Skocz do zawartości

South of Midnight

Featured Replies

• Odpowiedzi 116
  • Wyświetleń 8,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja mam tylko nadzieję że wyjdzie dobra gra oraz że Josh i inni skupią się na murzynie w Japonii i nie zorientują się o istnieniu tego tytułu. 

• I potwierdzenie że to action adventure  

• Byłoby spoko

Opublikowano

Kena jest bardzo dobra, pod każdym względem, ale nie lubisz soulsów, więc pewnie byś się potknął po drodze. Nie pamiętam, czy są poziomy trudności.

Opublikowano
Teraz, SlimShady napisał(a):

Kena jest bardzo dobra, pod każdym względem, ale nie lubisz soulsów, więc pewnie byś się potknął po drodze. Nie pamiętam, czy są poziomy trudności.

Sa są, mnie ten design kompletnie odrzuca, ale wiem że forumowicze sobie chwalą. Może i komuś tutaj podejdzie SoM.

Opublikowano
42 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Nie chce ferować wyroków bo jeszcze premiery nie było, ale z ocen wyłania się gra dobra. Oczywiście dla mnie tylko dobra.

Bo jak pisałem wcześniej, od gier MS oczekuję najwyższej jakości. W każdym budżecie, AA czy AAA można dostarczyć genialne gry. 

A jednak widać że jest problem z dowiezieniem 

Nie istnieje taki wydawca który dostarcza same genialne gry 10/10. Nawet takie Nintendo ma cały przekrój gier od hitów, po dobre, solidne gierki, aż po żółtka na meta. 

To branża kreatywna, raz wyjdzie lepiej raz gorzej, każdemu zdarzają się też wpadki. Ważne żeby nie schodzić ponizej pewnego wysokiego poziomu i nie dostarczać masowo crapow. 

Gdyby ktoś próbował robić same genialne gry, to zabiloby to całkowicie kreatywność, jeszcze bardziej wydłużyło produkcję i doprowadziłoby do wielu skasowanych gier. 

Opublikowano

Chyba ich ostatnie gry byly gorzej oceniane, jak Contrast, czy We Happy Few.

I tego też się obawialem przy South of Midnight, bo takie We Happy Few też wyglądało fajnie na zapowiedziach. Na szczęście chyba niepotrzebnie 

Screenshot_20250403-195150.thumb.png.199fd316a84f9650a8f16670da354de4.png

Opublikowano

Po recenzji geeka trochę mi ochota przeszła, ale sprawdzić i tak zamierzam.

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, że też nie dowieźli z tym co się wybijało najbardziej, czyli z tym niskim klatkarzem, a'la animacją poklatkową. No nic to.
OSTa można se posłuchać, bo super jest :D 

Opublikowano

A kiedy to ma realną premierę (bo tym razem wczesnego dostępu nie biorę pod uwagę)?

Opublikowano
29 minutes ago, iluck85 said:

9 kwietnia  Commandos ;) 

Grałem w demo. Crapiszcze

Opublikowano

Przejrzałem recenzje i co się wybija bardzo często z wad to jednak narzekanie na gameplay, a w szczególności na walkę, która zwłaszcza pod koniec  gry podobno staję męcząca.

Za to chwali się bardzo często oprawę graficzną, muzykę oraz historię. Stąd pewnie taki rozstrzał ocen, od tych bardzo pozytywnych do 4/10,  bo nie każdy ma jednak tolerancje na słaby lub przeciętny gameplay, nawet jeśli reszta elementów stoi na wysokim poziomie. 

Opublikowano

Recenzje nie są złe, ale trochę smucą te narzekania na gameplay. Na razie bez ciśnienia, kiedyś się sprawdzi.