Skocz do zawartości

South of Midnight

Featured Replies

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

a jakim kryterium kierujesz się przy wyborze gry?

Swoim widzimisię. No a czym mam się innym kierować

• Odpowiedzi 241
  • Wyświetleń 13,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Atherius
    Atherius

Do 79 crap, od 80 dobra gra! To jak ze wzrostem.

• Ja mam tylko nadzieję że wyjdzie dobra gra oraz że Josh i inni skupią się na murzynie w Japonii i nie zorientują się o istnieniu tego tytułu. 

• Odpuszczam sobie próbowanie. Nie zamierzam grać w grę której twórcy otwarcie na twitterze twierdzą, że nienawidzą graczy i są otwarcie rasistowcy. Zapraszam do growego szamba po detale

Opublikowano
12 minut temu, Homelander napisał(a):

Swoim widzimisię. No a czym mam się innym kierować

Są zapewne jakieś podstawy ku temu. Piszesz, że ludzie mają ból dupy, że chcesz w cos grać a w coś innego nie, ale jednocześnie chyba jest jakiś powód dla którego kurwisz na pewne gry a na inne nie, prawda?

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

jakiś powód dla którego kurwisz na pewne gry a na inne nie, prawda?

Napisał- widzi mi się.

Opublikowano
15 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Są zapewne jakieś podstawy ku temu. Piszesz, że ludzie mają ból dupy, że chcesz w cos grać a w coś innego nie, ale jednocześnie chyba jest jakiś powód dla którego kurwisz na pewne gry a na inne nie, prawda?

Raczej rzadko zdarza mi się kurwić na gry, bo i rzadko eksperymentuję. Jakoś nie odczuwam potrzeby sprawdzania gier. Na tym etapie życia w grach szukam dobrej opowieści, rozrywki, efektownej akcji. Czyli bardzo podstawowe, mainstreamowe potrzeby. Wybieram więc gry mainstreamowe które mi to zaoferują. W Ghost of Tsushima podoba mi się klimat, chociaż czasem irytuje open world. W Cyberpunku jest absolutnie fantastyczna historia i bohaterowie. God of War z 2018 podobał mi się o wiele bardziej niż stare God of Wary, więc i Ragnarok mi podejdzie. I tak dalej. Kiedyś było inaczej i próbowałem ogrywać i indyki i gatunki mi nie podchodzące, jak jrpg. Teraz zwyczajnie nie mam czasu i wybieram gwarancje zabawy w tym limitowanym czasie, który mam. Czy uważam, żebym coś tracił? Może. Ale skoro dobrze się bawię to chyba nie

Opublikowano

Tyle postów, myślałem że ktoś gra - silly me ;)

Opublikowano

Kuźwa, jaki to jest bezsens - premiera ósmego to minuta po północy gra powinna być odblokowana, a nie jakaś 18:00.

Opublikowano

A to nie jest przypadkiem światowa premiera w tym samym momencie dla wszystkich? U jednego będzie to 18.00 u innego 05.00 rano.

Opublikowano

image.png

jest, dlatego też nie zadziałają przenosiny do Nowej Zelandii. Uczciwie wszyscy zaczynają w tym samym czasie.

Opublikowano

Te 3 osoby mieszczą się w granicach błędu statystycznego.

Graficznie/designersko wygląda bardzo dobrze (Rog Ally).

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Odpalam pobieranie, ale pewnie jutro skończę i odpalę.

Dzień mi za szybko zleciał.

Jakieś 1 wrażenia?

Opublikowano

Dla mnie gra jest mega fajny design grafika płynność historia fajnie przestawiona nie rozumiem trochę tej nagonki ale taki to syndrom GP Avowed też był zjechany a przeszedłem i grało mi się super

Opublikowano
8 godzin temu, iluck85 napisał(a):

Jakieś 1 wrażenia?

Ja w sumie jestem w drugim chapterze który w zasadzie dalej jest tutorialem ;)

O stylistyce czy muzyce to wiadomo że spoko. A to co zobaczyłem z gameplayu to generyk okrutny póki co xd

Opublikowano

Po godzinie jakoś tak nijako. Póki co nic nie wciągnęło, nie zaintrygowało, poklatkowa animacja postaci denerwuje, bo mam wrażenie, że gra dropi fpsy.

Opublikowano

Możesz wyłączyć poklatkową animację.

Opublikowano
18 minutes ago, SnoD said:

Możesz wyłączyć poklatkową animację.

Podobno walki z bossami też

Opublikowano

Często była kręcona beka z eksów Sony, że samograje i dla casuali, ale tutaj to jakiś wyższy poziom upośledzenia - gierka strasznie mocno prowadzi za rączkę, a do tego ta opcja skip-boss to niezłe dynia

Opublikowano

Bardzo przyjemna gierka, po rozwleczonym Avowed na dziesiątki godzin fajnie jest pograć coś w takiego prostolinijną, korytarzową gierkę.

Gameplay też nie ma w sobie żadnej głębi, od trochę skakania, od czasu do czasu arena z kilkoma przeciwnikami z prostym modelem walki, cutscenka i tak w kółko. Kiedyś byłaby to dla wada, ale teraz to dla mnie miła odmiana.

Opublikowano

Bardzo przyjemna gra. Graficzka i muzyczka top. No , ale jednak ta walka to kek i strasznie to powtarzalne. Dobrze, że gra nie długa to może dotrwam do końca.

Opublikowano

Jestem po 3 rozdziale i bardzo podobne wrażenia, jeszcze mnie walka nie męczy ale już można odczuć powtarzalność starć (do tego zawsze walczymy na takiej samej 'arenie'). Poza walką to taki trochę Uncharted w innym settingu.