Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 8 czerwca 2023 Opublikowano 8 czerwca 2023 (edytowane) To niedopuszczalne, że tak dobry tytuł nie ma swojego tematu. Sprawa ma się następująco. Śmierć każdego dnia ma pełne ręce roboty. Odbieranie życia innym jest na tyle monotonne, że Kostucha postanawia zająć się papierkową pracą, a do likwidacji życia wysyła swoje miniony. Niestety sprawy wymykają się spod kontroli i Mroczny Żniwiarz znowu musi zakasać rękawy i pokazać kto tu jest bossem. Grę przeszedłem już kilkanaście razy. Jest bardzo dobra. Rogal na wzór Dead Cells i innych, jemu podobnych. Grafika jest śliczna, muzyka niezwykle klimatyczna. Całkiem dobry, skillowy system walki. Do tego dochodzą różne, ciekawe bronie i ataki specjalne. Dodatkowo spora dawka humoru. Jakbym miał wskazać wadę gry, to będą to loaaaadingi. Niestety, ale pomiędzy planszami, gdy korzystamy z widny by dostać się na inne piętro, czas wgrywania następnego etapu to 8-14 sek. Niedopuszczalne w momencie, w którym zaliczenie danej areny (mając już wprawę) to okolice 40 sekund. Niemniej polecam. Liczę przy tym, że duże konsole otrzymają swoje wersje. Edytowane 2 maja przez Sylvan Wielki 2 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 2 maja Autor Opublikowano 2 maja @Figuś @Square, można przenieść do działu multiplatform. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Pograłem trochę i powiem, że nawet spoko. Ładna oprawa i czuć inspirację Timem Burtonem. 1 Cytuj
SnoD 2 318 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Odpaliłem wczoraj i miałem wrażenie jakbym grał w jakąś grę zrobioną w przeglądarce. Nudna i bez polotu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi