Szermac 2 716 Opublikowano 11 czerwca 2023 Opublikowano 11 czerwca 2023 Oby utrzymali poklatkową animacje i oby to był super action adventure! Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 11 czerwca 2023 Opublikowano 11 czerwca 2023 No fajnie jakby to był action-adventure w sosie starszych gierek z vibem 6 generacji. Np coś w stylu Keny ale w innej stylistyce. Biorę mocno na radar. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 11 czerwca 2023 Opublikowano 11 czerwca 2023 Szkoda, że nie zobaczyliśmy żadnego gameplayu, ale podoba mi się styl graficzny przypominający poklatkowe plastelinowe animacje, to coś unikalnego A co do gry to trzecioosobowa singlowa gra action adventure, coś pomiędzy AA i AAA coś jak Kena. Fajnie że takie gry powstają Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 I potwierdzenie że to action adventure 2 Cytuj
lukas_k96 305 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Przede wszystkim styl graficzny tej gry zwraca uwagę - na początku myślałem, że to stream coś rwie Co do reszty - trzeba poczekać na gameplay, natomiast klimacik jest. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Artstyle fajny, ale poprzednia gra Compulsion to była kupa z ładnym artstyle więc na razie jestem zaciekawiony, ale ostrożny. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 12 grudnia 2023 Opublikowano 12 grudnia 2023 A dlaczego nie, duża gra to nie będzie, a ostatnia od nich produkcja wyszła w 2018 roku. Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca art style to małe dzieło sztuki walka trochę bez pierdolnięcia ale to nie miał być slasher, reszta cymesik Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Najważniejsze, że nie soulslike Ale cholera jak ten rdzeń na koniec walki wyrwała z przeciwnika, to mi przed oczami stanęło Recore Wygląda na vardzo fajnà i przede wszystkim oryginalną produkcję. Cytuj
Jukka Sarasti 353 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Wygląda ciekawie, choć patrząc po animacji miałem wrażenie, że pokazano dosyć wczesny build (nie mam na myśli cutscenek). Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Microsoftowa Kena z filmikami w 10fps, tak to na razie widzę 1 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Bardzo ciekawy setting i artstyle, ale ten zabieg z animacjami stylizowanymi na animacje poklatkowe dosyć ryzykowny, wiele osób odbierze to jako klatkowanie i problemy z płynnością Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca No własnie dziwi mnie jak wiele osób myśli, że to słaba optymalizacja. Mnie ten styl początkowo zawsze razi i chwila mija zanim oko przywyknie do oglądania tego. Spiderman od Sony (animacja a nie gra) miała to samo i początek był dla mnie ciężki, później już lajtowo się oglądało do końca. Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 3 godziny temu, Daffy napisał(a): Microsoftowa Kena z filmikami w 10fps, tak to na razie widzę Dokładnie to. Nie rozumiem tej poklatkowości. Po co? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 4 minuty temu, Basior napisał(a): Dokładnie to. Nie rozumiem tej poklatkowości. Po co? Może z tej wizji artystycznej zrezygnują albo dają opcje włączenia cutscenek po bożemu bo ta animacja po klatkowa, a potem płynne przejście w gameplay 60fps(?) to jest jeden z głupszych pomysłów jaki ostatnio widziałem Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Bałem się, że gameplay też będzie tak klatkował. Dziwny wybór artystyczny, tylko dają powód by się ktoś przyjebał do tego. Cytuj
lukas_k96 305 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Fajnie to wygląda, zwłaszcza pod kątem artystycznym. Zobaczymy później, jak się w to będzie grało. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 11 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Bałem się, że gameplay też będzie tak klatkował. Dziwny wybór artystyczny, tylko dają powód by się ktoś przyjebał do tego. A co nie jest dla forumowiczów powodem żeby się przyjebać do tego lol. Jakby wszyscy się obawiali robić gry z takiego powodu, to by tylko co roku wychodził kolejny remake RE4 co najwyżej. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 9 hours ago, ogqozo said: A co nie jest dla forumowiczów powodem żeby się przyjebać do tego lol. Jakby wszyscy się obawiali robić gry z takiego powodu, to by tylko co roku wychodził kolejny remake RE4 co najwyżej. Sama gra wygląda fajnie, piszę tylko o przerywnikach. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Co to za mudzyń? Nie znam typa, a szczerzy się do mnie z tej foty jakbym miał mu pięć dych pożyczyć. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Jeśli dziennikarze już teraz bedą mogli pograć i robią zapowiedzi to pewnie premiera będzie gdzieś na początku roku. oficjalnie, nowe materiały w tym gameplay 11 listopada w ramach mini dokumentu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi