Ps4Player 8 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 22 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Nie ma nic głupszego od mówienia, że zagłosujemy portfelem nie kupując gry, albo kupując ją na innym rynku, poprzez VPN, kluczownię, czy to na konsole od kolegi, zamiast ze sklepu, dla wydawcy liczą się liczby Dla mnie właśnie prezentujesz takie głupie gadanie. Widać dla graczy również liczą się liczby. W pierwszej kolejności to Konami powinno się starać. Widać im nie zależy, cóż, życie, każdy sobie rzepke skrobie. Ciekawe jakie to bajońskie koszta tego spolszczenie, zwłaszcza że gra wychodzi na wszystkie trzy główne platformy. Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Jakoś taka bardziej dziewczęca się wydaje niż w oryginale, tam to już z samego wyglądu sprawiała wrażenie klasycznej femme fatale. Ale nie mam zamiaru narzekać, biorąc pod uwagę obecne trendy i to co chociażby Bloober zrobił z kobietami w SH2, to powiedziałbym że Evę pięknie wykonali. Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września (edytowane) Edytowane 26 września przez Josh Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Chyba Ci się link pomylił, bo to stary trailer i do tego wrzucony 3 miesiące temu 1 Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Wow, nie wiem jakim cudem mi się to wkleiło, ale niech już zostanie. Trailerków GOTY nigdy za wiele. 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Ocelot dziwny, jakby z plasteliny i te animacje przeniesione chyba 1:1 z oryginału trochę rzucają się w oczy Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Dobrze to wygląda, jedyne do czego można się przyczepić, że to jednak gameplayowo nie będzie poziom najlepszej skradanki ever tj. mgs v, bo musieliby ostro grzebać w grze, czego trochę szkoda. Cytuj
Suavek 4 804 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Wygląda to wszystko ekstra, ale mimo wszystko chciałbym zobaczyć więcej gameplay'u. Z tyłu głowy nadal mam obawę, że zostawiając wszystko 1:1 ale rozszerzając możliwości gracza gra będzie za prosta. Ciekaw jestem, czy/jak to zbalansują. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Świetnie to wygląda ale animacje, kadry, ujęcia, wszystko kalka oryginału. Lokacje i gameplay pewnie też nie zmienią. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Trzeba brać, co jest. Jak się gapiliśmy na te zjebane pachinko, to się każdy ślinił do przerywników CGI, więc to i tak jest dużo jak na obecne konami. Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 6 godzin temu, Bzduras napisał(a): Ewcia. Hot or not? Szedłby jak kuna w pokrzywy. Ale niektórzy inni wyglądają jakoś czerstwo. Cytuj
wojtas011 560 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Nie potrzebny remaster, tylko dla fanatyków grafiki Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Ale będzie grańskooo na prosiaku Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Ale będzie grańskooo na prosiaku Tylko, że znowu nie podali daty premiery. Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Jakoś gumowo to w ruchu wygląda, tzn. cutscenki, bo gameplay jak do tej pory mi się podobał. Pachnie takim typowym CGI, szczególnie mimika. No i Kojimbo jaki był to był, ale trailer wyreżyserować i podłożyć pasujący OST potrafił, to tutaj to straszne meh. Cóż, gra 10/10, która po prostu będzie prezentować się ładniej (w sensie "nowocześniej", bo strona artystyczna i ogólny vibe to już sprawa dyskusyjna; tak jak w przypadku TTSa mieliśmy przeskok generacji w stosunku do MGS1, a nie można powiedzieć że gra wygląda "lepiej"). Z jednej strony brzmi to jak must have, z drugiej ciężko mi się napalać. Trochę casus trylogii Crash/Spyro. Fajnie było sobie pograć "po nowemu", ale po latach i tak wolę wrócić do oryginałów. Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Obejrzałem nowy trailer i niestety ale bez starego zespołu to wygląda na gówno parujące. Mimika twarzy wymaga mocnego dopracowania. Stara gra z PS2 ma lepiej dopracowane cutscenki, bo tam pracowali chyba wtedy perfkecjoniści i każda cutscenka była zrobiona IDEALNIE. Czuć było te emocje na twarzach, nawet jak snejk dostawał manto od volgina (i mimo, że mu wszystkie zęby zostały) to widać było ból i cierpienie. A tutaj jakaś kurwa plastelina yebana. Ocelot mimika rodem z generatora A.I. kurwa jak jakiś yebany ubisoft. Konami widać, że ma wyjebane. Koji jaki był taki był, ale cutscenki były wypolerowane na glanc. Dramat. Cytuj
walek 96 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Może nie jest to mój wymarzony “remake”, ale na premierę na pewno kupię. Animacje są całkiem spoko, ale widać , że bazowali na MGS 5. Wiadomo czy będzie demo na PS store? Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Fajnie że dali kaczki zamiast żabek. Przecież tych skurwysynów nie było widać, zwłaszcza podczas końcowej sekwencji na motorze. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września (edytowane) Szkoda że cała kampania wokół gry jest tak bez polotu, te trailery to ani grama nie mają tych robionych przez Kojimę, pytanie, czy bez niego sama gra też nie zrobi się nijaka. Nie przekonuje mnie ten remake, jeżeli będzie 1:1 to dla mnie te ograniczone tereny to będzie zderzenie z rzeczywistością, i żadna grafika nie pomoże. Może poziomy podczas "snu" rozbudują z 5 minut do 6 godzin, to byłby chyba największa niespodzianka w historii remasterów ;] Edytowane 27 września przez Rtooj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi