Patricko 1 404 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Jeszcze jest w kolejce ta gierka od Fairgames, gdzie biegają podobne dziwolągi. Też szykuje się gruby fail, ale Sony wierzy Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Nawet ulica wie. https://tvn24.pl/biznes/tech/wpadka-sony-pieniadze-zostana-zwrocone-st8072844 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Cyfre zwracaja, ale pudełko to po rozfoliowaniu zaden sklep nie przyjmie chyba? Zastanawiam sie, czy jest sens wziąć kopie z Media Expertu i trzymać w szufladzie, niby na ebayach osiaga chore ceny. Sorry jesli temat byl poruszany, nie czytalem poprzednich stron jeszcze. Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Za te pieniądze to na pewno nie wezmę, ale fajnie by było, jakby markety nie musiały odsyłać i by się pozbywały za 20zł - wtedy bym artefakt wziął na półkę. Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Użytkownik @_Red_inwestujący dziesiątki tysięcy w obligacje skarbowe kupuje conrcorda na płycie żeby po 5 latach zarobić 3 stówki 1 Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Nie no za 20 lat taki Concord w folii byłby na pewno sporo wart. Pytanie czy komuś chcę się to trzymać. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Na Ebayu gry zafoliowane pudełka wystawiane są po 100$ i wyżej Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września A jak to jakiś poyebany, viralowy marketing Sony? Nagle ludzie zaczną kupować pudełka na potęgę i myk - sprzedały się wszystkie wytłoczone płytki, przywracamy serwery, bo w końcu mamy miliony nabywców. Nic z tego, nie nabiorę się na taką akcję Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Ciężko o lepszy przykład sztucznego pompowania cen. Mam nadzieję, że nikt tego szajsu kupował nie będzie. Największa porażka w historii gier, ET na Atari 2600, przedmiot sprzed 40 lat, nowy w folii kosztuje 80$. A sam cart to poniżej 10$. A cwaniaki wystawiają Concorda 150$? Absurdalne Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Przynajmniej w te ET można było jeszcze zagrać bo nikt wtedy serwerów nie wymyślił. 1 Cytuj
bastek66 51 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Niestety jeszcze dużo badziewia nadchodzi 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Fable powinno być bardzo dobre Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Baba z fable na tym screenie wyglada jak chlop z broda. Cytuj
ASX 14 659 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Najbardziej mnie wkurza DEI w Avowed i to wciskanie na siłę mniejszosci jaszczuroludzi do singlowej gry RPG 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Godzinę temu, Homelander napisał(a): Fable powinno być bardzo dobre Nagonka na Fable wynika z tego, bo na pierwszym trailerze główna babka wyglądała po prostu, jak przeciętna kobita. Thats it. Gracze, największy błąd Boga. 1 5 Cytuj
kendzikk 118 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Cytat Gracze, największy błąd Boga. No, zaraz po lewactwie. Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Przykro mi figaro że w twoim otoczeniu tak wygląda przeciętna kobieta już rozumiem czemu jesteś taki POPIERDOLONY Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Ta Ciri z serialu na bazie polskiej powieści to brzydka, czy o co chodzi :D? Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Przykro mi figaro że w twoim otoczeniu tak wygląda przeciętna kobieta już rozumiem czemu jesteś taki POPIERDOLONY Przepraszam, zapomniałem że Gracz akceptuje tylko giga hot laseczki generowane przez AI (co widać w temacie Kobiety), a cała reszta to brzydota której należy się worek na głowę. 2 Cytuj
Josh 4 534 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września 13 minut temu, Figaro napisał(a): Nagonka na Fable wynika z tego, bo na pierwszym trailerze główna babka wyglądała po prostu, jak przeciętna kobita. Thats it. Gracze, największy błąd Boga. Przeciętna kobita w mieście, w którym mieszka Figarx. 3 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Teraz, Josh napisał(a): Przeciętna kobita w mieście, w którym mieszka Figarx. Gratuluję że wybrałeś najgorszy możliwy kadr. No laska nie jest zaprojektowana pod bycie hot, nie każda musi. Wiem że to się tylko dla was liczy w designie kobiety w grach, to jak bardzo jest seksowna. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Przecież tam będzie edytor postaci, każdy sobie stworzy takiego bohatera jak chce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi