Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Naprawdę ciężko w tym przypadku cokolwiek przewidzieć. Może być casus Concorda jak i Helldivers II. I znów pewnie zdecydują emocje. Grifterzy już zacierają rączki.Styl graficzny jest bardzo ciekawy i fajnie, że się coś rusza w temacie.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Ma być też podobno Alpha Testing, pytanie czy dla wszystkich czy wybranych. Na Destiny była Alpha, to może tu pójdą tą samą drogą.Gunplay to na pewno będzie #1, jak to u Bungie, martwi mnie za to cała reszta.
Opublikowano sobota o 16:023 dni O 19:00 zaczyna się pokaz gameplayu:https://www.youtube.com/live/t3ZO8tbmCvc 23 września premiera.
Opublikowano sobota o 17:203 dni Skoro Marathon 23 września to znaczy, że Ghost of Yotei najwcześniej chyba w październiku skoro nic jeszcze nie pokazali, bo listopad prawdopodobnie GTA o ile nie wyleci na przyszły rok.
Opublikowano sobota o 18:273 dni Ale fatalnie to wygląda xD Coś czuję że to może być potężna klapa, może nie na miarę Concorda ale mogło Bungie robić Destiny 3.
Opublikowano sobota o 18:303 dni Nie wierze że przez zjebów robiących takie gówno nigdy nie zagram we frakcje 2 :)
Opublikowano sobota o 18:333 dni Ta firma zaczęła się piąć na Thief, Oni i Halo, skończywszy na Destiny.A teraz ten Marathon to jakiś developerski żart. Pathetic :)
Opublikowano sobota o 18:373 dni 7 minut temu, Pupcio napisał(a):Nie wierze że przez zjebów robiących takie gówno nigdy nie zagram we frakcje 2 :)No to jest smutne.
Opublikowano sobota o 18:393 dni kibicuję imSpoilerżeby to zdechło w męczarniach, mam beef z Bungie bo stali za cancelem Last of Us Factions, który wg nich "nie nadawał się na wielosezonowy gaas", oby ich szrocisko nie wytrzymało jednego sezonu, ale w sumie ma na to ogromne szanse bo fad na extraction shooterki już minął dawno temu
Opublikowano sobota o 18:433 dni Na rynku liczy się tylko Valorant i Overwatch 2 jeśli chodzi o competetive gry. Więcej już nie znam.
Opublikowano sobota o 18:473 dni Jeśli będą chcieli za to pieniądze to szykuje się porażka i nawet jak przejdą po czasie na F2P to to długo nie pożyje. Wygląda śmieciowato z ohydnym designem i przypomina grę z bardzo wczesnego PS4 niż PS5. Taki Apex Legends o wiele przyjemniej się prezentuje a ma 60 graczy jednocześnie. Teraz tylko czekać na kolejny "hit" w postaci Fairgames. W erze PS3 Sony jakoś potrafiło zrobić ciekawe sieciówki (MAG 2.0, War/Star Hawk) czy nawet tryby multiplayer (Resistance, Uncharted, TLOU, LPB, KillZone) a teraz dosłownie wyrzucają pieniądze w błoto.
Opublikowano sobota o 19:263 dni 37 minut temu, łom napisał(a):Jeśli będą chcieli za to pieniądze to szykuje się porażkaWyżej jest info, że niby pełna cena, przy biednej zawartości. No nie wróży to najlepiej.
Opublikowano sobota o 19:273 dni To jebnie. Całe to skurwiałe studio dostanie to na co zasługuje. Zachłysnęli się sukcesem Destiny, to myśleli, że ludzie cały czas będą bulić chory hajs. Niestety. Chcą robić gaasy, niech robią, ale kurwa niech robią konkurencję dla call od duty, a nie gówniane sci fi z wyglądem jak z cyrku.
Opublikowano sobota o 19:303 dni 56 minut temu, Pupcio napisał(a):Nie wierze że przez zjebów robiących takie gówno nigdy nie zagram we frakcje 2 :)Żes musiał przypomnieć :/
Opublikowano sobota o 19:323 dni Ok, tu niby info, że nie w pełnej cenie. Czyli ile, 299, skoro ma być premium?
Opublikowano sobota o 19:413 dni Bardzo słaby projekt tego uniwersum, kompletnie do mnie to nie trafia. Niesamowite ,że to studio po Halo Reach z 2010 roku idzie w rejony giereczkowa które są dla mnie totalnie obojętne.
Opublikowano sobota o 19:433 dni Ale Destiny to im się udało i tego nie można powiedzieć, że nie. Fakt, że mieli te swoje kontrowersje z tym Destiny, ale koniec końców jakoś ich ta gra trzymała.
Opublikowano sobota o 19:553 dni Nie przekonuje mnie art style i wygląd lokacji. Przekonała mnie tylko piosenka w trailerze.
Opublikowano sobota o 20:073 dni Premiera 23 września, więc jest jeszcze pół roku na skasowanie projektu zawczasu.
Opublikowano sobota o 20:233 dni Jak dla mnie warstwa audiowizualna ciekawa, kolorki i techno, poczułem nawet vibe Mirror's Edge.Szkoda tylko, że okazuje się to być jebanym Destiny z dodanym extraction, przecież nawet biegają identycznie sayonara!