Skocz do zawartości

Helldivers 2

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te reżyserowane sztuczne rozmowy które mają naśladować naturalne konwersacje to jak zwykle największy cringe.

Sama gra nie wygląda aż tak źle, ot średniobudzetowy gaasowy shooter PvE że strzelaniem do hord kosmitów, w stylu DayZ czy innych strzelanek

Opublikowano

Tak oglądam sobie te trailery i gameplaye to jednak brakuje tam prawdziwego sznytu Helldivers z jedynki, przegrałem tam setki jak nie tysiące godzin i platynka też weszła. A tutaj jakieś takie no nie wiem. 

Opublikowano

Mi się setup podoba, jak będzie wyzwanie w coopie to tym bardziej. To ladowanie lufy kolegi (:leo:) to tez niezły pomysl. Ostatnio widzialem ten patent w mgs:pw i fajnie to działało.

Opublikowano
2 godziny temu, oFi napisał:

To ladowanie lufy kolegi (:leo:) to tez niezły pomysl

To chyba już w jedynce był taki ficzer, ale już dokładnie nie pamiętam, bo ja zawsze bywałem One Man Army z pewnym buildem w tych wszystkich walkach. To też była taka jedyna gierka, gdzie nawet nie potrzebowałeś komunikacji z graczami, bo wiedzieli jak się trybi w walkach i było spoko. 

Opublikowano
4 godziny temu, Moldar napisał:

Jak nie wpadnie za darmo do plusa, to raczej długo nie pożyje.

nie wpadnie, preordery startują 22 września, ciekaw jestem ceny, jak to będzie trzy i pół bomby to będzie jak z tymi samochodzikami na start PS5

ciekawe czy beta jakaś będzie bliżej premiery

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 22.09.2023 o 19:07, Patricko napisał:

Cena sugeruje, że to nie będzie jakiś duży projekt. Pewnie zrobienie wszystkiego to taki max 20 godzin. Pytanie czy będzie jakiś end game w tej grze i sens powtarzania misji.

Kolega pewnie nie grał w jedynkę. 

Tak czy siak, czekam. Jedynka opierdolona na wszystkie sposoby i ponad 1k godzin grania. 

• Lubię! 1
Opublikowano

Nie no, kurde, czekam. Jedynka tak mnie oczarowała gameplayem i klimatem Starship Troopers, to i tutaj liczę na tonę zabawy z graczami.