Figuś 21 129 Opublikowano 11 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja 7 godzin temu, Figuś napisał: O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Peleryna ma motyw słupków opinii ze steama Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Można podejść z humorem do dramy w internecie ? Można. Chętnie pobiegam w tej pelerynie. U mnie już koło 110 godzin grania i 56 lvl. Czuję się w sumie nasycony gierką bo już nie bardzo jest co robić / kupować ale nowa kampania z Automatonami jeszcze mi wydłuża zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 12 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja ja wrócę jak dodadzą iluminatów, chwilowo też mam moment że w ogóle nie chce mi się w gry grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja A ja se pykam prawie codziennie jedną, dwie misje, robię rozkaz osobisty i wciąż strzela się dobrze. Ten SMG Pummeler z nowego warbonda taki niepozorny, a pięknie staggeruje wrogów, zarówno boty jak i robale. Berserkery stają w miejscu zdziwione. Od kilku dni z nim biegam. No i te nowe granaty zapalające to moje nowe ulubione na robale. Przy okazji - dlaczego gracze solo (jak również duo i trio, choć mniej) mają przejebane? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Sześć Tytanów (jednego chyba nie objął kadr) podczas podjęcia to jeszcze nie miałem. Skład zamiast uciekać robił pamiątkowe screeny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja 12mln sprzedanych egzemplarzy w 12 tygodni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2 godziny temu, YETI napisał: 12mln sprzedanych egzemplarzy w 12 tygodni. Strach wrzucać na tym forum, ale to oficjalnie najszybciej sprzedająca się gra First Party od Sony, bijąca Ragnaroka. Niesamowity sukces, mimo wielu kontrowersji, jakie gra wywołała na Steam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja Helldivers 2 nie jest grą 1st party, Arrowhead nie jest częścią PlayStationStudios. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja Dla ciebie nie, ale Sony traktuje Helldivers 2 jako grę first party. To raczej standardowa praktyka w branży. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja Helldivers 2 is a first party Playstation PC LLC published game and the IP is owned by Sony. Teraz, ASX napisał: Dla ciebie nie, ale Sony traktuje Helldivers 2 jako grę first party. To raczej standardowa praktyka w branży. Studio nie jest Sony, ale IP jest Sony. Teraz, ASX napisał: Dla ciebie nie, ale Sony traktuje Helldivers 2 jako grę first party. To raczej standardowa praktyka w branży. j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja Dziwna definicja. Dla mnie 1st party to zawsze ktoś kto jest częścią zespołu danego wydawcy. Tak jak nie nazwę Quantum Break grą 1st party nawet jeśli IP należy do MSu, bo zrobiło je na zlecenie nienależące do XGS Remedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja A ponoć na PlyStation nie było graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja 1 minutę temu, Lukas_AT napisał: A ponoć na PlyStation nie było graczy. To są dane dla konsoli+PC W sumie pierwsza gra PlayStation Studios która wyszła na premiere na PC i od razu najszybciej sprzedająca się gra Sony w historii, myślę że wyciagną z tego wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja No fakt, poległem na czytaniu ze zrozumieniem. Gratki dla studia za sukces. Taki tytuł pokazuje, że wspólna premiera to najlepsze rozwiązanie. Sam debiut na PlayStation by pewnie nie przyniósł takiej chwały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja Najlepsze ,że przez to zamieszanie z bombardowaniem ocen na steam po próbie wprowadzenia obowiązkowego PSNa na PC nie da się szacunkowo obliczyć ilości sprzedanych kopii na steam. Niektóre algorytmy pokazują ponad 50 mln sprzedanych kopi na steam xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja 6mln. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja rzeczywiście coś nie pykło, ale gdzieś było napisane, że rozkład jest 50 na 50 z konsolą, więc pewnie 6m. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Giera jest bardzo dobra, wciągająca, wspierana i przynajmniej dla mnie stała się czarnym koniem premier tego roku. Nie dziwi mnie, że przyciąga wielu graczy PCtowych a cross-play wypada elegancko. Mam tylko nadzieję, że będzie przybywać zawartości w odpowiednim tempie bo w przeciwnym wypadku trochę ludzi odpłynie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Gdyby nie CoD to grałbym częściej, ale o tak pykam z meczyk dwa dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja 19 godzin temu, Ukukuki napisał: Najlepsze ,że przez to zamieszanie z bombardowaniem ocen na steam po próbie wprowadzenia obowiązkowego PSNa na PC nie da się szacunkowo obliczyć ilości sprzedanych kopii na steam. Niektóre algorytmy pokazują ponad 50 mln sprzedanych kopi na steam xd A jest gdzieś info ile mniej więcej mogło być refundow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Pewnie max 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja 14 minut temu, XM. napisał: A jest gdzieś info ile mniej więcej mogło być refundow? Nie da się takich danych śledzić ale pewnie sporo bo wiele osób już się nagrało i odzyskało kasę na aferze bez żadnych sentymentów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Generalnie będzie powrót do poprzedniego systemu patroli. Idealny to on nie był, ale lepszy niż obecny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi