MEVEK 3 456 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Nie za bardzo rozumiem fenomen waszych debat. Nie sledze tematu bo gierka mnie nie interesuje ale wydaje sie ze raduje Was fakt iz gierka umiera. Czym jest to podyktowane? To sa te nowe standardy Sonki, stad ta radość ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 974 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Proste, jeśli GaaSy w które wpompowali ciężarówki $$$ okażą się porażką to mniejsza szansa na to że 'góra' będzie cisnęła devów żeby spróbowali swoich sił w tym gatunku. Utrzymanie takiej gry to dosłownie lata przywiązania setek devów do jednego projektu i nie chciał bym zobaczyć sytuacji gdzie jakieś studio wydaje jedną grę na 8 lat (przy i tak już masakrycznie długim czasie potrzebnym na zrobienie gry AAA) bo 70% ekipy ciśnie kolejne update'y do swojego GaaSa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Sony zaraz devów zamknie w trumnie, aby mieć wymówkę, by dalej tego nie wspierać i nie pompować więcej kasy, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 220 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Jeżeli śmierć tej gry/studia ograniczy ekspansję gaasów w perspektywie wieloletniej to poświęcenie na które jestem gotów 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Takie tam porównanie jeszcze: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 1 godzinę temu, łom napisał(a): Jeszcze spojrzałem ile ludzi pracuje w tym Firesprite...265. Kompletnie nie widać tego. Z czego połowa to pewnie specjaliści od zaimków, różnorodności i innego tego badziewia, które jest grom bardzo potrzebne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia (edytowane) Niezla porażka :o Pogralem chwilkę w betę i nie było to złe. Aż dziw że taka turbo wtopa. Powinni zwrócić kasę wszystkim co zakupili i od razu na model f2p. Wtedy ma małe bo małe ale jakiekolwiek szanse aby cokolwiek zarobić. Z jednej strony szkoda ludzi bo kawał życia na to stracili ale z drugiej strony- może w końcu skończą z tymi hero shooterami wszyscy naokoło bo jak widać temat na ten moment się przejadł. Edytowane 24 sierpnia przez Jakim Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 532 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia nikt nie gra to trzeba zarobić w inny sposób 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Antihero_ 27 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia (edytowane) Jedyny plus tego cyrku jaki widzę, to że może w oczach Sony w końcu zaorać koncepcję ładowania się w GaaS-y po same kule, która wystąpiła za kadencji Jimbo. Jeszcze był rozumiał, jakby faktycznie chcieli przemycić jakieś unikalne "doświadczenie", tak jak Helldivers 2, ale tego nie ma sensu w ogóle bronić. xD Edytowane 24 sierpnia przez Antihero_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 395 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 28 minut temu, Snake_Plissken napisał(a): Z czego połowa to pewnie specjaliści od zaimków, różnorodności i innego tego badziewia, które jest grom bardzo potrzebne Jak czytam ich tweety to właśnie taki obraz się wyłania. Niby dev, a wpisy jak jakieś zaczadzone aktywiszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 481 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Oj, kolejny woke shit okazał się klapą? Smutne. Hollywood chyba powoli zaczęło wyciągać jakieś wnioski. Teraz jeszcze kilka takich wielomilionowych wtop w Giereczkowie i możemy się pożegnać na dobre z tymi tęczowymi wysrywami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 365 Opublikowano 24 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Już wiadomo skąd te tłumy na serwerach, szef sony wydał rozkaz grasz w kąkordsa albo wylatujesz z roboty 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia To smutne ze developerzy zamiast tworzyć projekty, sa zmuszani do grania w jakieś "gówna" Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Patrząc na to jak się zachowują developerzy tej gry to niech giną i żeby nikt więcej ich nie zatrudnił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Godzinę temu, Pupcio napisał(a): Już wiadomo skąd te tłumy na serwerach, szef sony wydał rozkaz grasz w kąkordsa albo wylatujesz z roboty Czyli jednak, wciąż czekamy na pierwszego kupca xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Widzę, że wszyscy bez wyjątku jedziecie po devie i po Sony jak po łysej kobyle. Pewnie i słusznie. Cóż...jestem jednym z nielicznych którzy pochylili się jednak nad betą. Tak jak już wcześniej pisałem, technicznie i graficznie gra jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Mi się w to nawet znacznie lepiej grało niż w IMO totalnie przecenianego Valoranta. Tamto to jest dopiero ultragówno! Natomiast wracając do Ponaddźwiękowca to sądzę, że gra trafiła tak jak to już ktoś trafnie zauważył w kiepski moment na premierę. Widać też, że gra sądząc choćby po intro początkowo miała być zupełnie czym innym, a stała się tym czym się stała. Treść intra w stosunku do rozgrywki pasuje jak świni siodło. O kompletnie przestrzelonym modelu biznesowym nawet nie ma co wspominać, ale winę w tym wypadku ponosi tylko i wyłącznie Sony. W sumie szkoda, bo przy modelu ftp mogłoby się to inaczej potoczyć, gdyby informacja o tym modelu dystrybucji była graczom od dawna znana. A developer o ile nie zostanie zaorany to w najlepszym przypadku zostanie niczym Bluepoint zakuty w sonowskie dyby i każą mu wziąć się za klepanie jakiegoś remake`a... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 1 godzinę temu, Czezare napisał(a): sądzę, że gra trafiła tak jak to już ktoś trafnie zauważył w kiepski moment na premierę. No. Spóźniła się jakieś sześć lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Na reseterze dziwolagi kazały czekać na weekend z liczbami, a jest jeszcze gorzej niż wczoraj Refundy pewnie poszły Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia https://steamcommunity.com/app/2443720/discussions/0/ Ciepłe przyjęcie na steamowym forumku xD Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia xDDDD i to zebranie zeby ktos to kupil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Lepiej niech nie wchodzą na forum swojej gierki na steam xd Że Sony takiego kupsztala finansuje to jestem pełen podziwu. Niech już japończyki zabiorę stery amerykanom od Playstation. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Jak zawsze wspierałem Sony, tak z tą grą niech spadają na drzewo, zasłużyli sobie na to co się z nią dzieje Kurwa, przecież porównując ją do Helldivers 2, to byle zeiastun, choćby z PS Store nakręca od razu do kupna. Już nie wspomnę czasów PS3, gdzie wydali Killzone 2 i w multi przesiedziałem prawie 1000 godzin, takie ono było dobre - skill i zgranie z zespołem, brudny, wojenny klimat, bez zaimkowych, kolorowych udziwnień. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 165 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Wszystko się zgadza oprócz gadania, że się spóźnili z typem gry, w Valoranta napierdalają cały czas miliony ludzi. Po prostu na PC zostali skreśleni przez podejście do gry, o którym wczoraj pisałem. Każda gra z listy słit bejbi detected na PC ma przejebane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia (edytowane) 6 minut temu, tjery napisał(a): Wszystko się zgadza oprócz gadania, że się spóźnili z typem gry, w Valoranta napierdalają cały czas miliony ludzi. Po prostu na PC zostali skreśleni przez podejście do gry, o którym wczoraj pisałem. Każda gra z listy słit bejbi detected na PC ma przejebane. Valorant to hero shooter ale to jest zupełnie inna sutuacja. V to gra nastawiona na esport z grubym hajsem wrzuconym w stworzenie sceny esportowej od podstaw już za czasów bety w 2020 roku. Dodatkowo jest free to play. A Concord? No właśnie, komu oni to chcą sprzedać za 40$? Zapowiedzieli chociaż jakiś plan wspierania tej gry w dłuższym okresie czasu? Nikt nic o tym nie słyszał. Edytowane 24 sierpnia przez UberAdi Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 165 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia (edytowane) 4 minuty temu, UberAdi napisał(a): Valorant to hero shooter ale to jest zupełnie inna sutuacja. V to gra nastawiona na esport z grubym hajsem wrzuconym w stworzenie sceny esportowej od podstaw już za czasów bety w 2020 roku. Dodatkowo jest free to play. Dokładnie jak mówisz, gra z pomysłem, CS hero shooter i od huja ludzi w to gra. A tu masz generyka ze światopoglądowym gównem, które huja kogokolwiek w grach obchodzi. Gry to gry, nie wiadomości. Stąd ta delikatnie mówiąc, porażka. Edytowane 24 sierpnia przez tjery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi