Kibot 10 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia A jakieś protipy do pucharku "powiedzmy, że jest remis"? W trybie solo ciężko wytrzymać taką falę robotów, a z ekipą randomów zawsze ktoś ubije tego hulka... W zasadzie jedyny puchar, który mi został Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Na tego Hulka to była metoda, by wybrać misję, w której ubicie go jest zadaniem głównym. To chyba czwarty poziom, bo od piątego pojawia się jako zwykły przeciwnik. Idziesz do niego na tym czwartym, upierdalasz mu ręce i uciekasz na odbiór (trzeba poczekać aż czas misji się skończy i spróbować nie zginąć przez dwie minuty zanim Pelikan przyleci, bo nie ma już dostępu do manewrów, więc nie ma respawna). Misji Ci nie zaliczy, bo cel przeżył, ale pucharek już wpadnie. Też robiłem go solo, bo na czwartym to jest zupełnie do zrobienia. 2 Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia O! I to jest plan! Dziś będę próbował Dziś chyba wlatuje też nowy warbond, ciekawe czy będzie coś godnego uwagi w nim. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Ja się zgapiłem i wywaliłem w ciul medali wczoraj na poprzednie karnety xD Zamiast sobie zostawić na ten dzisiejszy, ale się nadrobi dziś trochę Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Wraz z nowym Warbondem (chcę pelerynkę z ostatniej strony!) wpadły też dodatkowe moduły statku, więc będzie na co zbierać próbki. Nowe, czwarte poziomy z tego co widziałem dość drogie, odpowiednio 150/150/15 próbek + 25k waluty (zapotrzebowania). Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Kupiłem dwie nowe bronie i pierwszy karabin może być, ma fajny celownik, ale bez szału. Druga broń co strzela jakimiś pociskami burzącymi ściany jest baaaardzo wolna, straszny muł. Nie wiem po co tym grać. Nowa wybuchowa kusza mnie nie kręci, bo granatnik jako trzecia broń po prostu wymiata. Zawiodłem się tymi pukawkami i na razie będę grał raczej tylko okazyjnie. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 15 godzin temu, Pure Bladestone napisał: Nie wiem po co tym grać. https://vm.tiktok.com/ZGeuUUy1h/ Chyba po to 2 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Generalnie ten karabin jest mega mocny, ale ma mały magazynek i wolne przeładowywanie. To powinna być broń wsparcia. Ja go biorę razem z bronią wsparcia km i to wtedy km jest moja główna bronią a ten używam do rozwałki dużych celów 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 42 minuty temu, Szermac napisał: Chyba po to Towarzyszy też fajnie rozwala, albo jak przeciwnik podejdzie blisko to samemu się oberwie. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 2 godziny temu, Szermac napisał: https://vm.tiktok.com/ZGeuUUy1h/ Chyba po to Jednak jest potężny, teraz trzeba go nosić jako 3 broń. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia W RTV Euro AGD pudełko z 179 zł. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia Uwielbiam sytuacje kiedy toczę zaciętą walkę z hordą automatów i negle dojebuje mnie od tyłu ogniste tornado. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Czy ktoś życzliwy chciałby zaatakować złote trofea ? Hell dive, gone in 360 seconds itd Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Pytanie mam, bo za niedlugo plus mi się kończy. Czy ta gra wymaga? Może naiwne, ale? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 19 kwietnia Autor Opublikowano 19 kwietnia tylko free to play nie wymagają plusa 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Tak, bez Plusa nawet nie opalisz. 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Gierka zupełnie zmienia oblicze na poziomach 7+. Na początku człowiek myśli, że tu chodzi głównie o strzelanie a później liczy się tylko objective i szybki wypad Pelikanem. Po trzydziestu paru godzinach miód wciąż płynie szerokim strumieniem. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Jak to wygląda w performance? Rozdzielczość daje po oczach czy Oki? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Slabo wyglada na ekranach statystyk, uzbrojenia itd. Ale juz na mapie podczas gry jest git. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia No to pora sprawdzić o co tyle szumu. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Z 5h zleciało. Wciąga bardzo, ale samemu nudno. Także cały czas gram z kimś i jest genialnie. Klimacik planet niezły sztos ( starfield ucz się) grafika tez dobra. Strzela się świetnie. No i trzeba uważać na każdym kroku. Jest zianie niezłe czasem xdxd No pogra się w to dłuższy czas. Czasem działy się dziwne rzeczy jak było nas 4 i nagle sam zostawałem, albo wyjebało wszystkich w trakcie misji. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Z dziennika wesołego Piekłonurka: Podczas najeżonej zadaniami 40-minutowej misji na poziomie 8-Impossible wpadło trofeum Hell Dive. Solidna drużyna to potęga w szerzeniu demokracji! Żeby nie było za kolorowo. Dwa razy zrzuciłem supply poda na chargera co doprowadziło do jego zgonu i trofeum brak. Albo zbugowane slbo robię coś źle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi