Agent_Man 183 Opublikowano 7 listopada 2024 Opublikowano 7 listopada 2024 12 godzin temu, Bzduras napisał(a): Nie było, dopiero dzisiaj potwierdzono. Właśnie przez współpracę z Disneyem występowała pod pseudonimem, żeby jej się nie rypnął image słodziaka od Arielki przez gierkę, gdzie szczuje silikonowym cycem i robi parę innych niedisneyowskich rzeczy. Fixed 1 Cytuj
Sven Froost 498 Opublikowano 15 listopada 2024 Opublikowano 15 listopada 2024 A myslalem ze nikt nie lubil Guyvera oprocz mnie xD Cytuj
Rtooj 1 720 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia (edytowane) Chciałem dać minusa za AI, ale napiszę tylko że wygląda świetnie i przeraża mnie dokąd to zmierza. Edytowane 3 stycznia przez Rtooj 3 1 Cytuj
jimmy 1 559 Opublikowano czwartek o 13:32 Opublikowano czwartek o 13:32 Ktoś pięknie popsuł niespodziankę z nadchodzącego SoPa Cytuj
Szermac 3 023 Opublikowano czwartek o 13:38 Opublikowano czwartek o 13:38 Ten trailer jest z PSStore, no kitajce się wysprzęglili coś xD Cytuj
KrYcHu_89 2 513 Opublikowano czwartek o 13:47 Opublikowano czwartek o 13:47 Czy SoP już ogarnięty, DS2 maj, w międzyczasie exy z Xboxa, a 28.08 MGS. Nie wiem, czy jest sens robić SoPa teraz :D. Cytuj
BRY@N 1 826 Opublikowano czwartek o 13:54 Opublikowano czwartek o 13:54 Niech robią to może jakaś promocja na plusa będzie Cytuj
XM. 11 265 Opublikowano czwartek o 16:07 Opublikowano czwartek o 16:07 Sredniawa - tyle hajsu za tylko lepsza grafikę, nawet ujęcia podczas walki z Shagohodem te same. Beka fchuj, jeszcze tym większe jak zobaczymy remake SH2. Cytuj
Wredny 9 882 Opublikowano czwartek o 17:27 Opublikowano czwartek o 17:27 Niby chujnia, że 1:1, ale tak uwielbiam ten tytuł, że chyba wolę tak, aniżeli żeby ktoś przy tym grzebał i coś spyerdolił. Jedyne co mnie wk#rwia to jakaś "delta" w tytule, zamiast trójki. Cytuj
Shankor 1 666 Opublikowano czwartek o 17:34 Opublikowano czwartek o 17:34 Jeśli poprawili tylko grafikę, to ja spasuję. No chyba, że będzie w abonamencie lub srogiej wyprzedaży. Nie zwykłem ogrywać tej samej gry po raz kolejny (nie licząc Planescape: Torment i Wiedźmina 3). Cytuj
Josh 5 152 Opublikowano czwartek o 18:18 Opublikowano czwartek o 18:18 Za Sajlencika dałem coś koło 3 stówek i nie żałuję ani złotówki, zapłaciłbym nawet 500zł. Metala mimo, że uwielbiam to kupię dopiero w srogiej promocji. Trzeba im pokazać, że chcemy prawdziwych remaków, a nie takie leniwce. Cytuj
Snake_Plissken 954 Opublikowano czwartek o 18:30 Opublikowano czwartek o 18:30 10 minut temu, Josh napisał(a): Za Sajlencika dałem coś koło 3 stówek i nie żałuję ani złotówki, zapłaciłbym nawet 500zł. Metala mimo, że uwielbiam to kupię dopiero w srogiej promocji. Trzeba im pokazać, że chcemy prawdziwych remaków, a nie takie leniwce. Nie wytrzymałbym zmian pod „modern audience” - sama graficzka wystarczy, MGS3 to gra kompletna Ale z wielką chęcią przytuliłbym MGS1 z taką grafą albo remake MG i MG2 z MSX! 1 3 Cytuj
pawelgr5 1 600 Opublikowano czwartek o 18:41 Opublikowano czwartek o 18:41 Ja nie mam problemu z tym, że to tylko remake graficzny. Nadal czekam ale nie dam 300zł. Za nic obecnie nie mam ochoty płacic już 300zł. 1 Cytuj
Josh 5 152 Opublikowano czwartek o 19:03 Opublikowano czwartek o 19:03 (edytowane) 35 minut temu, Snake_Plissken napisał(a): MGS3 to gra kompletna Kocham tę grę jak własną matkę, ale nawet ja muszę przyznać, że przydałoby jej się odświeżenie z prawdziwego zdarzenia. Pomyśl sobie tylko ile by zyskała, gdyby rozbudować i przemodelować lokacje, dać Snejkowi więcej możliwości eliminowania wrogów, zmodyfikować walki z bossami, zapodać zupełnie nowe mechaniki, itp. Zawsze byłem zdania, że RE4 też nie potrzebował remake'a, a później Capcom jednak go wysmażyło i musiałem całkowicie zremake'ować swoje poglądy. Snake Eater ma ponad 20 lat i wyszedł trzy generacje temu: oczywiście, że dzisiaj można go zrobić lepiej. Chociaż uwaga odnośnie "modern audience" celna, kto wie czy nie omsknąłby im się palec na suwaczku od stężenia cweliozy, a to już duże ryzyko. Edytowane czwartek o 19:06 przez Josh 1 Cytuj
DarkStar 175 Opublikowano czwartek o 19:50 Opublikowano czwartek o 19:50 MGS3 to obok stareńkiego Sid Meier's: Pirates! moja gra życia, ex aequo obie bym umieścił w TOP 1. Grałem w to w 2007 roku, więc do premiery minie okrągłe 18 lat. Dla mnie taki remake graficzny jest w zupełności wystarczający, to co widziałem na trailerach urywa mi dupę i cieszę się, że przenosząc wszystko 1:1 nie zepsują mojej ulubionej gry. Mam ciary za każdym razem jak słyszę muzykę z tej produkcji. 2 1 Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano czwartek o 20:16 Opublikowano czwartek o 20:16 Cieszyłem mordę na NG2 Black, cieszę mordę na MGSa. Nic się nie zmieniło w strategii day one, biorę i gram ile organizm pozwoli. Cytuj
Homelander 2 475 Opublikowano czwartek o 21:42 Opublikowano czwartek o 21:42 2 hours ago, Josh said: Kocham tę grę jak własną matkę, ale nawet ja muszę przyznać, że przydałoby jej się odświeżenie z prawdziwego zdarzenia. Pomyśl sobie tylko ile by zyskała, gdyby rozbudować i przemodelować lokacje, dać Snejkowi więcej możliwości eliminowania wrogów, zmodyfikować walki z bossami, zapodać zupełnie nowe mechaniki, itp. Zawsze byłem zdania, że RE4 też nie potrzebował remake'a, a później Capcom jednak go wysmażyło i musiałem całkowicie zremake'ować swoje poglądy. Snake Eater ma ponad 20 lat i wyszedł trzy generacje temu: oczywiście, że dzisiaj można go zrobić lepiej. Chociaż uwaga odnośnie "modern audience" celna, kto wie czy nie omsknąłby im się palec na suwaczku od stężenia cweliozy, a to już duże ryzyko. No biorąc pod uwagę, że główny zły jest gejem łapiącym podwładnych za krocze to co byś jeszcze chciał konkretnie? Cytuj
Josh 5 152 Opublikowano czwartek o 21:55 Opublikowano czwartek o 21:55 Ta jedna scena z Raidenovitchem (stanowiąca zaledwie pretekst, żeby wyśmiać protagonistę MGS2), to stanowczo za mało jak na standardy 2025 roku. Domagamx się więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi