Skocz do zawartości

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Featured Replies

Opublikowano

W tej grze jest do poprawy tylko system nakladania camo. Byle nie wlazic do menusow, niech to zrobia pod jakims menu kolowym czy ch.uj wie jak. I  nie automatycznie jak w mgs4 tlumaczac to magicznym grzybkiem z syberii. 

No i zarzadzanie itemami. Mialo byc odejscie od noszenia calego aresenalu (pamietacie ten trailer ze snajkiem tachajacym olbrzymia kule sprzetu?) a zamiast tego zrobili przenoszenie kilku itemow do podstawowego plecaka z jakiejs magicznej skrzyni lewitujacej najwyrazniej nad snejkiem. Nie wiem co tu sie da wyczarowac, ale tak troche naklamal dla nas pan Kojimbao.

• Odpowiedzi 566
  • Wyświetleń 45,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Folie se przyklej na telewizor, albo na okulary.   Już nie macie się do czego przyjebać, prawda?

• Grafika steela snake eatera z PS2:     Grafika subsistence (bez steela ale grafika juz inna):     I teraz po najmniejszej linii oporu znowu wrócili do snake e

• Ktoś pyta dlaczego popiersie nie ma rąk, a ktoś mu odpowiada że tak wygląda Bomberman. I tak to się żyje na tym forumku 

Opublikowano
21 minut temu, Bzduras napisał(a):

image.thumb.png.80cadd84137169f270bdd91eb4d0b620.png

Łokurwancka :obama:

Dla mnie najwiekszym zaskoczeniem bylo kiedy BB 

Spoiler

...stracil oko podczas tortur.

Teraz poszli o krok do przodu :fsg:

Opublikowano
31 minut temu, Mejm napisał(a):

(oprocz szurania po krawedzi mostu, te jakies niedorobione) 

Na PS2 widać, że się buja a tutaj sztywno jakby był ze stali.

Opublikowano

Faktycznie, ale chodzilo mi glownie o animacje samego snejka. Bardzo klockowata.

Opublikowano

Ciekawostka - wg. chinskiego kalendarza nastepny rok to rok Snakea - premiera murowana :nyam2:

Opublikowano

polecam całą niteczkę w twicie

Opublikowano

Jednak UE5, myslalem, ze decima. Hayter na vocalu, Gregson Williams na klawiszach. Szkoda jedynie Kojimbao, jakby nie patrzec to jego dziecko.

Dobrze, ze ta limitka tylko w usa bo sztryms te plastikowe paprotki w plastikowym terarium.

e: ciekawe co mieli na mysli przez kamere legacy, te z oryginalu czy subsistence :leo:

Opublikowano
5 minut temu, Mejm napisał(a):

e: ciekawe co mieli na mysli przez kamere legacy, te z oryginalu czy subsistence :leo:

Tę z oryginału:

image.thumb.png.50bf34d99029947792671d6752f74783.png

Opublikowano

trzy i pół bomby dam jak za Ninja Gaiden 4. 

Kiedy premiera?! 

Opublikowano

Nie grałem nigdy w żadną grę z tej serii, ale muszę przyznać, że trailer mi się bardzo spodobał i chętnie zagram w tę część. Pozostaje pytanie: kiedy premiera? 

Opublikowano

W Chinskim roku Snakea. A dokladnie to juz nie napisze. Ale mysle ze pierwsza polowa roku:good2: 

Opublikowano

Ficus to wrzucil na tej stronie juz, ale w linku bylo.

1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Tę z oryginału:

To ja nie wiem czym sie oni chwala jak tpp kamera juz byla w rozszerzeniu. Markjeting pewnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Mejm napisał(a):

Jednak UE5, myslalem, ze decima. Hayter na vocalu, Gregson Williams na klawiszach. Szkoda jedynie Kojimbao, jakby nie patrzec to jego dziecko.

Dobrze, ze ta limitka tylko w usa bo sztryms te plastikowe paprotki w plastikowym terarium.

Za Decimę trzebaby słono zapłacić, ale gdyby to robił Kojimbo pewnie dostałby od Sony za darmoszkę :). 

Opublikowano
5 minut temu, Mejm napisał(a):

Ficus to wrzucil na tej stronie juz, ale w linku bylo.

Nie wiedziałem, że link akurat do tego prowadzi. Myślałem, że to jakieś pierdu pierdu o kolekcjonerce i olałem, no nic. Nie zaszkodzi mieć miniaturkę tego seksownego skurczybyka Haytera na widoku.

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał(a):

Zastąpi się prawdziwymi roślinkami i będzie mikroklimat :D. 

Opublikowano

Ta diorama to jakiś żart, to już lepiej kupić amiibo ze Snejkiem 

Opublikowano
2 godziny temu, lukas_k96 napisał(a):

Nie grałem nigdy w żadną grę z tej serii, ale muszę przyznać, że trailer mi się bardzo spodobał i chętnie zagram w tę część. Pozostaje pytanie: kiedy premiera? 

Nie nazywaj się graczem

Opublikowano

Premiera niby 17 listopada według Gamestopu

Opublikowano

Lepiej żeby dali możliwość włączenia filtru z og.

6kw0diQ.png

Opublikowano

Dwa Legendarne tytuly tego samego roku, czy to sie moze udac? Bylo by elegancko ale reczej watpliwe  bo 17 listopad wypada w niedziele takze tego :flag_of_truce:

Opublikowano
8 godzin temu, XM. napisał(a):

Lepiej żeby dali możliwość włączenia filtru z og.

6kw0diQ.png

Folie se przyklej na telewizor, albo na okulary.

Już nie macie się do czego przyjebać, prawda?