Skocz do zawartości

Star Wars: Outlaws

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem ale na pewno miałaby ta gra większa szanse niż far cry avatar bez avatara w nazwie

• Odpowiedzi 856
  • Wyświetleń 61,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Właśnie wyjechałem po raz pierwszy speederem z ładowni naszego statku i... jestem zachwycony tym, co do tej pory dostałem. Początek spokojny, klimatyczny, mieścinka świetna, wszystko kapitalnie wygl

• To takie farmazony na zasadzie wszystko jest (pipi)owe ale mi się podoba 8/10. Zero konkretów. Czyli dokładnie to co mówi Kiszczak. I też tak to wygląda na forumku. Wysłane z pixela przez taptalk bo

• scena niczym z PS3

Opublikowano
  • Autor

Oj, wydaje mi się że też by było zainteresowanie. Wiadomo, że łatka SW robi swoje i dodaje sporo, ale bez tego pewnie ludzie by mówili, że to Starfield od Ubi. Widać tu napracowanie i że gierka będzie duża. Da się zauważyć też sporo naleciałości z Beyonda 2. Nie zdziwiłbym się, jakby cały Beyond został w to zamieniony gdy kupili licencję SW, bo jednak uniwersum SW to jest gigant.

Opublikowano
35 minut temu, Pupcio napisał:

A te pasy jak w orderze to będą w grze czy o co im chodzi? Powiedzcie dla zagrajmera że to tylko dla niedzielniaków żeby myślały że to gra typu  film :doom:

Odpalone na PC w 21:9? Jak obetniesz boki do HUDa (ikonki pistolecika i energii) to wtedy idealnie pasuje w 16:9.

Opublikowano
  • Autor

Gameplay z komentarzem devów, ale nie liczcie na nic ciekawego. Same ogólniki, bardziej marketing niż wchodzenie w szczegóły.

Jedyne sensowne info to to że będzie można rozwijać nasz blaster o różne moduły. Statek będzie też raczej jeden, bo gadali, że cieszyli się że mogli go zrobić, więc wątpię żeby można było go zmieniać. O modyfikowaniu czy ulepszaniu nie mówili póki co.

Opublikowano

Upgrade broni, jakaś kosmetyka i starczy. Statki czy budowanie osad zostawmy innym grom. Ważne żeby segmenty z lataniem i walka była dobrze zrobiona. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest na mojej liście życzeń, pinionszki już odłożone. Ubi jest nieprzewidywalne ale coś czuję że dowiozą spokojnie ten tytuł.

Opublikowano

Zjedz jaszczurka na patyku, żeby się lepiej skradac i kłaść dwumetrowych kosmitów jednym hitem. 

Opublikowano

Zastosowanie wiadome tylko że ostatnio wszędzie to muszą wepchać. Chociaż UBI to pewnie będzie 50 składników po mapach i gotowanie kosmicznej zupki. 

Opublikowano
14 godzin temu, Patricko napisał:

Ta gra zapowiada się aż za dobrze. Ciekawe gdzie jest haczyk, w końcu to ubi...

Ubisoft robi świetne open worldy więc nie wiem skąd pomysł, że gdziekolwiek miałby być haczyk.

Opublikowano

A to prawda, ze jedna planeta ma byc wielkosci calego Assassin's Creed Odyssey?

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

A to prawda, ze jedna planeta ma byc wielkosci calego Assassin's Creed Odyssey?

Według jakichś tam plotek planety mają mieć wielkość 2-3 regionów z AC.

Opublikowano

Jeżeli to się potwierdzi i do tego jest to produkcji Ubi, to są duże szanse, że będzie to najnudniejsza gra w historii.

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Oby emocjami przebili heist z Andora ;)

Co do samego tytułu, to chyba bym wolał by było to nowe IP niż pod szyldem SW. Eksploatacja przez Disney'a jakoś mi obrzydziła ten świat w ostatnich latach.

Edytowane przez Badus

Opublikowano

Moja jedyna styczność z SW w ostatnich latach to tylko gry i pierwszy sezon Mandaloriana, więc przesytu nie mam - polecam taki styl życia :lapka:

Opublikowano

Zapowiada się poki co mocno ciekawie, oby optymalizacja dojechała :cool:

Opublikowano

AVATAR mimo wielu umowności w trybie performance, nawet na konsolach potrafi zachwycić, więc liczę na to, że Massive w przypadku Star Wars również dowiezie.
Mam tylko nadzieję, że tutaj zatrudnili jakichś scenarzystów, bo jak dostanę znowu wysryw typu "kosmos jest kobietą" i "jebać wszystkich facetów, a białych to już szczególnie" to będzie lipa, bo już mam dość pchania tej głupiej narracji w gierkach/filmach/wszędzie.

Opublikowano

Niech to i nawet w grudniu wydadzą. Oby nie było jak z Jedi, że optymalizacja będzie posysać. Ciekawi mnie tylko jak to opowiadanie się po danych stronach będzie wyglądać. Bo raczej tylko będzie A lub B, bez późniejszej opcji strzału z blastera w plecy.