Opublikowano 7 kwietnia7 kwi 1 minute ago, Paolo de Vesir said:a jakim kryterium kierujesz się przy wyborze gry?Swoim widzimisię. No a czym mam się innym kierować
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi 12 minut temu, Homelander napisał(a):Swoim widzimisię. No a czym mam się innym kierowaćSą zapewne jakieś podstawy ku temu. Piszesz, że ludzie mają ból dupy, że chcesz w cos grać a w coś innego nie, ale jednocześnie chyba jest jakiś powód dla którego kurwisz na pewne gry a na inne nie, prawda?
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): jakiś powód dla którego kurwisz na pewne gry a na inne nie, prawda?Napisał- widzi mi się.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi 15 minutes ago, Paolo de Vesir said:Są zapewne jakieś podstawy ku temu. Piszesz, że ludzie mają ból dupy, że chcesz w cos grać a w coś innego nie, ale jednocześnie chyba jest jakiś powód dla którego kurwisz na pewne gry a na inne nie, prawda?Raczej rzadko zdarza mi się kurwić na gry, bo i rzadko eksperymentuję. Jakoś nie odczuwam potrzeby sprawdzania gier. Na tym etapie życia w grach szukam dobrej opowieści, rozrywki, efektownej akcji. Czyli bardzo podstawowe, mainstreamowe potrzeby. Wybieram więc gry mainstreamowe które mi to zaoferują. W Ghost of Tsushima podoba mi się klimat, chociaż czasem irytuje open world. W Cyberpunku jest absolutnie fantastyczna historia i bohaterowie. God of War z 2018 podobał mi się o wiele bardziej niż stare God of Wary, więc i Ragnarok mi podejdzie. I tak dalej. Kiedyś było inaczej i próbowałem ogrywać i indyki i gatunki mi nie podchodzące, jak jrpg. Teraz zwyczajnie nie mam czasu i wybieram gwarancje zabawy w tym limitowanym czasie, który mam. Czy uważam, żebym coś tracił? Może. Ale skoro dobrze się bawię to chyba nie
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Patent z Nowa Zelandia chyba nie zadziała?Nie, u nas o 18:00. Akurat 3 godziny grania i liga mistrzów.https://xboxera.com/2025/04/06/south-of-midnight-global-launch-time-announced/
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Kuźwa, jaki to jest bezsens - premiera ósmego to minuta po północy gra powinna być odblokowana, a nie jakaś 18:00.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi A to nie jest przypadkiem światowa premiera w tym samym momencie dla wszystkich? U jednego będzie to 18.00 u innego 05.00 rano.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi jest, dlatego też nie zadziałają przenosiny do Nowej Zelandii. Uczciwie wszyscy zaczynają w tym samym czasie.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Te 3 osoby mieszczą się w granicach błędu statystycznego.Graficznie/designersko wygląda bardzo dobrze (Rog Ally). Edytowane 8 kwietnia8 kwi przez SnoD
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Odpalam pobieranie, ale pewnie jutro skończę i odpalę. Dzień mi za szybko zleciał. Jakieś 1 wrażenia?
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Dla mnie gra jest mega fajny design grafika płynność historia fajnie przestawiona nie rozumiem trochę tej nagonki ale taki to syndrom GP Avowed też był zjechany a przeszedłem i grało mi się super
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Kurcze miałem sprawdzić bo wydaje się spoko gierka na 2-3 wieczory ale jak doczytałem że za tym stoi sweet baby inc. odpuszczam. Nie można wspierać rasizmu i nie mam zamiaru napychać im kieszeni.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 8 godzin temu, iluck85 napisał(a):Jakieś 1 wrażenia?Ja w sumie jestem w drugim chapterze który w zasadzie dalej jest tutorialem ;)O stylistyce czy muzyce to wiadomo że spoko. A to co zobaczyłem z gameplayu to generyk okrutny póki co xd
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Po godzinie jakoś tak nijako. Póki co nic nie wciągnęło, nie zaintrygowało, poklatkowa animacja postaci denerwuje, bo mam wrażenie, że gra dropi fpsy.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 18 minutes ago, SnoD said:Możesz wyłączyć poklatkową animację.Podobno walki z bossami też
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Często była kręcona beka z eksów Sony, że samograje i dla casuali, ale tutaj to jakiś wyższy poziom upośledzenia - gierka strasznie mocno prowadzi za rączkę, a do tego ta opcja skip-boss to niezłe
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Bardzo przyjemna gierka, po rozwleczonym Avowed na dziesiątki godzin fajnie jest pograć coś w takiego prostolinijną, korytarzową gierkę. Gameplay też nie ma w sobie żadnej głębi, od trochę skakania, od czasu do czasu arena z kilkoma przeciwnikami z prostym modelem walki, cutscenka i tak w kółko. Kiedyś byłaby to dla wada, ale teraz to dla mnie miła odmiana.
Opublikowano czwartek o 05:415 dni Bardzo przyjemna gra. Graficzka i muzyczka top. No , ale jednak ta walka to kek i strasznie to powtarzalne. Dobrze, że gra nie długa to może dotrwam do końca.
Opublikowano czwartek o 08:085 dni Jestem po 3 rozdziale i bardzo podobne wrażenia, jeszcze mnie walka nie męczy ale już można odczuć powtarzalność starć (do tego zawsze walczymy na takiej samej 'arenie'). Poza walką to taki trochę Uncharted w innym settingu.