Skocz do zawartości

South of Midnight

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Magik napisał(a):

W sumie jakby w drugim stalkerze była opcja pominięcia paru wkurzających elementów (udźwig, mutanty = gąbki na pociski i stamina), to też byłoby 10/10teehee.

No ale to są rzeczy do "naprawy" (jeśli to komuś przeszkadza) w sekundę, zwykłe zmiany paru cyferek w plikach, mody zmieniające te kwestie były z tego co pamiętam już w dzień premiery Stalkera. A tutaj mamy hujowiznę z całym system walki i elementami powiązanymi, raczej nie do zategowania na szybko :D

Edytowane przez tjery

• Odpowiedzi 285
  • Wyświetleń 15,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Atherius
    Atherius

Do 79 crap, od 80 dobra gra! To jak ze wzrostem.

• No właśnie tak się składa że niestety czytam to co piszesz, więc widzę jak zmieniasz sobie narracje tak jak ci pasuje. Teraz piszesz: a wcześniej gdy tylko ukazały się recenzje, bez zagrania, bardzo

• "Homelander racjonalizujący sobie decyzję o nie zagraniu w South of Midnight" odcinek 2137

Opublikowano
16 hours ago, tjery said:

No ale to są rzeczy do "naprawy" (jeśli to komuś przeszkadza) w sekundę, zwykłe zmiany paru cyferek w plikach, mody zmieniające te kwestie były z tego co pamiętam już w dzień premiery Stalkera. A tutaj mamy hujowiznę z całym system walki i elementami powiązanymi, raczej nie do zategowania na szybko :D

O Ty hejterze! Masz 200h ogranych w South of Midnight? Nie? To sie zamknij. A tak w ogóle to nienawidzisz Microsoftu, a tym samym obrażasz matki niektórych użytkowników oraz ich przodków do 10 pokolenia wstecz!

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał(a):

O Ty hejterze! Masz 200h ogranych w South of Midnight? Nie? To sie zamknij. A tak w ogóle to nienawidzisz Microsoftu, a tym samym obrażasz matki niektórych użytkowników oraz ich przodków do 10 pokolenia wstecz!

Wypraszam sobie, jestem w piątym rozdziale!

Opublikowano
19 minutes ago, tjery said:

Wypraszam sobie, jestem w piątym rozdziale!

I co z tego? Albo masz chwalić albo milcz

Opublikowano

Homelander gra w takie zajebiste gry, że marnuje czas w temacie o takiej, której na oczy nie widział :p

Opublikowano
29 minutes ago, SnoD said:

Homelander gra w takie zajebiste gry, że marnuje czas w temacie o takiej, której na oczy nie widział :p

Pierdolenie głupot o gierkach >>>> granie w gierki

Opublikowano

Skończyłem dzisiaj. Spoko ale więcej niż 7/10 to bym nie dał.

Ładna graficzka, świat, klimat ale sam gameplay to padaka. Walka to razu ale w tym bieganiu to też mamy 4 ruchy na krzyż przez całą grę, tu skocz po ścianie, tu przesuń skrzynie itp.

Przejść i zapomnieć jak dla mnie.