Czoperrr 5 021 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Na 2.8 cala nie da się komfortowo grać Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Dla mnie RG35XX H ma optymalny rozmiar, jest wielkości telefonu ( ale trochę grubszy) wiec nie ma problemu by pakować go do kieszeni i zabierać wszędzie. Co mnie najbardziej irytuje to za każdym razem trzeba włączać konsole, co nie jest natychmiastowe i trochę zajmuje. Nie ma żadnego sleep mode, znanego z pełnoprawnych konsol przenośnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 4 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Jak to stary model ma sleep mode nowy nie Nie no rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Ani stary ani nowy nie ma sleep mode z prawdziwego zdarzenia, aktualnie sleep drenuje baterię jak ta lala, pozostaje tryb wyłączenia konsoli z zapisem oraz wznowienie rozgrywki po włączeniu, o którym już było wspominane, a które to włączenie trwa 20sek. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlar84 1 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Witam, w mojej konsoli po kilku dniach padł wyświetlacz, wygląda tak jak na zdjęciu. Konsola nigdy nie upadla. Ma ktoś pomysł co mogło się stać i jak to naprawić. Oficjalny sklep anbernika na aliexpress twierdzi ze nie widzi problemu i nic nie pomoże:( Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Ekran do wymiany- gdzie ekran na ali to koszt 60/70zł. Za 2x tyle masz nowego. Zmieniałeś karty sd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca A co karty mają do ekranu? Rozbierz, może wystarczy taśmę docisnąć, jeżeli nie, jak wyżej - ekran do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Te paski to nic nowego i na necie (nie wiem czy nie reddit) ktoś wspomniał że jak podmienił karty na inne to problem zniknął. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 5 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 7 godzin temu, Andreal napisał(a): A co karty mają do ekranu? A mają i to wiele, jak orygilanla karta chinola pada to i często kłopoty są z wyswietlaczem, nie w każdym modelu konsoli ale tak jest . @kotlar84 Sprawdź inną kartę SD Na wyłączonej konsoli jak się zachowuje ekran podczas ładowania? Takie same artefakty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlar84 1 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca W konsoli po zakupie wymieniłem kartę na firmowa. Przez kilka tygodni działała ok, aż nagle pojawiły się te artefakty na wyświetlaczu. Rozebrałem konsole odpiąłem taśmę od LCD podpiąłem ponownie i nic to nie zmieniło:( Konsola po uruchomieniu ma poprawny obraz dopiero po kilku sekundach pojawiają się artefakty. Nagrałem poglądowy film jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 5 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Nie pamiętam czy konsola uruchomia się bez karty SD (czy ma system wgrany w ROM) Mi to wyglada na uszkodzenie karty SD, miałem idedycznie w Powkiddy RG30. Oczywiścię mogę się mylić. Piszę CI tylko co widzę i co ja miałem, a u mnie było identycznie, karta sandiska 32gb padła (pliki się na niej same uszkadzały) Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlar84 1 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Odszukam w takim razie oryginalna kartę bo gdzieś ja zachowałem i podmienię i zobaczymy:) dzięki za info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Mi też na kartę, bo początkowy boot wygląda ok i dopiero po chwili się krzaczy- czyli jak zaczyna dane wgrywać. Karte gdzie kupowałeś? Allegro czy coś takiego? Często są podróbki. Takie rzeczy zawsze dopłacam i biorę w markecie typu Media Markt. Edytowane 5 Czerwca przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Informacyjnie, system bootuje z karty, nie z urządzenia, więc faktycznie jak się jakieś cyrki z jartą dzieją może być różnie. Ja karty brałem najczęściej z xkomu lub Komputronika, ale zdarzało mi się też robić zakupy na Allegro bądź Amazon. Odpukać problemu jeszcze z nimi nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Anbernic chyba nie ma własnego dysku i musi zawsze mieć kartę SD z systemem w slocie nr 1, niet? Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlar84 1 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Podmiana na oryginalna kartę dołączana do konsoli nic nie pomogła efekt artefaktów na akranie dalej występuje:( Wygrzebałem gdzieś kartę 16GB SunDiska, pobrałem najnowsze oprogramowanie, wrzuciłem na kartę, odpaliłem konsole i efekt taki sam, artefakty:( Także po kilku dniach używania konsoli, padła i jest niezdatna do używania:( Kupie jeszcze kabel mini HDMI i podepnę pod telewizor zobaczę jaki będzie obraz na TV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Nowość od Anbernic, ponoć dobrze ogarnia PS2 i GameCube: https://anbernic.com/products/rg-cube Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 6 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Podoba mi się to co widzę wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Ciekaw po ile będzie na Ali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 6 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Tu macie na żywo No idzie to w dobrą stronę! Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Za 500/600 bym chyba atakował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 6 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Boje się że będzie wiecej 160$ w promo, więc na Ali coś koło 180$ na start. Ale kto wie, jakieś kody rabatowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Mam problem z gierką Broken Sword 2 (PSX). Dźwięk ścinał, głośnik charczał - to jakoś samo się naprawiło. Ekran przesunięty - nieco pomogły ustawienia w samej grze. Został problem ze słaba czytelnością napisów... Jakieś rady jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Zaczynając od banału- ustawienia rozgrywki. W wersji H jest guzik od tego F, a w tym nie pamiętam czy coś było. Tam się ustawia wyświetlanie- fast, HD itd. Potem wybór biosu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi