Wredny 9 705 Opublikowano 9 czerwca 2023 Opublikowano 9 czerwca 2023 Jeden z tytułów, których nie dokończyłem specjalnie, ostentacyjnie porzucając tuż przed końcem. Kloaczny humor i bohater ćwierć-debil skutecznie mi obrzydziły zabawę. Cytuj
Suavek 4 813 Opublikowano 9 czerwca 2023 Opublikowano 9 czerwca 2023 Może faktycznie niepotrzebnie zawracałem sobie głowę nadrabianiem EXów siódmej generacji, skoro teraz wszystko remasterują. Najpierw Lollipop Chainsaw, teraz SotD. Może następne Asura's Wrath? Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 9 czerwca 2023 Opublikowano 9 czerwca 2023 Fajna gierka ale czy zasługuje na remaster? Chyba nie. Ogrywałem na X360 i po latach na XSX jak było w Gamepass. Chyba już wiadomo dlaczego zniknął z oferty mimo, że gry z EA Play miały pozostawać na zawsze - remaster Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 9 czerwca 2023 Opublikowano 9 czerwca 2023 Skoro już odgrzebują takie zapomniane gry jak Shadowman czy Croc, to wcale mnie nie dziwi że SotD też się załapało na remaster. Mi to wisi, bo kilka lat temu odświeżałem sobie tę grę na PS3, wbijając nawet platynę, ale jak ktoś nigdy nie miał okazji się zapoznać z tą porytą przygodą to będzie miał dobrą okazję. Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 9 czerwca 2023 Opublikowano 9 czerwca 2023 O jedna z gier którą chciałem ograć swego czasu, ale tak długo zwlekałem z zakupem że cena używek na ps3 osiągnęła za wysoki poziom. Może teraz się wreszcie uda. Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 9 czerwca 2023 Opublikowano 9 czerwca 2023 Ograne.Nie wiem po co to remasterowac.Niszowa gierka, nie wróżę sukcesu.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
kiseki 791 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Zajarałem się na 3 sekundy dopóki nie ogarnąłem, że to remaster, a nie remake. Jedyny plus jest taki, że w końcu będzie tańsze niż oryginał i osoby, które nie ograły tytułu za czasów siódmej generacji będą to mogły zrobić teraz bo warto. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Ja bym to widział w dwupaku z remasterem Lollipop Chainsaw. Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Grałem kiedyś na PS3, gierka jak najbardziej spoko. Jeśli ktos nie grał to można atakować, ja sobie poczekam aż stanieje i dorzucę do biblioteki Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Oj, Suda-san już chyba wyprztykał się z weny, skoro odkopuje takiego średniaka i nawet plotek o niczym nowym nie ma Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca 46 minut temu, Frantik napisał(a): Oj, Suda-san już chyba wyprztykał się z weny, skoro odkopuje takiego średniaka i nawet plotek o niczym nowym nie ma 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi