Redmitsu 975 Opublikowano 12 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2023 Bardzo dobrze wygląda, czuć taki surowy klimat SW, boje sie jedynie o to ze będzie downgorad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 12 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2023 To ubi. Downgrade mają wpisane w geny. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 12 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2023 Super, i jest walka statkiem po ucieczce z planety. Będzie fajny przerywnik jak dobrze zrobią latanko i strzelanie. No i spoko ten zwierzak. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 305 Opublikowano 12 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2023 Wygląda super. Takie GTA w klimacie Star Wars biorę w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 172 Opublikowano 12 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2023 Ale mi się podobało to co zobaczyłem, i wreszcie wyrazista bohaterka, a nie wydmuszka. każdym razie tak to wygląda po tym pokazie. Jestem na zajebiście tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 12 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2023 Czuć to i wygląda aż za dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2023 Wyglada elegancko. Jeżeli ubi dostarczy dobra grę w uniwersum sw to Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 Gdyby nie Ubi to byłoby jaranko na pełnej. Niby nic tu odkrywczego nie ma, ale cały ten gameplay ma świetny SWowy klimat i wygląda bardzo przyjemnie. Oby nie było żadnych zamulaczy z mieczami świetlnymi, nie potrzeba tu tego. Sam klimat "bandziora" w stylu Hana Solo w zupełności wystarczy. Ciekawe na ile autorzy wzięli sobie do serca ś.p. Star Wars 1313? Bohaterka może być petardą, wreszcie jakaś postać kobieca w SW "z jajami". Jedyny minus - wygląd stworka (bo sam pomysł na żywego zwierzaka uroczy). Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 Fajny stworek co Ty gadasz. Bohaterka też spoko, ale nie wiem czy na reseterze się nie zesrają że normalna babka a nie mutant jak z Fable? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 570 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 Niby normalna ale raz na materiałach wygląda jakby miała 40 a raz jakby miała 16 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 Pewnie żyje w stresie i dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 969 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 Zauważcie że jest tutaj normalny gameplay ale są też wyreżyserowane cutscenki i wtedy mogą użyć lepszych modeli bo gracz i tak nie ma większej interakcji. W tym fragmencie cutscenka zaczyna się w 4:45 a kończy w 6:50, wchodzą wtedy większe marginesy na górze i dole. Gra wygląda dobrze ale nie spodziewam się większego downgrade'u bo to jest poziom wyżej niż np. w Uncharted (nawet po podobnej miejscówce się jeździło jeepem) ale nic co było by nieosiągalne na current-genach (Horizona raczej nie przebiją). No i jeszcze jedna rzecz, pora dnia kompletnie się nie zmieniła po 5 minutach gameplayu, więc jeśli będzie stała (jak w Spider-Man) to mogą sobie wyliczyć całe oświetlenie wcześniej. Liczę tylko na to że nie pójdą w typowy open-world ale właśnie coś w stylu półotwartych terenów w Uncharted, czyli lądujemy na planecie gdzie mamy jedną główną miejscówkę (jakaś osada/miasto) z paroma wnętrzami do odwiedzenia (bar, sklepy), trochę otwartego terenu ze znajdźkami i max 5 terenów gdzie robimy misje. A później po 3h cyk do następnej planety. Ze wszystkich pokazanych gier z gameplayem na tym 'E3' to ta wraz ze Spiderem 2 najlepiej się prezentowały. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 To Ubisoft, wszyscy wiemy, że ta gra nie będzie tak wyglądać jak na pierwszym pokazie. Warto poczekać do premiery, pewnie w 2025 czy coś :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 969 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 13 minut temu, KrYcHu_89 napisał: To Ubisoft, wszyscy wiemy, że ta gra nie będzie tak wyglądać jak na pierwszym pokazie. Warto poczekać do premiery, pewnie w 2025 czy coś :). A to jakieś gry w ostatnich latach od Ubisoftu zaliczyły jakiś duży downgrade? To że Watch Dogs 1 i Division 1 to pamiętam ale z tego co grałem w WD2, Division 2 i 30 min w Far Cry 5 to jakoś nie rzuciło mi się w oczy że gram w co innego niż było pokazane. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 Bardzo mi sie podoba to co zobaczylem. Bedzie grane jak nic nie spieprza. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 13 minut temu, łom napisał: A to jakieś gry w ostatnich latach od Ubisoftu zaliczyły jakiś duży downgrade? To że Watch Dogs 1 i Division 1 to pamiętam ale z tego co grałem w WD2, Division 2 i 30 min w Far Cry 5 to jakoś nie rzuciło mi się w oczy że gram w co innego niż było pokazane. Może ostatnie nie, ale też żadna ich ostatnia gra nie robiła graficznie - były po prostu ładne/ładne + Tu natomiast mamy mega open world z wyjebista grafika. No wiadomo jak to się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 969 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 40 minut temu, XM. napisał: Tu natomiast mamy mega open world Tego nie wiadomo, tak jak pisałem bardzo wątpię że to będzie open world w stylu AC, GTA czy Watch Dogs. Raczej każda planeta to pół otwarty oddzielny teren z konkretną porą dnia. 41 minut temu, XM. napisał: z wyjebista grafika. A jaki element wygląda o wiele lepiej od tego co już jest? Postacie podczas rozgrywki wyglądają normalnie, fizyki praktycznie nie ma (wybuchy nawet nie ruszają otoczeniem tylko jakieś puszki latają), są kontekstowe animacje jak właśnie np. w Watch Dogs, widać dorysowującą się elementy podczas jazdy (która nie jest jeszcze interaktywna 4:29 i przelot pojazdu po trawie nawet jej nie ugina). To jest właśnie poziom który powinien być oczekiwany od PS5/XSX a który jest spokojnie osiągalny patrząc na Forbidden West czy Spidera 2. Jak pokazywali trailery The Division i Watch Dogs to nigdy wcześniej nie było takiej graficzki połączonej z interaktywnością, tutaj wszystko wygląda bardzo dobrze ale na pewno nie o generację lepiej od tego co jest już dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 Te kamyczki turlające się przez wiatr robią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 1 godzinę temu, łom napisał: Tego nie wiadomo, tak jak pisałem bardzo wątpię że to będzie open world w stylu AC, GTA czy Watch Dogs. Raczej każda planeta to pół otwarty oddzielny teren z konkretną porą dnia. A jaki element wygląda o wiele lepiej od tego co już jest? Postacie podczas rozgrywki wyglądają normalnie, fizyki praktycznie nie ma (wybuchy nawet nie ruszają otoczeniem tylko jakieś puszki latają), są kontekstowe animacje jak właśnie np. w Watch Dogs, widać dorysowującą się elementy podczas jazdy (która nie jest jeszcze interaktywna 4:29 i przelot pojazdu po trawie nawet jej nie ugina). To jest właśnie poziom który powinien być oczekiwany od PS5/XSX a który jest spokojnie osiągalny patrząc na Forbidden West czy Spidera 2. Jak pokazywali trailery The Division i Watch Dogs to nigdy wcześniej nie było takiej graficzki połączonej z interaktywnością, tutaj wszystko wygląda bardzo dobrze ale na pewno nie o generację lepiej od tego co jest już dostępne. Mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 Takie Uncharted spotyka RDR2 (w marzeniach), tylko zamiast konika jest skuter. Oby nie poszli w Jedi i moce, od tego jest rudy. Ja już kiedyś pisałem, że mogliby zrobić Wiedźmina w świecie SW i byłby git - to chyba będzie najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 Chciałbym się jarać, ale niestety to tylko ubi, a pamiętając Patrzpsy, to mam obawy o downgrade niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 Godzinę temu, Shankor napisał: Ja już kiedyś pisałem, że mogliby zrobić Wiedźmina w świecie SW i byłby git - to chyba będzie najbliżej. I tu idealnie weszłaby eGRAnizacja Mandaloriana Ale będzie musiało wystarczyć Outlaws - mam nadzieję, że tego nie spierdzielą. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 Marka ani mnie nie grzeje, ani ziębi, ale to co pokazali, to luźno najlepsza gra z tych wszystkich gówno pokazów. Dużo sobie biorą na barki ci od Division, Avatar, a teraz to, ale nie widzę tutaj nic fejkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 A te pasy jak w orderze to będą w grze czy o co im chodzi? Powiedzcie dla zagrajmera że to tylko dla niedzielniaków żeby myślały że to gra typu film Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 13 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2023 A pomyślcie sobie jakby nie SW czy ktoś by się tym zainteresował? mocno wątpliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi