Skocz do zawartości

Clockwork Revolution

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O cię chuj    W tym south of mighty też były ujęcia 1:1 jak z pierwszego trailera tlou 2. Oni chyba z premedytacją to robią aby mieć atrakcyjne trailery.

• Ale zdajesz sobie sprawę, że to są sklejone fragmenty BioShock'a, tak aby idealnie pasowałypod trailer? A nie, że jest kopią 1 do 1 traileru?

• mocny vibe Bio Infinite, mi się podoba, tylko oczywiście zero konkretów. 

Opublikowano

to jest chyba najwieksza wygrana tego pokazu, dobre studio, pomysł ala bioshock a i nie wygląda jakos zle, czekam. 

Opublikowano
Cytat

Deep RPG

Full Character Creation

Zapowiada się lepiej niż myślałem :banderas:

Opublikowano

Ciekawe czy dadzą radę to wypchnąć w przyszłym roku. Phil mówił chyba że już w zeszłym mogli to pokazać i że jak był u InExile to mógł w to normalnie zagrać 

Opublikowano

Rewelacyjnie się zapowiada

Opublikowano

Daj spisać pracę domową, tylko tak, żeby się nie połapali.

Opublikowano

Lies of P będzie spoko Bloodbornem, Clockwork Revolution będzie spoko Bioshockiem xD 

Opublikowano

Ciekawe że nikt nie połapał się w porę i to puścili czy to bezczelne puszczenie oka w stronę Bioshocka.

W to drugie trudno mi uwierzyć że tak świadomie zaryzykowali. Chociaż z drugiej strony wszystko możliwe.

Sprawa pewnie wyląduje w sądzie za plagiat. Nawet jeżeli sama gra ma niewiele poza stylistyką wspólnego z Bioshock, choć inspiracje są mocne. Tak tego zwiastunu trudno bronić po obejrzeniu obu.

Opublikowano

O cię chuj:pawel: 

W tym south of mighty też były ujęcia 1:1 jak z pierwszego trailera tlou 2. Oni chyba z premedytacją to robią aby mieć atrakcyjne trailery.

Opublikowano

czekamy na microsoftowe rapture z big momma

Opublikowano

Tak samo murzynka rewolucjonistka najbardziej mi się skojarzyła z Infinite po pierwszym trailerze, bo to porównanie to już beka. Gry nie skreślam bo to jednak inny typ a nie codzik. 

Opublikowano

2 godziny temu, Dalhi napisał:

(...)Tak tego zwiastunu trudno bronić po obejrzeniu obu.

Ale zdajesz sobie sprawę, że to są sklejone fragmenty BioShock'a, tak aby idealnie pasowałypod trailer? A nie, że jest kopią 1 do 1 traileru?