giger_andrus 3 086 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca A gdyby tak zrobić singlowy korytarz w tym świecie, z tymi bohaterami, z tymi gagami - taka skórka to Strażników Galaktyki ? Byłoby spoczi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca Na pewno by było większe zainteresowanie niż teraz,.tylko w singlu gorzej sprzedawać przedmioty. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca W dniu 6.06.2024 o 12:16, Square napisał(a): Dość tak, że jak wołają kasę to tylko 169 zł, ale że dwa razy tytuł gry na grafice musi być nie wiem. lol ta okładka Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca Kojarzy mi się z grami z lat 80 ta okładka albo taką Contrą Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 4 minuty temu, mario10 napisał(a): Kojarzy mi się z grami z lat 80 ta okładka albo taką Contrą To chyba był błąd na stronie, chodziło mi o ten podwójny tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 210 Opublikowano 11 lipca Udostępnij Opublikowano 11 lipca Jutrzejsza zamknięta beta jednak dostępna dla wszystkich z PS+. Można pobierać dziś od 19.00. Pierwotnie miała być tylko dla preorderowców. Chyba kiepsko z zamówieniami https://x.com/PlayStationUK/status/1811370629049794926?t=sagqGUesgoUbDwFlV4mK0g&s=19 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 11 lipca Udostępnij Opublikowano 11 lipca Ta gra wygląda tak generycznie, że nie chciałbym jej nawet za darmo Cytat -How generic you want your game? -Yes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 11 lipca Udostępnij Opublikowano 11 lipca 5 godzin temu, Ma_niek napisał(a): Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 918 Opublikowano 11 lipca Udostępnij Opublikowano 11 lipca Niesamowite ,że Sony dalej widzi w tym potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 11 lipca Udostępnij Opublikowano 11 lipca Otworzyli szerzej bete, która miała wcześniej być tylko dla preorderowców bo liczą na pozytywny word of mouth, który odmieni postrzeganie gry. Ale jest to miecz obusieczny, bo jeśli graczom nie przypadnie do gustu ta beta, to pogrzebią grę jeszcze przed premierą Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 210 Opublikowano 12 lipca Udostępnij Opublikowano 12 lipca Zagrałem 3 mecze, zaskoczenia niestety nie ma - to Overwatch. Strzela i skacze się bardzo miło. Graficzka świetna, ale postacie jakieś takie mało charakterystyczne. Za to każda ma określone zaimki (nie żartuję). Ja raczej wysiadam, ale nie gra się źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca Movement przypomina mi nieco Unreal Tournament, więc to na pewno na plus. Siorbię właśnie tę betę i sprawdzę co to za shit. Cytuj Odnośnik do komentarza
MacLeSkr 29 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca Obejrzałem trochę filmików z rozgrywki i większość grających cały czas powtarza głównie trzy słowa "great", "awsome" i "funny". Mimo tej początkowej krytyki gierka może się przyjąć, a niektórzy mówią, że to jest lepsze niż "Overwatch". Jestem cieka czy to będzie hit, czy kit? I w sumie może ktoś będzie wiedział, bo informacji o grze za bardzo nie śledziłem, ale czy będzie jakaś fabuła, czy tylko gołe tryby? Bo ten filmik CGI był całkiem fajny i potencjał na fajne uniwersum też było. No ale jeżeli mają być same tryby, to po co robili taki długi i dobrze dopracowany zwiastun? Aż tak wierzą w ten tytuł? Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 210 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca 32 minuty temu, MacLeSkr napisał(a): I w sumie może ktoś będzie wiedział, bo informacji o grze za bardzo nie śledziłem, ale czy będzie jakaś fabuła, czy tylko gołe tryby? Podobno będzie cała otoczka fabularna, tygodniowe aktualizacje i cinematiki pchające story do przodu. Zresztą nawet w tej becie na początku już da się to zauważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca 16 minut temu, jimmy napisał(a): Podobno będzie cała otoczka fabularna, tygodniowe aktualizacje i cinematiki pchające story do przodu. Zresztą nawet w tej becie na początku już da się to zauważyć. Jeśli otoczka fabularna ma być taka jak w Destiny to niech lepiej sobie darują. Wracając do Odrzutowca to mam nadzieję na miłe zaskoczenie jak w przypadku XDefiant. Tam też się mówiło, że to ubigówno, na szczęście w rzeczywistości gierka okazała się świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza
magpie 41 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca Wyglada jakby Valorant z Overwatch 2 mialy niechaciane dziecko. Ta plastikowa generyczna grafika prosto z silnika Unity juz powoli zaczyna mnie nudzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 13 lipca Udostępnij Opublikowano 13 lipca Sprawdziłem bete i średnio natomiast nawet jakby to był tytuł na 10/10 to po MAG na ps3 odpuszczam wszystko co działa tylko po sieci na konsolach. Ludzie pograją kilka miesięcy następnie będzie F2P a rok do dwóch później zamknięcie serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 16 lipca Udostępnij Opublikowano 16 lipca Pograłem w to trochę, więc mogę się wypowiedzieć. Graficznie i animacyjnie doprawdy super. Nie spodziewałem się aż tak wysokiej jakości pod tym względem. To jest topka i to bez dwóch zdań. Świetny jest też movement. Po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że nie jest to jednak Unreal Tournament, a bardziej Quake 3 Challenge ProMode. Sama zaś rozgrywka...no z tym jest już deczko gorzej. System miesza w ten sposób, aby w danej drużynie nie był dwóch tych samych klas postaci, ale niektóre z nich są bardzo średnie pod kątem przydatności, no bo weźmy np laskę snajpera. Kolesiówa powinna ściągać przeciwników jednym strzałem biorąc pod uwagę jak wolno ładuje się broń, a tak nie jest. To samo typiara z kuszą, która bije za słabo w stosunku do tempa ładowania. Mi się to nie podoba. Gra mi się znacznie gorzej niż w darmowego XDefianta od Ubi. Pomimo tego gra ma to "coś" co sprawia, że chce się jednak grać, tyle tylko że niestety...Sony życzy sobie za grę w przeciwieństwie do Ubi żywe dulary. Jako gra FTP mogłaby się obronić i zyskać sporo graczy, ale w obecnym modelu biznesowym IMO nie ma na to większych szans... Cytuj Odnośnik do komentarza
bastek66 51 Opublikowano 17 lipca Udostępnij Opublikowano 17 lipca Postacie wyglądają jak robione żeby jak najwięcej tickboxów od ESG/DEI/Blackrocka odhaczyć - murzynka - stara baba - niebinarne aktywiszcze - stara gruba murzynka - grubiszcze - itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 17 lipca Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza
MacLeSkr 29 Opublikowano 18 lipca Udostępnij Opublikowano 18 lipca Dzisiaj otwarta beta i takie dwa szybkie pytanka mam: - czy PS Plus jest wymagany? - gdzie to można ściągnąć, bo w sklepiku tylko pełna wersja. Tydzień temu beta była do ściągnięcia chyba dzień wcześniej, jak mnie pamięć nie myli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 18 lipca Udostępnij Opublikowano 18 lipca Sprawdzasz bezpośrednio na konsoli? Niby tylko tam jest do zassania, a nie w apce. Cytuj Odnośnik do komentarza
MacLeSkr 29 Opublikowano 18 lipca Udostępnij Opublikowano 18 lipca Godzinę temu, Square napisał(a): Sprawdzasz bezpośrednio na konsoli? Niby tylko tam jest do zassania, a nie w apce. Przez apkę. W takim razie po pracy sprawdzę na konsoli. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi