Opublikowano 11 lutego11 lut 8 minut temu, Szermac napisał(a): Jakieś streszczonko ? Nie chcę oglądać
Opublikowano 11 lutego11 lut Warto dodać, że wszyscy grali tylko w jeden i ten sam trzeci chapter z początku gry, więc nie znajdziemy pełnych informacji o różnorodności środowisk, przeciwników czy nawet wszystkich mechanik z gry.
Opublikowano 26 lutego26 lut Jakimś cudem ominęła mnie zupełnie ta gra, nie wiem dlaczego, ale byłem przekonany, że to jakaś turówka. Obejrzałem trailery i wow! Wygląda to fenomenalnie. Szczególnie design zrobił na mnie świetne wrażenie. Oby wyszedł z tego mocny hicior, a nie kolejna gra dla entuzjastów (czyli średniak 7/10)
Opublikowano 20 marca20 mar No czekam czekam mocno! Oby to był prawdziwy hicior a nie kolejna ukryta perełka
Opublikowano 20 marca20 mar Ja mam tylko nadzieję że wyjdzie dobra gra oraz że Josh i inni skupią się na murzynie w Japonii i nie zorientują się o istnieniu tego tytułu.
Opublikowano 20 marca20 mar 13 minutes ago, ASX said: Ja mam tylko nadzieję że wyjdzie dobra gra oraz że Josh i inni skupią się na murzynie w Japonii i nie zorienrtują się o istnieniu tej gry. Dobra gra to trochę mało. Uczciwe 85+ byłoby super! Tutaj nikt nie musi wracać do formy, obcinania cycków nie ma chyba, więc oby recenzje były solidne
Opublikowano 20 marca20 mar ale tutaj tez jest murzyn i do tego baba... do premiery jeszcze troche, trzeba poczekac jakie rozkazy przyjdą od grummza & co
Opublikowano czwartek o 06:492 dni Autor 3 minuty temu, MacLeSkr napisał(a): Embargo na recenzje spada dzisiaj? Dzisiaj o 18:00
Opublikowano czwartek o 09:001 dzień W oczekiwaniu na recenzje odpaliłem sobie soundtrack no i hype wzrósł dziesięciokrotnie.
Opublikowano czwartek o 09:181 dzień Recki pewnie zmieszczą się w przedziale 76-83 mc. Oby. Akurat skończy się Atomfalla, SoM, Clair Obscur i Doomika Bożego. Chyba dobry okres w GP
Opublikowano czwartek o 16:051 dzień Aktualnie 74 na Meta South of Midnight Reviews - Metacritic EDIT: Już 76 Edytowane czwartek o 16:061 dzień przez MacLeSkr
Opublikowano czwartek o 16:271 dzień Niby bubel ale widzę jakieś portale dają 100/100 czyli mesjasz gejmingu. Czekam na recke od IGN reszta nikogo
Opublikowano czwartek o 16:321 dzień Zobaczyłem, jakie gry wcześniej ten developer wypuścił, no średnie to były gierki, bo ledwie tylko dwie wypuścili i są na poziomie 60-65% na meta. Jakiś tam progress z tą gierką zaliczyli. https://www.metacritic.com/company/compulsion-games/
Opublikowano czwartek o 16:381 dzień Mój portal dał 6.5, a jak on tyle daje, to zaczynam się martwić.
Opublikowano czwartek o 16:431 dzień Na pierwszy rzut oka wygląda na kolejną solidną dobrą grę. Budzą optymizm opinie w recenzjach że to taka staroszkolna konsolowa gra action-adventure rodem z czasów PS2 czy X360, niepokój budzi za to komentarze że gameplay nie dorównuje oprawie wizualnej i dźwiękowej.
Opublikowano czwartek o 16:431 dzień Nie chce ferować wyroków bo jeszcze premiery nie było, ale z ocen wyłania się gra dobra. Oczywiście dla mnie tylko dobra. Bo jak pisałem wcześniej, od gier MS oczekuję najwyższej jakości. W każdym budżecie, AA czy AAA można dostarczyć genialne gry. A jednak widać że jest problem z dowiezieniem
Opublikowano czwartek o 16:441 dzień 13 minut temu, SpacierShark123 napisał(a): Niby bubel ale widzę jakieś portale dają 100/100 czyli mesjasz gejmingu. Czekam na recke od IGN reszta nikogo Ja już dawno przestałem wierzyć w branżowych dziennikarzy. Gierki z ocenami 90+ potrafią mnie totalnie wynudzić, a w wielu gierkach z ocenami ~70/100 bawię się doskonale. Olać recki, sprawdzę na pewno i tak.