Pupcio 18 288 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Nie wiem ale na pewno miałaby ta gra większa szanse niż far cry avatar bez avatara w nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Oj, wydaje mi się że też by było zainteresowanie. Wiadomo, że łatka SW robi swoje i dodaje sporo, ale bez tego pewnie ludzie by mówili, że to Starfield od Ubi. Widać tu napracowanie i że gierka będzie duża. Da się zauważyć też sporo naleciałości z Beyonda 2. Nie zdziwiłbym się, jakby cały Beyond został w to zamieniony gdy kupili licencję SW, bo jednak uniwersum SW to jest gigant. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 35 minut temu, Pupcio napisał: A te pasy jak w orderze to będą w grze czy o co im chodzi? Powiedzcie dla zagrajmera że to tylko dla niedzielniaków żeby myślały że to gra typu film Odpalone na PC w 21:9? Jak obetniesz boki do HUDa (ikonki pistolecika i energii) to wtedy idealnie pasuje w 16:9. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Gameplay z komentarzem devów, ale nie liczcie na nic ciekawego. Same ogólniki, bardziej marketing niż wchodzenie w szczegóły.Jedyne sensowne info to to że będzie można rozwijać nasz blaster o różne moduły. Statek będzie też raczej jeden, bo gadali, że cieszyli się że mogli go zrobić, więc wątpię żeby można było go zmieniać. O modyfikowaniu czy ulepszaniu nie mówili póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Upgrade broni, jakaś kosmetyka i starczy. Statki czy budowanie osad zostawmy innym grom. Ważne żeby segmenty z lataniem i walka była dobrze zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Ta gra zapowiada się aż za dobrze. Ciekawe gdzie jest haczyk, w końcu to ubi... Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Jest na mojej liście życzeń, pinionszki już odłożone. Ubi jest nieprzewidywalne ale coś czuję że dowiozą spokojnie ten tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Dla fanów SW z automatu +2 za setting czasowy. Tylko to gotowanie nie wiem po co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Pewnie boosty jak w FF XV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Zjedz jaszczurka na patyku, żeby się lepiej skradac i kłaść dwumetrowych kosmitów jednym hitem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Zastosowanie wiadome tylko że ostatnio wszędzie to muszą wepchać. Chociaż UBI to pewnie będzie 50 składników po mapach i gotowanie kosmicznej zupki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 136 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 14 godzin temu, Patricko napisał: Ta gra zapowiada się aż za dobrze. Ciekawe gdzie jest haczyk, w końcu to ubi... Ubisoft robi świetne open worldy więc nie wiem skąd pomysł, że gdziekolwiek miałby być haczyk. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 A to prawda, ze jedna planeta ma byc wielkosci calego Assassin's Creed Odyssey? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 136 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 4 minuty temu, easye napisał: A to prawda, ze jedna planeta ma byc wielkosci calego Assassin's Creed Odyssey? Według jakichś tam plotek planety mają mieć wielkość 2-3 regionów z AC. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Jeżeli to się potwierdzi i do tego jest to produkcji Ubi, to są duże szanse, że będzie to najnudniejsza gra w historii. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Ciekawe czy na gsmescomie pokażą coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 (edytowane) Oby emocjami przebili heist z Andora Co do samego tytułu, to chyba bym wolał by było to nowe IP niż pod szyldem SW. Eksploatacja przez Disney'a jakoś mi obrzydziła ten świat w ostatnich latach. Edytowane 31 Grudnia 2023 przez Badus Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Moja jedyna styczność z SW w ostatnich latach to tylko gry i pierwszy sezon Mandaloriana, więc przesytu nie mam - polecam taki styl życia Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Zapowiada się poki co mocno ciekawie, oby optymalizacja dojechała Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Najważniejsze info to chyba, że gra została przesunięta na późniejszy okres 2024. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia AVATAR mimo wielu umowności w trybie performance, nawet na konsolach potrafi zachwycić, więc liczę na to, że Massive w przypadku Star Wars również dowiezie. Mam tylko nadzieję, że tutaj zatrudnili jakichś scenarzystów, bo jak dostanę znowu wysryw typu "kosmos jest kobietą" i "jebać wszystkich facetów, a białych to już szczególnie" to będzie lipa, bo już mam dość pchania tej głupiej narracji w gierkach/filmach/wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Niech to i nawet w grudniu wydadzą. Oby nie było jak z Jedi, że optymalizacja będzie posysać. Ciekawi mnie tylko jak to opowiadanie się po danych stronach będzie wyglądać. Bo raczej tylko będzie A lub B, bez późniejszej opcji strzału z blastera w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi