Skocz do zawartości

Concord

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cyfre zwracaja, ale pudełko to po rozfoliowaniu zaden sklep nie przyjmie chyba?

Zastanawiam sie, czy jest sens wziąć kopie z Media Expertu i trzymać w szufladzie, niby na ebayach osiaga chore ceny.

Sorry jesli temat byl poruszany, nie czytalem poprzednich stron jeszcze.

Opublikowano

A jak to jakiś poyebany, viralowy marketing Sony?
Nagle ludzie zaczną kupować pudełka na potęgę i myk - sprzedały się wszystkie wytłoczone płytki, przywracamy serwery, bo w końcu mamy miliony nabywców.
Nic z tego, nie nabiorę się na taką akcję :leo:

Opublikowano

Ciężko o lepszy przykład sztucznego pompowania cen. Mam nadzieję, że nikt tego szajsu kupował nie będzie. Największa porażka w historii gier, ET na Atari 2600, przedmiot sprzed 40 lat, nowy w folii kosztuje 80$. A sam cart to poniżej 10$. A cwaniaki wystawiają Concorda 150$? Absurdalne

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

Fable powinno być bardzo dobre

Nagonka na Fable wynika z tego, bo na pierwszym trailerze główna babka wyglądała po prostu, jak przeciętna  kobita. Thats it. Gracze, największy błąd Boga.

• Plusik 1
  • beka z typa 5
Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Przykro mi figaro że w twoim otoczeniu tak wygląda przeciętna kobieta :nosacz2: już rozumiem czemu jesteś taki POPIERDOLONY :yeti:

Przepraszam, zapomniałem że Gracz akceptuje tylko giga hot laseczki generowane przez AI (co widać w temacie Kobiety), a cała reszta to brzydota której należy się worek na głowę. 

• Plusik 2
Opublikowano
13 minut temu, Figaro napisał(a):

Nagonka na Fable wynika z tego, bo na pierwszym trailerze główna babka wyglądała po prostu, jak przeciętna  kobita. Thats it. Gracze, największy błąd Boga.

spacer.png

Przeciętna kobita w mieście, w którym mieszka Figarx. 

• Haha 3
Opublikowano
Teraz, Josh napisał(a):

spacer.png

Przeciętna kobita w mieście, w którym mieszka Figarx. 

Gratuluję że wybrałeś najgorszy możliwy kadr. No laska nie jest zaprojektowana pod bycie hot, nie każda musi. Wiem że to się tylko dla was liczy w designie kobiety w grach, to jak bardzo jest seksowna. 

• beka z typa 1