Skocz do zawartości

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Bzduras napisał(a):

Nie było, dopiero dzisiaj potwierdzono. Właśnie przez współpracę z Disneyem występowała pod pseudonimem, żeby jej się nie rypnął image słodziaka od Arielki przez gierkę, gdzie szczuje silikonowym cycem i robi parę innych niedisneyowskich rzeczy.

Fixed :)

• Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Chciałem dać minusa za AI, ale napiszę tylko że wygląda świetnie i przeraża mnie dokąd to zmierza.

Edytowane przez Rtooj
  • Plusik 3
  • This 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sredniawa - tyle hajsu za tylko lepsza grafikę, nawet ujęcia podczas walki z Shagohodem te same. Beka fchuj, jeszcze tym większe jak zobaczymy remake SH2.

Opublikowano

Jeśli poprawili tylko grafikę, to ja spasuję. No chyba, że będzie w abonamencie lub srogiej wyprzedaży. Nie zwykłem ogrywać tej samej gry po raz kolejny (nie licząc Planescape: Torment i Wiedźmina 3).

Opublikowano

Za Sajlencika dałem coś koło 3 stówek i nie żałuję ani złotówki, zapłaciłbym nawet 500zł. Metala mimo, że uwielbiam to kupię dopiero w srogiej promocji. Trzeba im pokazać, że chcemy prawdziwych remaków, a nie takie leniwce. 

Opublikowano
10 minut temu, Josh napisał(a):

Za Sajlencika dałem coś koło 3 stówek i nie żałuję ani złotówki, zapłaciłbym nawet 500zł. Metala mimo, że uwielbiam to kupię dopiero w srogiej promocji. Trzeba im pokazać, że chcemy prawdziwych remaków, a nie takie leniwce. 

Nie wytrzymałbym zmian pod „modern audience” - sama graficzka wystarczy, MGS3 to gra kompletna :banderas:

Ale z wielką chęcią przytuliłbym MGS1 z taką grafą albo remake MG i MG2 z MSX! :obama:

• Dzięki 1
  • This 3
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):

MGS3 to gra kompletna :banderas:

Kocham tę grę jak własną matkę, ale nawet ja muszę przyznać, że przydałoby jej się odświeżenie z prawdziwego zdarzenia. Pomyśl sobie tylko ile by zyskała, gdyby rozbudować i przemodelować lokacje, dać Snejkowi więcej możliwości eliminowania wrogów, zmodyfikować walki z bossami, zapodać zupełnie nowe mechaniki, itp. Zawsze byłem zdania, że RE4 też nie potrzebował remake'a, a później Capcom jednak go wysmażyło i musiałem całkowicie zremake'ować swoje poglądy. Snake Eater ma ponad 20 lat i wyszedł trzy generacje temu: oczywiście, że dzisiaj można go zrobić lepiej. Chociaż uwaga odnośnie "modern audience" celna, kto wie czy nie omsknąłby im się palec na suwaczku od stężenia cweliozy, a to już duże ryzyko.

Edytowane przez Josh
  • This 1
Opublikowano

MGS3 to obok stareńkiego Sid Meier's: Pirates! moja gra życia, ex aequo obie bym umieścił w TOP 1. Grałem w to w 2007 roku, więc do premiery minie okrągłe 18 lat. Dla mnie taki remake graficzny jest w zupełności wystarczający, to co widziałem na trailerach urywa mi dupę i cieszę się, że przenosząc wszystko 1:1 nie zepsują mojej ulubionej gry. Mam ciary za każdym razem jak słyszę muzykę z tej produkcji. 

• Plusik 2
  • This 1
Opublikowano
2 hours ago, Josh said:

Kocham tę grę jak własną matkę, ale nawet ja muszę przyznać, że przydałoby jej się odświeżenie z prawdziwego zdarzenia. Pomyśl sobie tylko ile by zyskała, gdyby rozbudować i przemodelować lokacje, dać Snejkowi więcej możliwości eliminowania wrogów, zmodyfikować walki z bossami, zapodać zupełnie nowe mechaniki, itp. Zawsze byłem zdania, że RE4 też nie potrzebował remake'a, a później Capcom jednak go wysmażyło i musiałem całkowicie zremake'ować swoje poglądy. Snake Eater ma ponad 20 lat i wyszedł trzy generacje temu: oczywiście, że dzisiaj można go zrobić lepiej. Chociaż uwaga odnośnie "modern audience" celna, kto wie czy nie omsknąłby im się palec na suwaczku od stężenia cweliozy, a to już duże ryzyko.

No biorąc pod uwagę, że główny zły jest gejem łapiącym podwładnych za krocze to co byś jeszcze chciał konkretnie? :)

Opublikowano

Ta jedna scena z Raidenovitchem (stanowiąca zaledwie pretekst, żeby wyśmiać protagonistę MGS2), to stanowczo za mało jak na standardy 2025 roku. Domagamx się więcej.