Kris Blake 40 Opublikowano 4 listopada 2024 Opublikowano 4 listopada 2024 Ifixit jest zarąbiste. Jak już rozkręciłeś to przydałoby się wrzucić nad procesor jakiś termopad, bo niestety konstrukcja jest jaka jest i źle ciepło jest odprowadzane. W sensie obudowa się strasznie nagrzewa, czuć przy dłuższej grze. Termopad cudu nie zdziała, ale jest wyraźnie lepiej. Cytuj
grzybiarz 10 343 Opublikowano 4 listopada 2024 Opublikowano 4 listopada 2024 I zgłosiłeś że już działa czy będziesz teraz miał dwie sprawne? Cytuj
iluck85 3 005 Opublikowano 4 listopada 2024 Opublikowano 4 listopada 2024 Zgłosiłem, czekam na Ali. Cytuj
iluck85 3 005 Opublikowano 5 listopada 2024 Opublikowano 5 listopada 2024 Ali podało rozwiązanie. Zwracam towar- zwracają kase Nie zwracam towaru dają 94zl Nie zgadzam się z tymi 2 rozwiązaniami Biorę te 94zl i nara Cytuj
Shen 9 914 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Wjechał dziś update muOS https://muos.dev/release/current/awbanana Cytuj
Czoperrr 5 325 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 5 hours ago, Shen said: Wjechał dziś update muOS https://muos.dev/release/current/awbanana Warto dodać że ten system nie obsługuje zwykłej wersji 35XX (bez Plusa i Wifi). Cytuj
Andreal 2 124 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Bawiłem się MuOs w wersji Banana, ale przyznam wam szczerze, że nie widzę w mojej sytuacji sensu zmiany FW z oryginalnego. Najzabawniejsze jest to, że na stockowym działa wszystko, pady po BT, TV pod HDMI skaluje jak ta lala, jedyne, czego nie ma to obsługa Portmastera, ale nie każdego kręcą porty gier, więc... Podobnie jest z Knulli. Ludzie od CFW robią naprawdę dobrą robotę, za co ich szanuję i podziwiam, ale jak nie jesteś estetą, nie potrzebujesz fajerwerków i najnowszych cudów, zostań na oryginalnym firmware. 1 Cytuj
Czoperrr 5 325 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Co do RG35XX to się nie zgodzę bo taki Garlic OS jest o wiele lepszy niż stockowy firmware. Gry wyglądają na nim lepiej i mają prawidłowo skalowany obraz. 2 1 Cytuj
Andreal 2 124 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia Mam 35XXH i pisałem mając na myśli to urządzenie, do do zwykłego 35XX jak najbardziej zgadzam się z tobą. Cytuj
StaryGracz 0 Opublikowano piątek o 12:27 Opublikowano piątek o 12:27 Jest mi ktoś w stanie podać w jaki sposób na tej konsolce można zmienić w emulatorze Wii/GCN kierunek obrotu prawego analoga? Odpaliłem Twilight Princess i jest odwrócona oś pozioma. W samej grze nie opcji zmiany tego ustawiania, a w emulatorze też tego nie mogę dostrzec. Nie wierzę, żeby nie dało się tego zrobić bo nie wyczytałem nigdzie o takim problemie. Ponadto czy ktoś inny tutaj też ma problem z obsługą słuchawek przewodowych na jacka? Jak je podepnę to cały czas słyszę przez nie cichutki piszczący dźwięk w tle. Wyczytałem, że niektórym pomaga podpięcie przejściówki z jacka na usb-c. Ma ktoś doświadczenie w tej kwestii? Dzięki z góry Cytuj
BieŃ 925 Opublikowano piątek o 13:29 Opublikowano piątek o 13:29 W RG35xx leci emulator Wii/GCN ? Jaką masz wersję ? Cytuj
StaryGracz 0 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Kurczę, ustawiałem ten post jako osobny temat dla Anbernic RG556. Nie wiem czemu mi to tutaj wkleiło. Ponadto czy ktoś inny tutaj też ma problem z obsługą słuchawek przewodowych na jacka? Jak je podepnę to cały czas słyszę przez nie cichutki piszczący dźwięk w tle. Wyczytałem, że niektórym pomaga podpięcie przejściówki z jacka na usb-c. Ma ktoś doświadczenie w tej kwestii? Dzięki z góry Cytuj
pawelgr5 1 569 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Osobny temat nie przejdzie bo to zbiorczy dla wszystkich wersji Anbernica. Za dużo tego wychodzi i za szybko zeby wszystkie miały osobne tematy. Cytuj
StaryGracz 0 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ok, no to jak wcześniej doprecyzowałem wie ktoś jak to w rg556 ustawić? Cytuj
Shen 9 914 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 1 godzinę temu, StaryGracz napisał(a): Ok, no to jak wcześniej doprecyzowałem wie ktoś jak to w rg556 ustawić? Ja nie mam pojęcia, ale mozesz jeszcze sprobowac zapytac na facebooku na grupie Anbernic Polska, tam jest ponad 5000 osob Cytuj
BieŃ 925 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 2 godziny temu, StaryGracz napisał(a): Ok, no to jak wcześniej doprecyzowałem wie ktoś jak to w rg556 ustawić? Jaki tam jest emu do GCN/Wii ? Dolphin ? Cytuj
Assassins_78 1 182 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 3 godziny temu, BieŃ napisał(a): Jaki tam jest emu do GCN/Wii ? Dolphin ? Każdy, który wyszedł na androida, kolega Ci nie odpowiada, bo po co Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi