giger_andrus 3 092 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Bronię się resztkami sił żeby nie kupić tej gry. Wiem, że wessie mnie niczym Destiny no i nie mam składu. Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca (edytowane) Bierz. Dobra gierka z jeszcze lepszą perspektywą na przyszłość. Można łoić między platformami, więc skład się znajdzie zawsze. Zresztą tu często nawet randomy ogarniają ładnie. Widać że wielu graczy jest moooocno wkręconych. Edytowane 20 marca przez Amer 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 20 marca Autor Opublikowano 20 marca Misje na 7 poziomie jeszcze trudniejsze, właśnie grając w czwórkę straciliśmy wszystkie natychmiastowe uzupełnienia w 15min XD Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Na chwilę Was samych zostawić. No to niezły patchyk wleciał w takim razie. ZRÓBMY GRĘ JESZCZE TRUDNIEJSZĄ, GRACZE WYTRZYMAJĄ. Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Też wam gra łapie freezy po najnowszym patchu? Miałem 2x podczas jednego posiedzenia i trzeba było uruchomić grę na nowo. Wcześniej przez 30h nie kojarzę żeby mi się przytrafiło takie coś.Wysłane z mojego M2002J9G przy użyciu Tapatalka Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Nie wiem o co kaman, ale chciałem odpalić grę i od razu po odpaleniu jak znika karta tytułu Helldivers po odpaleniu apki wywala mi komunikat Bład połączenia Nie udało się nawiązać połączenia z siecią. Przeinstalowywałem, resetowałem konsole, router i nic. Inne gry Multi działają normalnie. Jak zamkne ten komunikat to wywala go po sekundzie ponownie i elo, nic się nie dzieje. Wczoraj grałem normalnie. Jakieś pomysły ? Xd Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 21 marca Autor Opublikowano 21 marca ogólny problem, przed 18 normalnie mogłem się zalogować, teraz Kmiot też ma ten sam problem co ty 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca W dniu 20.03.2024 o 11:37, giger_andrus napisał: Bronię się resztkami sił żeby nie kupić tej gry. W dniu 20.03.2024 o 11:46, Amer napisał: Bierz. Dobra gierka z jeszcze lepszą perspektywą na przyszłość. W dniu 20.03.2024 o 11:52, Szermac napisał: Nie ma co się zastanawiać Padłem. 1 3 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Pierwsze kilka misji określę jako chaos i miód. Strzelanie do hord robali czy automatów jest zajebongo, czysta przyjemność. Ale w tym samym czasie często nie wiem co się dzieje, tu jakieś komunikaty, tutaj coś spada, jedocześnie gadka na imprezie. 1 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia A to przyjdzie do Ciebie naturalnie. Na pewnym etapie sytuację w grze zaczniesz ogarniać już na podstawie komunikatów, czy komentarzy samych Helldiversów i rejestrować wszystko podświadomie. Podobnie z manewrami, gdzie zasada jest generalnie jedna: nie chcesz być w pobliżu czerwonych beaconów. Co na Ciebie leci będziesz się zastanawiać później, teraz pora brać nogi za pas xd Poza tym ta gra chwilami to i tak zawsze będzie czysty chaos oraz symfonia destrukcji, a im więcej graczy i wyższy poziom trudności, tym większy rozpierdol. 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Nowy patch ~2.5GB https://ow.ly/hO9L50R6k5u Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Jeszcze poprzednich nie wykupiłem w całości. Szybciej wrzucają nową zawartość, niż jestem w stanie przerobić. Fajnie, niech im się wiedzie. Wyjątkowo ładne pelerynki w tym warbondzie, a i pistolet-granatnik może być przydatny na gniazda/fabrykatory. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia Jest taki myk na farm super kredytów. Wybierasz misję i szukasz garażu itp. gdzie losowo mogą być super kredyty. Jak się trafią, zapamiętaj lokalizację, zbierz kredyty i wyjdź z gry, wyłączając ją. Następnie wejdź do gry, wybierz tą samą misję i zrzuć siebie w okolicy tego garażu. Będą tam super kredyty. I tak w kółko. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia W dniu 6.04.2024 o 17:24, genjuro napisał: Jest taki myk na farm super kredytów. Wybierasz misję i szukasz garażu itp. gdzie losowo mogą być super kredyty. Jak się trafią, zapamiętaj lokalizację, zbierz kredyty i wyjdź z gry, wyłączając ją. Następnie wejdź do gry, wybierz tą samą misję i zrzuć siebie w okolicy tego garażu. Będą tam super kredyty. I tak w kółko. Trzeba jakiś konkretny poziom trudności wybrać, żeby taki wałek wyszedł? Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia Ostatnio nabiłem z 700 kredytów tym sposobem. Działa na każdym poziomie. Wczoraj w pół godziny zebrałem 150 kredytów. Obecnie mam 1350, może dozbieram sobie do 2000 póki to jeszcze działa. Szkoda, że nie ma już robotów, oby za jakiś czas wróciły, bo te robale są denerwujące. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Tak jak przypuszczałem, wciąga jak bagno. Demokracja nie lubi czekać. @Kmiot @Figuś a czy te najcięższe trofiki lepiej robić solo czy w teamie ? Pytam na zaś bo aktualnie jestem poziom 11 ale platyny nie odpuszczę. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia @giger_andrus ja robiłem je solo, szczególnie ten bez zgonu. Miałem na niego metodę w misjach na arenie, gdzie zabija się robaki, ale... w ostatnim patchu usunęli skałę, na której się gracze bunkrowali i byli względnie bezpieczni leżąc więc mogli całość roboty zrealizować tylko przy pomocy manewrów. Obecnie nie wiem jakie serowe sposoby wymyślą gracze, ale faktem jest, że o platynę coraz trudniej. Natomiast serowa metoda na 6 minutową misję chyba nadal działa. Funkcjonuje na podobnej zasadzie co farma super kredytów, czyli szukasz misji z małą ilością gniazd do rozwalenia (5 albo 7) zapoznajesz się z mapą i najkrótszą ścieżką, a potem próbujesz się zmieścić w limicie czasowym. Cały myk polega na tym, że wyłączając grę "na twardo" po ponownym odpaleniu będziesz mógł wybrać tę samą misję, więc w sytuacji, gdy coś się spierdoli, to możesz spróbować ponownie. Zresztą to dotyczy chyba każdej misji, więc można to stosować również przy innych pucharkach. Oczywiście wszystko też jest do zrobienia w ogarniętej drużynie, która wie o co walczy (jak o brak zgonu, to unikać pobocznych i od razu walić na główną, a potem spierdalać), ale w ekipie łatwiej o głupi zgon, trudniej też o skradankową grę, a unikanie niepotrzebnych walk i stealth znacznie potrafi ułatwić zadanie w tych dwóch pucharkach. Miło też, jak wylosuje się dobra mapa z możliwością położenia się gdzieś wysoko na skale w trakcie oczekiwania na odbiór (dobrze zabrać jetpack). 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi