ASX 14 645 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Te reżyserowane sztuczne rozmowy które mają naśladować naturalne konwersacje to jak zwykle największy cringe. Sama gra nie wygląda aż tak źle, ot średniobudzetowy gaasowy shooter PvE że strzelaniem do hord kosmitów, w stylu DayZ czy innych strzelanek Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Tak oglądam sobie te trailery i gameplaye to jednak brakuje tam prawdziwego sznytu Helldivers z jedynki, przegrałem tam setki jak nie tysiące godzin i platynka też weszła. A tutaj jakieś takie no nie wiem. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Zmiana kamery wyprała grę z tego, za co się ja lubiło. Jak nie wpadnie za darmo do plusa, to raczej długo nie pożyje. Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Słabo to wygląda ale może sam gameplay będzie miodny. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Mi się setup podoba, jak będzie wyzwanie w coopie to tym bardziej. To ladowanie lufy kolegi () to tez niezły pomysl. Ostatnio widzialem ten patent w mgs:pw i fajnie to działało. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 2 godziny temu, oFi napisał: To ladowanie lufy kolegi () to tez niezły pomysl To chyba już w jedynce był taki ficzer, ale już dokładnie nie pamiętam, bo ja zawsze bywałem One Man Army z pewnym buildem w tych wszystkich walkach. To też była taka jedyna gierka, gdzie nawet nie potrzebowałeś komunikacji z graczami, bo wiedzieli jak się trybi w walkach i było spoko. Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 17 września 2023 Autor Opublikowano 17 września 2023 4 godziny temu, Moldar napisał: Jak nie wpadnie za darmo do plusa, to raczej długo nie pożyje. nie wpadnie, preordery startują 22 września, ciekaw jestem ceny, jak to będzie trzy i pół bomby to będzie jak z tymi samochodzikami na start PS5 ciekawe czy beta jakaś będzie bliżej premiery Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 17 września 2023 Opublikowano 17 września 2023 Nie pamiętam tego ładowania, może nie używałem za często albo to juz tak stare dzieje ze ciężko sobie przypomnieć Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 22 września 2023 Autor Opublikowano 22 września 2023 169zł, tyle samo na steam niech dadzą jakąś betę ze stres testem serwerów i i wtedy się pomyśli edit. będzie też pudełeczko Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Obejrzalem sobie trailerek Są nawet rzuty jak w mgsie. Duzo fajnych mechanik wpletli, jak dla mnie to must buy jeżeli ktoś często gra w coopiku Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Cena sugeruje, że to nie będzie jakiś duży projekt. Pewnie zrobienie wszystkiego to taki max 20 godzin. Pytanie czy będzie jakiś end game w tej grze i sens powtarzania misji. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia W dniu 22.09.2023 o 19:07, Patricko napisał: Cena sugeruje, że to nie będzie jakiś duży projekt. Pewnie zrobienie wszystkiego to taki max 20 godzin. Pytanie czy będzie jakiś end game w tej grze i sens powtarzania misji. Kolega pewnie nie grał w jedynkę. Tak czy siak, czekam. Jedynka opierdolona na wszystkie sposoby i ponad 1k godzin grania. 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Launch traila! Kurczę, jak nie gram za bardzo w multi tak ten Helldivers 2 wygląda zabawowo. Czekam na recki i chyba wbiję na rzeźnię. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Oby tylko wszystko techniczne dojechało, bo trochę niepokoi brak preview żadnego w sieci. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Czy gra będzie zawierać tryb fabularny? Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Nie no, kurde, czekam. Jedynka tak mnie oczarowała gameplayem i klimatem Starship Troopers, to i tutaj liczę na tonę zabawy z graczami. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Wygląda spoko. Ciakawe czy będzie w to można pograć tylko w dwójkę czy na siłę będzie szukało randomow do gry. Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 2 lutego Autor Opublikowano 2 lutego pewnie będzie można robić zamknięte sesje Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Nie oglądałem jeszcze powyższych filmików, mówią czy jest lokalny coop? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi