Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Estetyka i design gierki są jakieś takie odpychające i bez wyrazu. Za darmo bym tego nie chciał odpalać, a oni w 2025 wychodzą z czymś takim żądając kasy xdd

Sony też mocne, temu czemuś dają zielone światło, a spróbować zrobić chociaż grę usługę na marce killzone czy resistance to już im nawet ręka nie drgnie, bo pewnie z jakichś analiz rynku im wychodzi, że gierki by się nie przyjęły xd Dobrze, że się taki Concord przyjął. Żenada.

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 3,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kolejny kolorowy shooterek. Oby zdechlo szybko. Wez sie Sony za jakis militarny shooter w stylu Killzone 2. Miec tyle marek i mozliwosci, a stawiac na takie kolejne gowno to zenada.

Opublikowano
43 minuty temu, Lukas_AT napisał(a):

Kolejny kolorowy shooterek. Oby zdechlo szybko. Wez sie Sony za jakis militarny shooter w stylu Killzone 2. Miec tyle marek i mozliwosci, a stawiac na takie kolejne gowno to zenada.

Napatrzeli się na fortnite, pubg oraz destiny i zaczęli robić to co każdy usługodawca, czyli olewać obecnego klienta i robić pod nowych. Tyle, że nowi wychowani na tiktokach też mają to w dupie.

Nie powiem, podoba mi się ten minimalistyczny wygląd broni, ale koncepcja tej gry jest do dupy. Jakby dali mi takiego singla i normalny multi, to przy ich gunplayu mieliby hit.

Opublikowano

Mam nadzieję, że to już ostatnia gierka z epoki Jima Ryana. I, że skończy jak poprzednie

Opublikowano

W porównaniu do pierwszego trailera to jest przepaść jeśli chodzi o design. Wtedy to wyglądało w miarę interesująco i oryginalnie, a teraz ciężko powiedzieć. Ma to coś, ale muszę zagrać żeby ocenić. Po tych czterech "klasach" widać, że ewidentnie mieli to być herosi, ale po Concordzie pewnie musieli to zmienić, więc zmienili nazwy... Przecież ten tank biegający z tarczą to kopiuj/wklej wszystkie hero shootery...

Całość to taki Crucible z Destiny na większej mapie z jakimiś tam zadaniami w tle i lootem. Studio upaść nie upadnie, bo zawsze wyciągną asa w postaci Destiny 3 i sprzeda się jak świeże bułki. Szkoda tylko, że marka Marathona została tak potraktowana. Fajne mroczne uniwersum (chociaż przeciwnicy wtedy też byli kolorowi, ale nie aż tak) zamienione w jakiś skaczących klaunów.

Człowiek myślał, że może się ogarną i zrobią coś oryginalnego, a tu chuj... Skopiowali pomysły od konkurencji, wzięli silnik z Destiny i dawaj, robimy grę. To mógłby być na luzie osobny tryb w Destiny, ale myśleli że sobie wydoją nową markę, oby im się to kurwa nie udało...

Edytowane przez Patricko

Opublikowano

Tak na szybko po obejrzeniu:

- Cały loot, który akurat nosimy przepada, gdy umieramy.

- Wipe z każdym nowym sezonem, jedynie kosmetyczne rzeczy przechodzą.
- Brak kolejki dla solo graczy, tylko trójki, zawsze będziesz z kimś grać. Czyli jak nie masz ekipy to leżysz...
- Brak innowacyjności.
- Kosmetyka tylko ze sklepiku...
- Ścieżka fabularna nie jest jeszcze napisana.
- Umiejętności postaci mega generyczne.

- Strzelanko top, no ale skopiowali to z Destiny to było wiadome, że będzie git.

Edytowane przez Patricko

Opublikowano

Z materiałów które widziałem to jest gra absolutnie nie dla mnie. Extraciotn shooter w 2025 roku, z baardzo specyficzną grafiką i designem, bohaterami z mocami i to za kasę żeby w to w ogóle zagrać... W darmowe i całkiem przyzwoite Delta Force gram coraz rzadziej i to tylko w tryb conquest (czy jak to się tam nazywa), tego drugiego trybu nawet nie ruszyłem bo gardzę takimi grami. Darmowy XDefiant już umarł, o Concordzie wszyscy wiemy, no życzę im powodzenia - ale ja do tego ręki nie przyłożę. Ciekawe jaki to ma budżet? 3 mapy na start, season pass, no cienko to wygląda.

Wpisujcie miasta [']

Opublikowano

Ubisoft który jest znacznie większy niż Bungie próbował extraxtion shootera w Rainbow Six. Skończyło się tym że o grze zapomniano po miesiącu, ciekawe czy Marathon 2 tygodnie wytrzyma.

Liczę na duże fiasko i duże straty finansowe aby wyjęli głowę z dupy.

Opublikowano

Straszne crapiszcze. Coś czuję, że zmienia zdanie i wypuszcza to w plusie na premierę patrząc na reakcje internetu. W sumie beż różnicy i tak fiasko.

Opublikowano
8 godzin temu, Patricko napisał(a):

- Brak kolejki dla solo graczy, tylko trójki, zawsze będziesz z kimś grać. Czyli jak nie masz ekipy to leżysz...

Gadali na pokazie że będzie opcja grania solo, co i tak mało co zmieni u mnie w kwestii zainteresowania tym tytułem.

Opublikowano

Mając najlepszy na rynku gunplay, zaraz po Doomie, musieli tak zmarnować ludzkie zasoby i pieniądze na taką grę, to trza mieć gwoździa w mózgu.

Opublikowano
Gadali na pokazie że będzie opcja grania solo, co i tak mało co zmieni u mnie w kwestii zainteresowania tym tytułem.
Możesz wejść solo do gry, ale będziesz grać normalnie na składy, czyli zostaniesz rozjechany przy pierwszej lepszej okazji. Mówiąc solo, chodzi o solo matchmaking dla wszystkich, czyli każdy gra sam i tego właśnie nie ma. Powinny być kolejki solo, dwójki i trójki, jak w większości gier. No, ale Bungie pewnie to wprowadzi po 2 latach (jak ktokolwiek będzie jeszcze w to grał) i zrobi z tego jak zwykle event jak to oni słuchają graczy.

Jeszcze znalazłem takie info na redditcie od ludzi, którzy już grali:

- Brak możliwości modyfikowania broni w trakcie gry. Założone dodatki można ściągnąć tylko pomiędzy grami i to w dodatku za kasę, nie można sobie dowolnie swapować i sprawdzać. Może zmienią to do czasu premiery, a może nie.
- Bardzo mało różnorodnych przeciwników AI. Na chwilę obecną nie ma nawet frakcji Phor, która była głównym złym w org Marathonie (mają ich niby później wprowadzić).
- Zabici przeciwnicy momentalnie zmieniają się w plecak/torbę. Brak ciał, brak krwi czy jej jakiejkolwiek imitacji.

Ta gra to typowe Bungo, czyli wypuszczają szkielet gry, w której praktycznie nic nie ma i będą to łatać przez kolejne lata. Problem w tym, że przy Destiny się im udało, bo nie było drugiej takiej gry wtedy na konsolach, tutaj konkurencja już jest bardzo mocna, więc nikt nie będzie czekał aż łaskawie coś zrobią.
Opublikowano

Dramatycznie to się prezentuje i z dramatycznie małą zawartością na tyle lat prac nad grą to chcą wypuścić na rynek. Będzie kolejny klops Sonki i rozkminy co dalej z Bungie

Opublikowano

Kolejny profesor producentem xd387bd854cdae374205f3.jpg

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):

Wygląda jakby zakup Bungie to była niezła wtopa.

Myślę, że to będzie definitywny koniec studia i już raczej nie wykopią kasy żeby się wykupić od Sony by uciec przed toporem. Kto im teraz pozwoli pracować kolejne 7 lat nad nową grą jeśli ta okaże się wtopą.

Opublikowano

W domu Josha teraz:

notlikethis

Edytowane przez suteq

Opublikowano
6 godzin temu, suteq napisał(a):

Ubisoft który jest znacznie większy niż Bungie próbował extraxtion shootera w Rainbow Six. Skończyło się tym że o grze zapomniano po miesiącu, ciekawe czy Marathon 2 tygodnie wytrzyma.

Liczę na duże fiasko i duże straty finansowe aby wyjęli głowę z dupy.

Rainbow Six Extraction to nie był extraction shooter lol

Obejrzałem sporo materiałów i poczekam żeby samemu sprawdzić. Podczas pokazu mocno skupiono się na PVP, więc wyglądało to na battle royale z twistem, a podobno jedna z map będzie nastawiona pod endgame, cele z mechanikami itd. To mnie ciekawi. Pytanie, czy po miesiącu gierka się nie znudzi.

Opublikowano

Wygląda jak taki trochę bieda Apex. Zupełnie nie tego się spodziewałem.

Opublikowano

Wszystko będzie do sprawdzenia w jakiejś becie i się oceni. Gorsze jest co innego, art design jest tragiczny, kolorystyka beznadziejna, ciężko się na to patrzy…

Opublikowano

I dlatego nie dostaliśmy D3? xDDDDDDDDDDDDD

Z całej tej prezentacji oczywiście najlepszy był montaż i cutscenka na końcu. Jako, że lata to na Tiger engine jak D2 to wygląda średnio i wiele animacji jest skopiowanych.

Opublikowano

Straszny potworek.

Sporo znaczników na ekranie, wygląda jak gierka na komórki a nie pełnoprawny shooter.

Opublikowano

To mówi wszystko o gatunku, gdy czytam długi tekst kogoś kto grał 10 godzin, i mówi, że to najlepiej wyglądająca gra gatunku, najlepsza rozgrywka w gatunku, najlepszy świat w gatunku... "Wygląda, gra i brzmi niesamowicie"... Ale na pytanie, czy gra odniesie sukces, ma spore wątpliwości hehe.