ASX 15 043 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego 8 minut temu, Szermac napisał(a): Jakieś streszczonko ? Nie chcę oglądać 1 Cytuj
Szermac 3 184 Opublikowano 11 lutego Autor Opublikowano 11 lutego No i pięknie, czekanko mocno. Cytuj
SnoD 2 477 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Warto dodać, że wszyscy grali tylko w jeden i ten sam trzeci chapter z początku gry, więc nie znajdziemy pełnych informacji o różnorodności środowisk, przeciwników czy nawet wszystkich mechanik z gry. Cytuj
Homelander 2 655 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Jakimś cudem ominęła mnie zupełnie ta gra, nie wiem dlaczego, ale byłem przekonany, że to jakaś turówka. Obejrzałem trailery i wow! Wygląda to fenomenalnie. Szczególnie design zrobił na mnie świetne wrażenie. Oby wyszedł z tego mocny hicior, a nie kolejna gra dla entuzjastów (czyli średniak 7/10) Cytuj
Homelander 2 655 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca No czekam czekam mocno! Oby to był prawdziwy hicior a nie kolejna ukryta perełka Cytuj
ASX 15 043 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Ja mam tylko nadzieję że wyjdzie dobra gra oraz że Josh i inni skupią się na murzynie w Japonii i nie zorientują się o istnieniu tego tytułu. 4 Cytuj
Homelander 2 655 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca 13 minutes ago, ASX said: Ja mam tylko nadzieję że wyjdzie dobra gra oraz że Josh i inni skupią się na murzynie w Japonii i nie zorienrtują się o istnieniu tej gry. Dobra gra to trochę mało. Uczciwe 85+ byłoby super! Tutaj nikt nie musi wracać do formy, obcinania cycków nie ma chyba, więc oby recenzje były solidne Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca ale tutaj tez jest murzyn i do tego baba... do premiery jeszcze troche, trzeba poczekac jakie rozkazy przyjdą od grummza & co Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi