Opublikowano 13 lutego13 lut W dobie kodów na cyfrową grę (patrz ostatnie kolekcjonerki Sony i PC ogólnie) albo konsol bez napędu uważam to za uczciwy deal. Zestaw jest tańszy o cenę gry, którą to przecież można dokupić kiedy komu pasuje i jak komu pasuje (platforma, cyfra/pudełko etc.)
Opublikowano 13 lutego13 lut 44 minuty temu, jimmy napisał(a): W dobie kodów na cyfrową grę (patrz ostatnie kolekcjonerki Sony i PC ogólnie) albo konsol bez napędu uważam to za uczciwy deal. Zestaw jest tańszy o cenę gry, którą to przecież można dokupić kiedy komu pasuje i jak komu pasuje (platforma, cyfra/pudełko etc.) Pod warunkiem że cena takiego zestawu byłaby mniejsza o cenę gry a tak nie będzie. Pewnie cena będzie koło tysiąca
Opublikowano 13 lutego13 lut Na Xboxie zamiast trybu z Ape Escape ma być Snake vs Bomberman. Fajnie, że zamiast wyciąć kompletnie content dostępny na innych platformach i zostawić dziurę robią coś innego w to miejsce.
Opublikowano 13 lutego13 lut 1 hour ago, Bzduras said: Wygooluj sobie jak wygląda Bomberman. on pyta o figurkę
Opublikowano 13 lutego13 lut Ktoś pyta dlaczego popiersie nie ma rąk, a ktoś mu odpowiada że tak wygląda Bomberman. I tak to się żyje na tym forumku
Opublikowano 13 lutego13 lut 14 minut temu, Czoperrr napisał(a): on pyta o figurkę No kurwa xD Dosłownie pod moim postem z Bomberkiem pyta dlaczego nie ma rąk to można się było pomylić chyba. Tym bardziej, że możliwość pytania "dlaczego popiersie nie ma rąk" jakoś nie rzuciła mi się do głowy. Ech.
Opublikowano 13 lutego13 lut Ja sobie inaczej wyobrażam popiersie niż jakiś tani plastik. Wygląda to komicznie po prostu. Tak wygląda popiersie:
Opublikowano 13 lutego13 lut 4 godziny temu, Bzduras napisał(a): No kurwa xD Dosłownie pod moim postem z Bomberkiem pyta dlaczego nie ma rąk to można się było pomylić chyba. Masz się domyślić
Opublikowano 13 lutego13 lut Jedyne czego się domyślam to na co poszły moje pieniążki ze zbiórki na Wiktora.
Opublikowano 14 lutego14 lut 14 godzin temu, oFi napisał(a): Ja sobie inaczej wyobrażam popiersie niż jakiś tani plastik. Wygląda to komicznie po prostu. Tak wygląda popiersie: Ale że z marmuru Snake’a nie dodali…Konami…