Skocz do zawartości

Helldivers 2

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, giger_andrus napisał(a):

Wróciłem, trochę pograłem i dalej jest super.
Zapobiegawczo włączyłem misje na 7 poziomie ale kurdę... tego się po prostu nie zapomina i było zbyt łatwo. Według mojej dawnej zasady robale tylko na max levelu a roboty na przedostatnim.

Wydaje mi się że ta nowa rasa jest wiele trudniejsza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedenym z lepszych growych zakupów okazała sie ta gierka, rewelka pod coopa, gameplayowo naprawde daje rade. Póki co 7 lvl wbity i mam nadzieję że szybko nie znudzi się

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po dłuższym czasie (Arrowhead miało długą przerwę świąteczną) wracają w miarę regularne patche (dzisiaj wrzucili całkiem sporą łatkę) i na dniach wyląduje nowy warbond. 

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Nie udało się wykonać Rozkazu Głównego i Angel's Venture już z nami nie ma, planeta miała piękny pogrzeb. 

195007679dd18-screenshotUrl.thumb.jpg.08b27896741f5446c1968e92ff7efc23.jpg

Czarna Dziura, która kiedyś była Meridią dryfuje w stronę Super Ziemi i najwyraźniej pochłania wszystko, co stanie jej na drodze. 

IMG_20250213_190049.thumb.jpg.585484cb135486b34640388d05825492.jpg

Kilka dni temu Helldivers 2 obchodziło rocznicę premiery. Twórcy rzucili w gratisie kilka szpargałów - pelerynki, hełm i połyskliwą zbroję, więc warto zajrzeć, by odebrać. 

No i nowy warbond to niezłe zabawki dostarczył. Robią bum jak mało co na naszym wyposażeniu.

Opublikowano
29 minut temu, Kmiot napisał(a):

Nie udało się wykonać Rozkazu Głównego i Angel's Venture już z nami nie ma, planeta miała piękny pogrzeb. 

195007679dd18-screenshotUrl.thumb.jpg.08b27896741f5446c1968e92ff7efc23.jpg

Czarna Dziura, która kiedyś była Meridią dryfuje w stronę Super Ziemi i najwyraźniej pochłania wszystko, co stanie jej na drodze. 

IMG_20250213_190049.thumb.jpg.585484cb135486b34640388d05825492.jpg

Kilka dni temu Helldivers 2 obchodziło rocznicę premiery. Twórcy rzucili w gratisie kilka szpargałów - pelerynki, hełm i połyskliwą zbroję, więc warto zajrzeć, by odebrać. 

No i nowy warbond to niezłe zabawki dostarczył. Robią bum jak mało co na naszym wyposażeniu.

Grasz sam czy z ekipą?

Opublikowano
38 minut temu, XM. napisał(a):

Grasz sam czy z ekipą?

Aktualnie głównie sam, ale grywam dość sporadycznie i spontanicznie w losowych porach (ot, cyknę jedną misję i do domu), więc nie chce mi się ogarniać ekipy, a z randomami to loteria i specjalnie mi nie zależy. Moja ekipa z okolic premiery się wykruszyła, hehe.

• Dzięki 1
Opublikowano

Jeszcze jakieś nagrody (DICE Awards) wpadły dla Helldivers 2

Gjvv2D9acAAnAUj.thumb.jpg.a8b028e3e0bf0e0f930ffbbeab03a861.jpg

A tymczasem dzisiaj na serwery wylądował zmutowany przez Gloom typ Robali.

Od teraz Stalkery mogą pojawiać się w grupach, są mądrzejsze i szybsze.

Natomiast te małe upierdliwce Huntery mogą korzystać z kamuflażu, więc zamęt bywa niemały, bo potrafią wyskoczyć znikąd.

• Plusik 2