Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 173 Opublikowano 4 września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 września 11 Cytuj
Krzysztof93 1 317 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września @Dr.CzekoladaNieintencjonalnie w tym przypadku porównywałem tylko grę do gry bez patrzenia na platformy. Nadal jednak uważam, że upadek upadkowi nie równy bo Concorda większość skreśliła dosłownie od 1 sekundy pierwszego trailera na Redfalla ktoś tam czekał mając nadzieję, że nie będzie aż tak źle. O może powiem tak w przypadku Concorda miałem nadzieję ale nadzieję na to, że to nigdy nie wyjdzie i skasują przed premierą 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Nie no Redgil od początku wyglądał generycznie, setting i design jak z jakiegoś generatora AI. Jedyne, co trzymało w nadziei to studio i ich powtarzająca się historia z idiotycznym reklamowaniem gier jako kompletnie inny produkt. Nawet mi brew się nie podniosła jak gra okazała się dokładnie taka, jak na prezentacjach. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Czemu ta gra nie wyszła, przecież recenzent z Eurogamer dał 3/5 gwiazdek, to tyle co Wukongowi i Elden Ring: Shadow of the Erdtree xD. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września 20 minut temu, Figuś napisał(a): Ale glupi ci Rzymianie. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września 16 godzin temu, Observer napisał(a): Zawsze jak ktoś wrzuci zooltara to wchodzę na jego profil i czytam co tam aktualnie wypisuje... jaranie się Concordem nic nie dało do myślenia, teraz jara się nowym Dragon Age. I pisze że przydałby się kwartalny lockdown, bo covid wrócił. Boże, ale to jest debil. Jakbyś ponad rok siedział na bezrobociu i by cię dziewczyna z Berlina musiała utrzymywać to też byś stał się takim zooltarem. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Piękna wiadomość, idea woke do wora, a wór do jeziora. Rozjebanie ryja sony jest jeszcze lepszą wiadomością, że nie wspomnę o przepalonych 200 mld dolarów na te badziewie. Było robić DG2, czy jakąś inną singlową gierkę. Czekam jeszcze na upadek bungie za zaopiniowanie tlou2 frakcji, że to gówno będzie. Gównem to jest samo studio klepiące tylko destiny, bo innego portfolio nie mają. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 września Autor Opublikowano 4 września 7 minut temu, Faka napisał(a): 200 mld za tyle to mogliby prawie trzy razy kupić activision, zamiast robić concorda Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 5 września Autor Opublikowano 5 września Wszystko przez was jebani bigoci 2 7 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Jeśli będzie trzeba ignorować coś jeszcze, dajcie znać Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Nie ignorować, tylko jebać do upadłego. Teraz na celowniku jest FairGame$, ale sądzę że Concord ruszył lawinę i zaraz na światło dzienne wyjdzie więcej takich potworków gnojonych z każdej strony. Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września (edytowane) Niektórzy tu pisali że gra była skazana na porażkę bo nie ma już miejsca na rynku na nowe tytuły przy Overwatchu, Fortnite, Valorancie i innych, to tak tylko informacyjnie napisze że nowy hero shooter Deadlock właśnie wbił swój rekord na steam 171 490 w peaku pomimo tego że jeszcze nie wyszedł i dostęp do gry jest tylko na zaproszenie Edytowane 6 września przez Observer Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września to nie jest hero shooter, a moba Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Nawet na Steamie jest określany zarówno jako Hero Shooter jak i Moba, więc chyba Valve wie co za grę robi Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września dala nam wiele niezapomnianych chwil 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Oby Kutaragi na 30-lecie zapowiedział drugą część. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Godzinę temu, wojtas011 napisał(a): dala nam wiele niezapomnianych chwil A ile zaimków Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Patricko 1 404 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września Spasła się przez te 6 roków. 11 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 6 minut temu, Patricko napisał(a): Spasła się przez te 6 roków. fejk Cytuj
SebaSan1981 3 589 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Mnie ciekawi co teraz zrobi Profesor i "jego" ekipa. Tylko pliss nie banujcie za to że tak zapytałem, jeden permban na tydzień mi wystarczy A tak serio to ciekawe czym się teraz zajmą po takim flopie. Nowa gierka z zaimkami? Może jakieś helikoptery, znakomicie wpisywało by się w nurt wielopłciowości i poprawności politycznej. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 5 minut temu, SebaSan1981 napisał(a): Mnie ciekawi co teraz zrobi Profesor i "jego" ekipa. Tylko pliss nie banujcie za to że tak zapytałem, jeden permban na tydzień mi wystarczy A tak serio to ciekawe czym się teraz zajmą po takim flopie. Nowa gierka z zaimkami? Może jakieś helikoptery, znakomicie wpisywało by się w nurt wielopłciowości i poprawności politycznej. Oby niczym, bo znowu trzeba będzie wejść w buty białego, heteroseksualnego rasisty Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Zrobią kolejne woke i deiowskie gówno, które zjedzą pierwsi, a później podzielą się z całym światem jakie to gówno jest pyszne. Bo kolorowe. Cytuj
Snake_Plissken 916 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Porażka Concord i jeszcze tego badziewia Dustborn czy jakoś tak powinna pokazać, że nie tędy droga. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi