friedrich 70 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 13 godzin temu, iluck85 napisał(a): Brak analogów będzie bolał. Jedyna rzecz która mi brakowała w 35xx. Boli tylko w niektórych grach z PSX. W grach na pozostałe platformy zupełnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza
robbo2k_PL 32 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 55 minut temu, friedrich napisał(a): Boli tylko w niektórych grach z PSX. W grach na pozostałe platformy zupełnie nie W większości gier na GBA używam analoga. Nawet zmapowanie analoga na D-pad w wielu przypadkach daje lepsze czucie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Nie nadążam już z tymi retro handheldami. Dopiero co wziąłem anbernica rg35xx H a tu to wygląda tak zacnie za 2 stówki i ekran wiekszy: Cytuj Odnośnik do komentarza
robbo2k_PL 32 Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Tak wygląda życie... z chińskimi konsolami. TSP jest spoko oczywiscie jak zawsze wymagane CFW (tutaj Crossmix) ekran jest dobry dla GBA i PSP z racji proporcji bo dla gier 4:3 będzie ledwie o 0,1 cala większy. To samo jest z mniejszymi modelami z ekranami 2,8 cala jest RG28XX ale tez Miyoo A30 za 120zł czy teraz "rokujący" Xu mini M. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia W dniu 4.08.2024 o 21:08, iluck85 napisał(a): Brak analogów będzie bolał. Jedyna rzecz która mi brakowała w 35xx. posłuchali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 9 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia To jest godny następca Cytuj Odnośnik do komentarza
robbo2k_PL 32 Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Tydzień bez Anbernica to tydzień stracony. Zakładam że znów H700 i ekran z RG40xx. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Ktoś już ma tego 35xxSP? Jak to się sprawuje, mechanizm? Jako drugie do pracy bym przyjął. Cytuj Odnośnik do komentarza
robbo2k_PL 32 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Tydzień bez nowej konsoli Anbernica to tydzień stracony tym razem pionowy handheld 40xxV czyli ekran 4 cale w pionowym urządzeniu z jednym analogiem Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 4 posty wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Jak jeden analog to mogli skopiować kolorystykę Dreamcasta, Saturna lub PSP xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 633 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia @Shen, zamawiałeś już? Bo mi dziś w Ali oferta wpadła, plus kupon i co tam jeszcze i jakoś uległem... Ostatnio trochę więcej czasu spędzam ze zwykłym RG35XX i uważam, że to naprawdę super sprzęt do nadrabiania niektórych zaległości. Mega wygodny, intuicyjny i wydajny. Chętnie tym samym pobawię się i drugim modelem z klapką. Analog mi zbędny, tylko by przeszkadzał w niektórych przypadkach może nawet. A tak jest fajny, poręczny sprzęcik. Na SP przygotuję ten MuOS i będzie jako dodatek/alternatywa do zabawy. Razem z Nano to już trzeci elektrośmieć, ale każdy będzie w użytku, na inny zestaw gier lub sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 3 minuty temu, Suavek napisał(a): @Shen, zamawiałeś już? Bo mi dziś w Ali oferta wpadła, plus kupon i co tam jeszcze i jakoś uległem... Ostatnio trochę więcej czasu spędzam ze zwykłym RG35XX i uważam, że to naprawdę super sprzęt do nadrabiania niektórych zaległości. Mega wygodny, intuicyjny i wydajny. Chętnie tym samym pobawię się i drugim modelem z klapką. Analog mi zbędny, tylko by przeszkadzał w niektórych przypadkach może nawet. A tak jest fajny, poręczny sprzęcik. Na SP przygotuję ten MuOS i będzie jako dodatek/alternatywa do zabawy. Razem z Nano to już trzeci elektrośmieć, ale każdy będzie w użytku, na inny zestaw gier lub sytuację. Dej linka to zamowie tez, bo odkladam to juz od tygodni. Znowu sie trzeba bedzie bawic ze zmiana softu i wgrywaniem gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 633 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia pl.aliexpress.com/item/1005007115500344.html Kupon BSPL06 Czy będziesz miał tę samą cenę, to nie wiem, bo Ali to dla mnie zagadka w tej kwestii. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 19 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia @Suavek kodzik zadziałał podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia U mnie wyszło 192,02zł Cena świetna, wziąłem srebrny tym razem, klasyka mam szarego. Teraz poradnik do wgrania softu trzeba poszukac i nową karte zamowic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 633 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Ja te systemy traktuję dość minimalistycznie. Gry tylko wybrane, nie bawię się w dodawanie coverów, grafik itp. Wystarczy mi lista systemów, w środku alfabetyczna lista gier i git. Mniej zabawy z setupem. Liczę, że ten MuOS też sprawnie pójdzie, ale z tym się zapoznam później. Obecnie gram w pierwszego Shin Megami Tensei z PS1 na RG35XX i przyznam, że gdyby nie ta konsola, to w życiu bym tej gry nie ruszył. Wszystko działa fajnie, wygodnie, odpala się błyskawicznie, a wszelkie (liczne) archaizmy samej gry sobie łagodzę Save/Load State, albo Fast Forward. Kolejne takie gry w planach, których nie ruszyłbym w tych czasach na żadnej innej konsoli, ani nawet PC czy Decku. Bo jednak gabaryt sprzętu i niemal natychmiastowa opcja uśpienia/wybudzenia odgrywa tu ogromne znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Ja glownie gry z gb i gba ogrywam, sprzecik idealny jak jade na siłownie busem, w planach pare wiekszych tytulow z szaraka, ale ciagle cos na obecna generacje wychodzi Ta nowa wersja konsoli z analogiem też kusi, gdyby tam dreamcast i n64 chodzily dobrze, to moze bym sie skusil. Biała sam seks Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) Chodzą dobrze, ale wyższe modele/drozsze. W tych 35 to tak różnie. Kilka gier śmiga spoko z Dreamcasta, ale taki GOW z PSP jest niegrywalny. Tez się skusiłem na SP w wersji niebieskiej za te 189zl Edytowane 19 Sierpnia przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 633 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Na mój gust ten 40XXV już za duży i nieporęczny, jak patrzę na filmik wcześniej. Ten analog też w nienaturalnej pozycji dla kciuka. To już lepiej coś horyzontalnego z dwoma analogami wziąć. Gabaryt wyjdzie ten sam, a przynajmniej powinno być wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Klasyczny 35XX z Garlic znakomicie działa do PS1 włącznie i kompletnie mi wersja SP nie jest potrzebna do niczego. Chyba tylko by poświęcić kolejne kilka godzin na konfigurację karty pamięci i wrzucenie gier, a potem na półkę gdzie zdegeneruje się bateria. Stąd takie posty z rabatami uważam za szkodliwe i nie wiem komu to ma służyć. Ale kusi Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia A jednak czarnego wziąłem. Ale widzę że wysyłka za 9 dni nastąpi. Tak jest napisane w zakładce „do wysłania” Spoko, nie pali się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 5 godzin temu, friedrich napisał(a): Klasyczny 35XX z Garlic znakomicie działa do PS1 włącznie i kompletnie mi wersja SP nie jest potrzebna do niczego. Chyba tylko by poświęcić kolejne kilka godzin na konfigurację karty pamięci i wrzucenie gier, a potem na półkę gdzie zdegeneruje się bateria. Stąd takie posty z rabatami uważam za szkodliwe i nie wiem komu to ma służyć. Ale kusi Ja nie wykluczam, że stary pójdzie do żyda i zostawie tylko sp. Lubie te "mydelniczki" jak gba sp czy nintendo ds. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 633 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 12 godzin temu, iluck85 napisał(a): A jednak czarnego wziąłem. Ale widzę że wysyłka za 9 dni nastąpi. Tak jest napisane w zakładce „do wysłania” Spoko, nie pali się. Też tak miałem wpisane, ale już wysłali. MuOS wystarczy wypalić na kartę i wrzucić romy/biosy, a reszta to konfiguracja w systemie, czy coś tam kombinować trzeba będzie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Zgadza się, wysłali. Ja zostawiam stockowy. Kiedyś kupiłem konsolkę z 64 i 128. 64 ze strony abernica, 128 kopiuje i wrzucam na nowe karty i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi