie wiedziałem, że link akurat do tego prowadzi. Myślałem, że to jakieś pierdu pierdu o kolekcjonerce i olałem, no nic. Nie zaszkodzi mieć miniaturkę tego seksownego skurczybyka Haytera na widoku. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2 godziny temu, Figuś napisał(a): Zastąpi się prawdziwymi roślinkami i będzie mikroklimat :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ta diorama to jakiś żart, to już lepiej kupić amiibo ze Snejkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2 godziny temu, lukas_k96 napisał(a): Nie grałem nigdy w żadną grę z tej serii, ale muszę przyznać, że trailer mi się bardzo spodobał i chętnie zagram w tę część. Pozostaje pytanie: kiedy premiera? Nie nazywaj się graczem 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Premiera niby 17 listopada według Gamestopu Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Byłoby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Lepiej żeby dali możliwość włączenia filtru z og. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Dwa Legendarne tytuly tego samego roku, czy to sie moze udac? Bylo by elegancko ale reczej watpliwe bo 17 listopad wypada w niedziele takze tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 562 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 8 godzin temu, XM. napisał(a): Lepiej żeby dali możliwość włączenia filtru z og. Folie se przyklej na telewizor, albo na okulary. Już nie macie się do czego przyjebać, prawda? 1 1 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi