BRY@N 1 479 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Mogło by nie być tego podziału na lokacje jak na PS2 bo tam to raczej przez ograniczenia sprzętowe. Ciekawe czy zostawią wejście po drabinie czy na złość Kojimie zrobią windę Jeszcze niech będzie jakieś porządne intro jak w oryginale Cytuj
MEVEK 3 564 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Bez drabiny to juz nie bedzie to samo.. nie ma takiej opcji. Fani tego nie zniosa, pogrzebia konami w oborniku Cytuj
Square 8 611 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 26 minut temu, BRY@N napisał(a): Ciekawe czy zostawią wejście po drabinie czy na złość Kojimie zrobią windę A to Kojima się uparł na drabinę? Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Nie podoba mi sie ta oprawa. Wygląda jak fanowski projekt na unrealu albo jak z tych pachinko cutscenek właśnie. 0 sznytu i własnej tożsamości jak og Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Eva bedzie wygladac jak z pachinko slotu - ogólnie dobry projekt postaci, ona zawsze powinna wygladac na troche ładniejszą niż ją wygenereowali w PS2. Cytuj
MEVEK 3 564 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Byle by jej seksapilu nie ujeli przez cenzure Cytuj
BRY@N 1 479 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 10 minut temu, Square napisał(a): A to Kojima się uparł na drabinę? Czy się uparł to nie wiem ale pomysł był raczej jego. Oby tylko Eva nie poszła za trendami Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Przecież tej gry nie robią w USA ani we Francji, tylko w Singapurze, będzie dobrze, nikomu nie zasłonią cycka. Przyjebywanie się do wyglądu twarzy The Boss to już wyższy poziom odklejenia. Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Godzinę temu, Pupcio napisał(a): Nie podoba mi sie ta oprawa. Wygląda jak fanowski projekt na unrealu albo jak z tych pachinko cutscenek właśnie. 0 sznytu i własnej tożsamości jak og Czas udać się do okulisty zatem. Albo pokaż nam ten sznyt i tożsamość w grafice 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Pupcio gierkę robią Azjaci, oddychaj. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Jak chodzi o grafike i ogólnie wczorajszy trailer to: Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Przecież super to wygląda, technicznie jest tip top i z uwagi na moją miłość do wersji og właśnie takiego odświeżenia oczekiwałem niż zmiany w designie po bandzie. Co dalej jedynie mnie martwi to nowe umietnosci vs stare lokacje. Dalej nie wiadomo co tu chcą zrobić i jak to ma wyglądać i czy lokacje dostaną boosta objętościowego by dać nam pole do popisu Cytuj
SebaSan1981 3 601 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Jak dla mnie to jest super, ogram po raz drugi w lepszych detalach Cytuj
MEVEK 3 564 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Maska krokosia, ile to sie w tym biegalo na bagnach MGS3 zawsze w serduszku. Pamietam ze dziewczyna ze mna zerwala jakos przy premierze i ukojenia szukalem wlasnie w grach. I w tedy nadszedl mesjasz. Pamietam to b.dobrze jak chciala wracac po miesiacu. Ten czas tak mi strzelil przy Snakeu ze nawet na chwile nie przyszlo mi myslec o milostkach 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 1 minutę temu, Basior napisał(a): To nie będzie w GamePassie? Według prezentacji - nie 1 Cytuj
MEVEK 3 564 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca A co to microsoft sponsoruje developing? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Tak, w gamepassie Panowie to że coś jest prezentowane na showcasie Xboxa nie znaczy że będzie na premierę w GP. Cytuj
Square 8 611 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Nie sponsoruje, ale mógł chcieć dodać grę do GP jak masę innych tytułów. Cytuj
Bzduras 12 602 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Chcieć pewnie i chcieli, ale do tanga trzeba dwojga. Jak Konami powie "nie" to znaczy nie. Cytuj
Mejm 15 320 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca MGS3 w gamepassie to jak wagyu w biedronce. Podoba mi sie wszystko w tym trailerze. Animacje (oprocz szurania po krawedzi mostu, te jakies niedorobione) faktycznie 1:1, ale w ogole nie raza co swiadczy jak dobre byly w oryginale. Mam jakies flashbacki, ze czesc tego trailera to kopia ktorego z ps2 (hind i okopy). Bossowa faktycznie nabrala cech meskich, jakos bardziej mi to pasuje do jej postaci. Niestety pewnie nie poprawia pod aparycje dialogow bo w oryginale brzmiala wlasnie mocno kobieco/opiekunczo. Ale niewazne, i tak podwalne bedzie do para-medic. Biore day 4*365. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi