Assassins_78 1 155 Opublikowano 10 października 2023 Opublikowano 10 października 2023 (edytowane) Może komuś się przyda Odblokowałem wszystkie i na EXP i VS Edytowane 10 października 2023 przez Assassins_78 Cytuj
kolbol 5 Opublikowano 11 października 2023 Opublikowano 11 października 2023 W dniu 10.10.2023 o 08:44, Assassins_78 napisał: Może komuś się przyda Odblokowałem wszystkie i na EXP i VS Dzięki, przydało się,odblokowane 1 Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 11 października 2023 Opublikowano 11 października 2023 (edytowane) @Wredny wiem wiem, kolo nie zabardzo ogarnia PADa no ale nie powiem zacnie to wygląda Edytowane 11 października 2023 przez Assassins_78 2 1 Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 Dość fajnie to przedstawił, ale co do perełek growych to chyba troszkę nie trafił Cytuj
kolbol 5 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 W dniu 11.10.2023 o 10:44, kolbol napisał: Dzięki, przydało się,odblokowane Doszła kolejna ukryta gra, ma ktoś już kombinację jak odblokować? Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 26 października 2023 Opublikowano 26 października 2023 Niestety jeszcze nie ma podpowiedzi Musimy poczekać parę dni. Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 26 października 2023 Opublikowano 26 października 2023 (edytowane) 7 ukryta gra Spoiler 1. Uruchom EXP bez karta 2. Najedź na ikonkę kartridza *napis brak kartridza. 3. Naciskamy 1 raz "menu" - odczekaj sekunde po czym ponownie 7 razy przycisk "menu" Edytowane 26 października 2023 przez Assassins_78 1 Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 30 października 2023 Opublikowano 30 października 2023 Ostatnia 8 ukryta gra Spoiler użyj tajnego kodu : blop Cytuj
kolbol 5 Opublikowano 30 października 2023 Opublikowano 30 października 2023 Godzinę temu, Assassins_78 napisał: Ostatnia 8 ukryta gra Pokaż ukrytą zawartość użyj tajnego kodu : blop Dzięki Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 Z końcem roku kolekcja Atari przechodzi w legacy tak że ten warto się zaopatrzyć kto nie ma Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 (edytowane) Hyper Mega Tech Pocket czyli w skrócie Evercade Pocket u mnie wersja Capcom. Wielkość konsolki niemal idealnie Anbernic RG 35XX ale ekran mniejszy. Za to jakość ekranu zdecydowanie lepsza od ich pierwszego handheldu. Obudowa i przyciski wykonane są z przyzwoitego plastiku. Wbudowane gry są OK choć ja kupiłem tę konsolkę jako platformę dla kartridży dla wyjazdowego grania - podstawowy handheld jest ciut duży. Ogrywam teraz Full Void i zarówno gra jak i sprzęt daje radę. Edytowane 4 grudnia 2023 przez friedrich 1 Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Udało mi się zebrać komplet w końcu Teraz na spokojnie na bieżąco, oby nie wydawali osiemnastu pudełek na miesiąc 1 Cytuj
bazz852010 0 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Cześć Wszystkim, Czy ktoś też ma problem z Evercade EXP , chodzi mi o port słuchawkowy i działanie słuchawek. Podłączając słuchawki do portu zauważyłem że dźwięk nie przełącza się na same słuchawki tylko pozostaje w samej konsoli i jest słyszalny zarówno tu i tu. Lawirowanie wtyczką od słuchawek czasem pomaga czasem nie i zazwyczaj jak są włożone do połowy działają normalnie. Nie wiem czy tylko ja tak mam czy jest to ogólny problem, pisałem na suport Evercade ale mi nie odpisali , gdzieś na jakimś zagranicznym forum jeden gość też to opisywał. Dajcie proszę znać kto ma oczywiście EXP czy u Was też występuje taki problem. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 29 stycznia Autor Opublikowano 29 stycznia No bo masz chyba dzyndzel na 3 paski. I musisz odpowiednio wepchać jacka. Nie za mocno, nie za słabo. W 3DSie ten co mam wchodzi ok, a tutaj muszę lekko odepchac. Cytuj
bazz852010 0 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia ok , a czy są w dzisiejszych czasach inne niż 3 paski ? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 29 stycznia Autor Opublikowano 29 stycznia Ten trzeci pasek to chyba mikrofon, ale ja bym raczej radził popróbować z tym wpychaniem dajesz na maksa i lekko odchylasz, najlepiej włączyć muzę w menu i jedną słuchawkę włożyć w ucho. Metody jak w 1999, ale to Blaze = chińszczyzna. Niby firma z UK, ale np te padające kartridże, pudełka niedomykające się… czy zle gry w tych nowych pocketach, to tylko niektóre z problemów Cytuj
bazz852010 0 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia W takim razie wygląda na to że jest to powszechny problem trochę szkoda że przy sprzęcie który no powiedzmy sobie szczerze do najtańszych nie należy wystepują tego typu bolączki:( no cóż może uda się znaleźć słuchawki na dwa dzyndzle dzieki za info Cytuj
Postal 638 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Masz słuchawki z mikrofonem dlatego ten problem. Każde słuchawki bez mikrofonu będą działać poprawnie. Pierwsza wtyczka z lewej to słuchawki bez mikrofonu i takie sobie podłącz. Cytuj
bazz852010 0 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia A czy masz może jakiś model godny polecenia jeśli moge jeszcze spytać Cytuj
Postal 638 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Tego jest tak wiele że nie jestem w stanie polecić konkretnych. Poczytaj sobie tutaj: https://www.audiofanatyk.pl https://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-muzyczne-i-dla-graczy/ https://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-przenosne/ Cytuj
bazz852010 0 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Tak tak wiem że słuchawek i możliwości jest wiele ale chodzi mi o model konkretnie z tymi dwoma cewkami bo takich chyba zbyt wiele nie ma. Cytuj
Postal 638 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Odpisuje ostatni raz bo widzę, że to ciężka rozmowa się zapowiada. KAŻDE słuchawki bez mikrofonu mają tylko trzy styki na wtyczce jack. Kanał lewy, kanał prawy i masa oddzielone dwoma paskami. Takich słuchawek jest ogrom na rynku bo są to słuchawki przede wszystkim do słuchania muzyki a nie giercowania i gadania na czacie. I takich właśnie szukaj. Cytuj
bazz852010 0 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Ok, dziekuję nie jestem audiofilem, nie znam się na słuchawkach chciałem tylko rozwiązać mój problem z konsolą. Dlatego napisałem , dzięki za poświęcony czas i wytłumaczenie, takich będe szukał , pozdrawiam Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 2 lutego Autor Opublikowano 2 lutego https://www.euro.com.pl/inne/evercade-konsola-exp-edycja-standardowa.bhtml ponad 4 stówki za handhelda, który ma wbudowane gry i wspiera 50 kardridzy… polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi