Skocz do zawartości

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej grze jest do poprawy tylko system nakladania camo. Byle nie wlazic do menusow, niech to zrobia pod jakims menu kolowym czy ch.uj wie jak. I  nie automatycznie jak w mgs4 tlumaczac to magicznym grzybkiem z syberii. 

No i zarzadzanie itemami. Mialo byc odejscie od noszenia calego aresenalu (pamietacie ten trailer ze snajkiem tachajacym olbrzymia kule sprzetu?) a zamiast tego zrobili przenoszenie kilku itemow do podstawowego plecaka z jakiejs magicznej skrzyni lewitujacej najwyrazniej nad snejkiem. Nie wiem co tu sie da wyczarowac, ale tak troche naklamal dla nas pan Kojimbao.

Opublikowano
21 minut temu, Bzduras napisał(a):

image.thumb.png.80cadd84137169f270bdd91eb4d0b620.png

Łokurwancka :obama:

Dla mnie najwiekszym zaskoczeniem bylo kiedy BB 

Spoiler

...stracil oko podczas tortur.

Teraz poszli o krok do przodu :fsg:

Opublikowano

Jednak UE5, myslalem, ze decima. Hayter na vocalu, Gregson Williams na klawiszach. Szkoda jedynie Kojimbao, jakby nie patrzec to jego dziecko.

Dobrze, ze ta limitka tylko w usa bo sztryms te plastikowe paprotki w plastikowym terarium.

e: ciekawe co mieli na mysli przez kamere legacy, te z oryginalu czy subsistence :leo:

Opublikowano

Nie grałem nigdy w żadną grę z tej serii, ale muszę przyznać, że trailer mi się bardzo spodobał i chętnie zagram w tę część. Pozostaje pytanie: kiedy premiera? 

• WTF 1
  • Smutny 1
Opublikowano

Ficus to wrzucil na tej stronie juz, ale w linku bylo.

1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Tę z oryginału:

To ja nie wiem czym sie oni chwala jak tpp kamera juz byla w rozszerzeniu. Markjeting pewnie.

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Mejm napisał(a):

Jednak UE5, myslalem, ze decima. Hayter na vocalu, Gregson Williams na klawiszach. Szkoda jedynie Kojimbao, jakby nie patrzec to jego dziecko.

Dobrze, ze ta limitka tylko w usa bo sztryms te plastikowe paprotki w plastikowym terarium.

e: ciekawe co mieli na mysli przez kamere legacy, te z oryginalu czy subsistence :leo:

Za Decimę trzebaby słono zapłacić, ale gdyby to robił Kojimbo pewnie dostałby od Sony za darmoszkę :). 

Opublikowano
5 minut temu, Mejm napisał(a):

Ficus to wrzucil na tej stronie juz, ale w linku bylo.

Nie wiedziałem, że link akurat do tego prowadzi. Myślałem, że to jakieś pierdu pierdu o kolekcjonerce i olałem, no nic. Nie zaszkodzi mieć miniaturkę tego seksownego skurczybyka Haytera na widoku.

Opublikowano
2 godziny temu, lukas_k96 napisał(a):

Nie grałem nigdy w żadną grę z tej serii, ale muszę przyznać, że trailer mi się bardzo spodobał i chętnie zagram w tę część. Pozostaje pytanie: kiedy premiera? 

Nie nazywaj się graczem

• Haha 2
  • beka z typa 1
  • This 1
Opublikowano

Dwa Legendarne tytuly tego samego roku, czy to sie moze udac? Bylo by elegancko ale reczej watpliwe  bo 17 listopad wypada w niedziele takze tego :flag_of_truce:

Opublikowano
8 godzin temu, XM. napisał(a):

Lepiej żeby dali możliwość włączenia filtru z og.

6kw0diQ.png

Folie se przyklej na telewizor, albo na okulary.

Już nie macie się do czego przyjebać, prawda?

• Haha 1
  • beka z typa 1
  • This 2
  • Minusik 5